Scudo Sports

Lastik tavsiyesi

www. amazo n.com.tr/Schwalbe-Durano-Kevlar-700X25-Korumalı/dp/B07X3JQ1J1?th=1&psc=1 bu lastikten iyisi var mıdır bu bütçede ? konu açamadığım için bu konuya salça oldum kusura bakmayın

• Beğen
Tepkiler: templeos
Scudo
Vittoria Terreno Dry
Schwalbe G-one Bite
Schwalbe CX Comp

bunları deneyimleyen varmı? toprak stabilize yollar için dişli ve 700x38-40 ebatlarda aranıyorum.

Vittoria Terreno Dry
Schwalbe G-one Bite
Schwalbe CX Comp

bunları deneyimleyen varmı? toprak stabilize yollar için dişli ve 700x38-40 ebatlarda aranıyorum.

Diğerlerini bilmiyorum ama gone bite tecrübem var biraz. Çok iyi tutunan bi lastik, hem şehirde yağışlı havalarda hemde arazide çok iyi diyebilirim ama asfalt için biraz direnci yüksek gibi geldi bana. Gerçi siz zaten toprak için sormuşsunuz, onun için iyi.
Ne kadar dayanıklı olduğu konusunda pek bişey diyemem çünkü o kadar uzun süredir kullanmadım

• Beğen
Merhaba.
Bisikletimi (Carraro S. 230) tur amaçlı kullanıyorum. Lastik arayışı içindeyim. Aşağıdaki iki dış lastik arasındaki fark (ebatları dışında) nedir?

1) (link)
2) (link)

Bu fiyata aralığında farklı model veya marka tavsiyelerinde de bulunabilirsiniz.
Teşekkür ederim.

• Beğen
Yol bisikleti için Continental Ultrasport 3 öneririm.Fiyatına göre çok çok iyi bir lastik,sürüklenme direnci olsun viraj performansı yol tutuşu gayet iyi.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Merhaba, Yeni aldığım bisikletimde Michelin Dynamic Sport (slick) lastikler var. Fikir sahibi olmak açısından hangi segment lastiklerdir? Güzel midir? Bunu bilerek kullanmamın sonraki lastik seçimlerimde çok faydası olacağını düşünüyorum. (Gerekli olur mu bilmem ama bisiklet 10.5 kg, ben 61 kg'yim)

Merhaba, Yeni aldığım bisikletimde Michelin Dynamic Sport (slick) lastikler var. Fikir sahibi olmak açısından hangi segment lastiklerdir? Güzel midir? Bunu bilerek kullanmamın sonraki lastik seçimlerimde çok faydası olacağını düşünüyorum. (Gerekli olur mu bilmem ama bisiklet 10.5 kg, ben 61 kg'yim)
Bisikletiniz hayirli olsun. Dynamic sport piyasadaki en kalitesiz lastiklerden. Sürdügünüz zemine göre çok kolay tükeneceğini düşünüyorum. Belli süre sonra yanlardan çatlamaya başlar, üzerindeki tabaka soyulur. Arkadan kizaklamaya başladiğinda da degisim vakti gelmistir.

• Beğen
Tepkiler: dorukmakto
Bisikletiniz hayirli olsun. Dynamic sport piyasadaki en kalitesiz lastiklerden. Sürdügünüz zemine göre çok kolay tükeneceğini düşünüyorum. Belli süre sonra yanlardan çatlamaya başlar, üzerindeki tabaka soyulur. Arkadan kizaklamaya başladiğinda da degisim vakti gelmistir.
Hem iyi dilekleriniz hem de bilgilendirme için teşekkür ederim. Eminim geçmiş mesajlara bakarak faydalı bilgiler bulabilirim ancak varsa sizin de lastik önerilerinizi almak isterim. Saygılar.

Maalesef bende Michelin dynamic sport kullandım bir dönem. Yani bisikletin üzerinde gelmişti standart olarak. Üzülerek söylüyorum hayatımda kullandığım en kötü lastiklerdi. Belki Avrupa nın zengin ülkelerindeki muhteşem asfaltlar bizde de olsa belki bu lastikleri kullanırdım, ama bu lastikler Türkiye için değil. Bana katkısı ne oldu; çok iyi bir iastik yama uzmanı oldum

• Beğen
Maalesef bende Michelin dynamic sport kullandım bir dönem. Yani bisikletin üzerinde gelmişti standart olarak. Üzülerek söylüyorum hayatımda kullandığım en kötü lastiklerdi. Belki Avrupa nın zengin ülkelerindeki muhteşem asfaltlar bizde de olsa belki bu lastikleri kullanırdım, ama bu lastikler Türkiye için değil. Bana katkısı ne oldu; çok iyi bir iastik yama uzmanı oldum
Anladım teşekkür ederim :) Bu lastikler herkesin geçmesi gereken bir sınav anladığım kadarıyla. Bakalım bizim sınav nasıl geçecek. Yama yapmasını da bilmiyordum zaten öğrenmeye mazeret olur :D

