Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Lastik zırhı mı? Patlamayan lastik mi?

kendinden zırhlı lastik mi ayrıca satılan zırh mı ?

• Kendinden Zırhlı lastik

• Ayrıca satılan zırh

• Toplam katılım
    127
Bende Cst Conquistare C1761 700*25 aldım ve bugün taktım, bakalım fiyat performans ürünü mü? Zaman gösterecek. :harika:

Scudo
@suat akman görsel deki lastik efsanedir yanlız şimdi alamıyorum güç yetmiyor 2 sene önce kullanmıştım iç lastik değiştirmeyi unutturdu
chaoyang h-5128 lastiğini almıştım (700x23) yol tutuşu güzel fakat patlama konusunda çok yetersiz yerdeki camı görsün direk patlıyor almayı düşünen arkadaşlar varsa uzak dursun tavsiyem

• Beğen
Tepkiler: suat akman
MİTAS IN STOP THORN LASTİKLERİ İYİ GİBİDİR. reflektörleride var gece çok iyi oluyor tavsiye ederim

@suat akman görsel deki lastik efsanedir yanlız şimdi alamıyorum güç yetmiyor 2 sene önce kullanmıştım iç lastik değiştirmeyi unutturdu
chaoyang h-5128 lastiğini almıştım (700x23) yol tutuşu güzel fakat patlama konusunda çok yetersiz yerdeki camı görsün direk patlıyor almayı düşünen arkadaşlar varsa uzak dursun tavsiyem
Hangisi hocam.hangi görsel ?

Tanesi 500-600 lira hocam. Bana ruzlu geldi .😇

Şehir bisikletim Mosso Legarda'da zırhlı lastik vardı (sözde) ufacık bir diken patlamasına yetti. Tamirci dikeni çıkarırken baktık, ufacık birşeydi. Patlamalar resmen kabusum oldu bu sporda, 21. yuzyilda hala böyle birseyin önüne nasıl geçemiyoruz çıldırıcam...
lastik kötüdür bende zırhlı kullanıyorum ucuz bişey hemde. şimdiye kadarda hiç patlama olmadı 1000 km olmuştur rahat .

rubena stop thorn ultimate

• Beğen
Tepkiler: Cotyoran52
Tanesi 500-600 lira hocam. Bana ruzlu geldi .😇

(link)

Tanesi 36.70 dolares.
İki tane alacağız bundan, ve anlık kur 7.21:

2*36,70*7.21= 533 TL

Vergisini de ekleyelim: 533*0.18= 96

533+96= 629 TL'ye çiftini bu siteden alabilirsiniz. Bir 5 dolar daha eklenebilir bu fiyatlara, 100 dolar civarında alışveriş yapmazsanız kargo ücretsiz olmuyor. Her halükarda 700 TL küsure çiftini alabiliyorsunuz.

Performans sorusuna gelecek olursak, her şeyde olduğu gibi maalesef birçok faktör var, yani sadece lastiğin ebatıyla hallolmuyor hız. Jant kalitesi ve göbek kalitesi de etken. İzah edeyim kendi tecrübemden: Durano Plus 700*25'ten Continental GP5000 700*28'e geçtim. Ortalamalarım arttı, yorulma eşiğim arttı, daha uzun sürebiliyorum yani. Ve 30'a mı geçsem diye kendi içimde espriler yapıyorum filan falan inter milan. Fakat 'sadece' lastik kalitesiyle olmadı bu, jantlar değişti, göbek de değişti, kadro da değişti. Tek etken değil ama ana unsur lastik, bunu bilin kâfi.

Durano Plus'un kalitesine gelecek olursak @BerkEvren'in bahsettiği gibi 15-20.000 km kullanım süresi var yine size bağlı olarak, 100 km tura çıktığımda yanıma iç lastik almadan çıktığımı söylersem daha açıklayıcı olur.

Lastik zırhlamak mantıklı mı ? Küçük dikenlere bile patlar oldu lastik , bisiklet sporundan soğuttu.

İçeriye bunu döşesem (link)

dış lastiğe
(link)

Ben tam olarak sizin yazdığınızı yaptım.
Michelin Protek zırhlı lastik içine de Zefal şerit çektim. Ondan sonra patlak olmadı.
Ama bu işin garantisi yok; patlak, şans, kader, kısmet, alın yazısı artık nasıl derseniz…

Geri