4hmetbugr4
Üye
- Tepki
- 3
- İsim
- Ahmet Buğra
- Başlangıç
- 2012—13
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Takılamaz.Selamlar deneyimli abilere bir sorum olacaktı
Elimde 26x1.5/2.10 ebatlarında bi iç lastik var bunu 28 jant bi bisiklete zorlayarak takabilir miyim (takabiliceğimi düşünüyorum) taksam patlar mı, uzun süre gider mi?
Merak eden arkadaşlar için taktım, bir süre sürdüm sonra patladı. Çıkardığımda lastiğin dış üst kısımları çaprazlama noktalar şeklinde sıra sıra aşınmıştı ve bir noktası hava kaçırıyordu yamalayıp tekrar kısa bir süre sürmeye devam ettim. Az önce yeni aldığım michelin-700x35-45-air-stop-auto-34mm-a3-ic-lastik-168gr modeli iç lastik ile değiştirmek için çıkardığımda dış taraftaki aşınmaların daha çok açıldığını farkettim. Kısacası zor durumlarda takilabilir ama uzun ömürlü olmuyor.Selamlar deneyimli abilere bir sorum olacaktı
Elimde 26x1.5/2.10 ebatlarında bi iç lastik var bunu 28 jant bi bisiklete zorlayarak takabilir miyim (takabiliceğimi düşünüyorum) taksam patlar mı, uzun süre gider mi?
ilk deneyimlerim cok iyi , evet kalın lastik daha düşük hava basıncı (inceye göre) biraz yuvarlama direncini düşürdü gibi ancak doğru hava basıncı bularak oldukca makul durumda, aradığım tutuşdu , gercekten addix 4 season tutuşu , eğimli yatmalı manevralar dahil tutulu hissedilir derece iyi. Henuz yağmurda sürmedim. yardımlarınız için teşekkürler.Zırh olarak mtb modeli daha fazla zirh barındırıyordu. Tabi bundan dolayı fiyat farkı var aralarında yaklaşık 1 lastikte 600 lira üzeri. Hayırlı olsun. Deneyimlerini bekliyoruz.
(link)Yol bisikletim için lastik almayı düsünüyorum hangi marka önerirsiniz?
İç lastiğin aralığına bağlı, alt sınırı 40 olmayabilir. Olsa bile o kadar fark sorun yaratmaz muhtemelen.27.5" x 1.5" dış lastiğin ölçüsü 40-584 olarak geçiyor. Buna 38-584 dış lastik taksam, aynı iç lastikte 2mm yüzünden sıkıntı yaşar mıyım acaba?
İç lastiklerimin bilgilerine erişebildim. Alt sınır 38 gözüküyor. Alt sınırda gezmesinin olumsuz etkisi olmaz herhalde.İç lastiğin aralığına bağlı, alt sınırı 40 olmayabilir. Olsa bile o kadar fark sorun yaratmaz muhtemelen.
Üst sınırda kalmayı sevmem, çünkü lastik olabilecek en gergin halinde oluyor ama alt sınırda olmak güvenli. Alt sınırın altına düşünce de içeride katlanma/sıkışma ihtimali var. Bu iç lastik sorunsuz kullanılır.İç lastiklerimin bilgilerine erişebildim. Alt sınır 38 gözüküyor. Alt sınırda gezmesinin olumsuz etkisi olmaz herhalde.
KENDA Bicycle Tire Inner Tube 27.5 inch x 1.50-1.95 650B x 38-50 48mm PRESTA / SCHRADER VALVE