• Beğen
Tepkiler: ratm
Vittoria Terreno Dry
Schwalbe G-one Bite
Schwalbe CX Comp

CX Comp 30mm kullanıyorum yol bisikletimle araziye girmek istediğimde. 30mm olmasına ve 50psi ile kullanmama rağmen tutunması çok başarılı. Arazide çok deneyimli olmadığım için dayanıklılık konusunda çok birşey diyemem. Son sürüşümde patladı ama patlak aşırı minimal sanırım 1 defa hava basıp sürüşü 4 saat daha sürdürdüm. Açıkçası çok ucuz olduğu için tercih ettim, şimdilik işimi görüyor.

Anladım teşekkür ederim :) Bu lastikler herkesin geçmesi gereken bir sınav anladığım kadarıyla. Bakalım bizim sınav nasıl geçecek. Yama yapmasını da bilmiyordum zaten öğrenmeye mazeret olur :D
Kaliteli bütçeyi çok sarsmayan lastik olarak continental ultra sport 3 öneriririm.

• Beğen
Dostlar 27.5x2.2 orijinal salcano lastiklerimin ömrü dolmaya başladı ama aynı model pahalı bu yüzden başka marka modele yöneldim onlarda ya 2.10 ya da 2.25. Peki ben bunları taksam bir sorun oluşturur mu?

Ek olarak cst, maxxis ve anlas dayanıklı mıdır(hem dağ hem asfalt için)?

arkadaşlar merhaba. hafta sonu lastiğe hava vermek isterken benzinlikteki pompanın arızalı olması nedeniyle tüm hava gitti. yakın yerde açık olan oto lastikçide hava basarken lastik patladı. dış lastiğin de kenarları yırtıldı. görevliye psi ayarı var mı diye sordum ama cevap alamayınca böyle durum yaşandı.

bisklet kron xc 450. üzerindeki lastik 27.5" x 2.10 54x584 değerinde. almış iken güzelinden tercih etmek istiyorum. her ne kadar daha çok yolda kullanmakta olsam da dağ bisikleti kapsamında spor amacıyla diye dişli ve kalın lastik tercihinde bulunmak istiyorum.

yaptığım araştırmada schwalbe ve maxxis markalarından öneriler veriliyor. internette model olarak fazla çeşit yok gibi geldi. hem dış lastik hem de iç lastik olarak önerebileceğiniz lastik olur mu acaba?

teşekkürler

• Beğen
Dostlar 27.5x2.2 orijinal salcano lastiklerimin ömrü dolmaya başladı ama aynı model pahalı bu yüzden başka marka modele yöneldim onlarda ya 2.10 ya da 2.25. Peki ben bunları taksam bir sorun oluşturur mu?

Ek olarak cst, maxxis ve anlas dayanıklı mıdır(hem dağ hem asfalt için)?

Lastikler salcano mu?

Alırsın Ford olursun lord :)

Schwalbe Marathon Plus

Serinin tüm lastikleri evladır. Uzun bir süre arkana bakmazsın...
Yürüyen palet savaşa gider misali :)

Sanırım bu son iki kişinin sorusuna yönelik cevap oldu. Peki iç lastik olarak detaya girmek gerekir mi? Onda bir öneriniz olur mu

2.10 yerine 2.25 almanın pek bir anlamı olmaz sanırım. Xc 450 de sınırı göremedim kendi sitesinde

Sanırım bu son iki kişinin sorusuna yönelik cevap oldu. Peki iç lastik olarak detaya girmek gerekir mi? Onda bir öneriniz olur mu

2.10 yerine 2.25 almanın pek bir anlamı olmaz sanırım. Xc 450 de sınırı göremedim kendi sitesinde
İç lastiklerin esneme payları var, genelde kutunun üzerinde yazar ki 1.75 - 2.20 gibi.

100 mm tek süspansiyonlu dağ bisikleti için sınır genellikle 2.20 ya da 2.40 tır. Bisikletiniz eski bir model değil ise en kötü 2.20 ye kadar destekler diye düşünüyorum. arazi kullanımı fazla ise 2.25 tercih ederdim, ya da benim gibi önü 2.20 arkayı ise 2.0 deneyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: rambetiko
hocam 2 adet sipariş vereceğim lastikten. marathon plus erdoğanlarda 1680 tl
bazı ürünlerde fiyatları herkes kafasına göre yazmış gibime geldi. birisi atıyorum 2 adet için 1400 demişken başkası 1 adet için bu fiyatı istiyor. bunlarda alınabilecek yer neresi olabilir?
aşağıdaki modeller de var. smart sam 2024 yılında çıkmış. bunlarla karşılaştırıldığında marathon daha mı iyidir?
smart sam
racing ralph addix
nobby nic

Geri