Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

LCD kilometre saati

@machinist
atmaz mıyım kaç kere attım, pilini soktum taktım, vurdum, duvara bile çarptım ama fayda etmeyince sökmek zorunda kaldım.

Scudo
Hiçebay dan alışverişim olmadı ..işin kötü tarafı ingilizcemde sıfır..ama bir saat de bensipariş vermekisterim..nasılolacak fikri olan arkadaş varmı

KOELN (COLOGNE), DE 12/05/2010 4:13 KALKIŞ BARKOD OKUMASI
12/05/2010 0:18 VARIŞ BARKOD OKUMASI
UTRECHT, NL 11/05/2010 20:45 KALKIŞ BARKOD OKUMASI
11/05/2010 19:38 ÇIKIŞ ÜLKE BARKOD OKUMASI
NL 11/05/2010 10:22 FATURALAMA BİLGİLERİ ALINDI

Arkadaşlar Kargo Koeln DE kaldı Normalde Bukadar Beklermi Acaba ???
Bu Arada UPS Kargo....

İlk sayfadaki fotoğraftaki km saatinden bendede vardı. Fonksiyon+tuşları iyiydi fakat Algılaması yavaş geç tepki veriyordu ve rakamları sabit olarak yansıtıyordu mesela 11.2 den sonra 12.0 sonrada 12.7 geliyordu 11.3-11.4......11.8-11.9 bunlar yoktu. Mıknatısını iyi kolla bi süre sonra plastiği çürüyerek çatlayacak.

KOELN (COLOGNE), DE 12/05/2010 4:13 KALKIŞ BARKOD OKUMASI
12/05/2010 0:18 VARIŞ BARKOD OKUMASI
UTRECHT, NL 11/05/2010 20:45 KALKIŞ BARKOD OKUMASI
11/05/2010 19:38 ÇIKIŞ ÜLKE BARKOD OKUMASI
NL 11/05/2010 10:22 FATURALAMA BİLGİLERİ ALINDI

Arkadaşlar Kargo Koeln DE kaldı Normalde Bukadar Beklermi Acaba ???
Bu Arada UPS Kargo....

bakalım ben de deniyeceğim de bu km sayaçların yerini bulamadım arkadaşlar

arkadaşlar kargo ücreti var mı bu siteden alış veriş yapıldığında?

eBay'de durum nedir bilmem de DealExtreme'den alırsanız hiçbir üründe yok kargo falan. Aynı ürün de satılıyor. Orada tasarımının kötü olduğundan bahsettiklerinden ben de DX'te başka bir alışverişte gönderemedikleri üründen kalan 5$'ımı, benzer ama başka bir hız göstergesine harcadım.

Harbiden ne kilometre saatiymiş yahu.Yirmi sayfa kendine yazı yazdıracak.:( Bi atasözü derki ''Ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim''.Ne idüü belirsiz bir km saati alacağınıza en azından alın bir Sigma 506 on sene kullanın.Boş işlerle uğraşmayın.On sene içinde on tane çin malı saat bozulur.

• Beğen
Tepkiler: serkkan
Kimse on sene kullanmak için almıyor zaten bunu. Bisikletin üzerinde bırakabileceğimiz, çalındığında canımızı sıkmayacak bir kilometre saati.

arkadaşlar bende aldım ondan 1-2 hafta önce bugün elime geçti gayet güzel bişeye benziyor iş görür yani :D

@gamebit

canta falan da getirtmeyi düşününüyorum :D kargo ücreti var mı yinelemk istiyorum sorumu ?

bana hong kong üzerinden geldi kargo ücreti vermedim ama başka ürünler için isteniyor olabilir forumda ebay üzerinden ürün getirten biri vardı onun aracılığıyla al bence ama ingilizcen iyiyse ebay e bak orda kargo koşulu falan yazar.

• Beğen
Tepkiler: Serbay Akar
@Özgür Tunalı

Arkadaşlar düzenli olarak gelip bu lafı ediyorsunuz ama ben ürünün kalitesini kullanarak test etmek için bu konuyu 2 yıl önce açtım. Benim çinlilerle hiçbir ilgim yok, sadece ürünü gösteriyorum. Arada sırada konuya ürünün durumunu yazdım, siz gelip 2 dakikada bozulmuş da onun yerine sigma alınması gerekmiş gibi davranıyorsunuz. Bu ürünü 2. bisikletimde kullanıyorum, 2500 km kadar kullandım hafif yağmurlu havalar da dahil hala düzgün çalışıyor.

Konunun uzun olması sebebi de ebay'den alışveriş yapacak arkadaşlara yardım etmiş olmamız, eğer ilginizi çekmiyorsa okumayıp geçebilirsiniz.

@Serbay Akar

Shipping detailsta Free Shipping yazıyorsa kargo ücretsizdir. emin olmak istiyorsan linkine bakabilirim

• Beğen
Tepkiler: Serbay Akar
Bu kilometre saatinden ben de aldım. Ayrıca ön arka far da aldım. ayrıca bir de sele altı cantası aldım. hepsi 15 dolar falan tuttu. oldukça da memnunum. su ana kadar düzgün çalısıyorlar. 2 ay falan oldu alalı.

bu km saatinden ben de ebay dan satın aldım. fakat nasıl kullanıldığını çözemedim, saati ayarlama km saatini sıfırlama gibi fonksiyollar nasıl çalışıyor. daha dogrusu o tuşlar ne işe yarıyor??????

Geri