Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

LCD kilometre saati

@ErdincAydin78

Her ürünü de yurtdışından almaya gerek yok o zaman.Bulamıyorsanız Türkiye'den alıcaksınız.Forumu takip edin.En son sigma BC-906 km saatini 30 tl den sattım ben.Bisikletini dağıtan arkadaşlardan ucuza alabilirsiniz.

Scudo
2'sinde gece aldığım km saati bugün (15.01.2010) elime ulaştı. yani 12 günde geldi. sadece kargo bedava olmasına rağmen 2 lira ödeme yaptım o kadar. montaj ve denemeleri hafta sonuna inşallah.

@Erol KOLAS

Kargo bedava olmasına rağmen 2 lira kargo ücreti mi ödedin?Tam anlaşılmadı.

@ErdincAydin78

evet free shipping yazıyordu. postacı teslim ederken 2 lira ödemesi var dedi. yani 4,99 $ + 2 lira ödemiş oldum.

@Erol KOLAS
İlginç bir şey.Acaba postacı kendine bahşiş mi aldı?

bende anlamadım ama neyse giden 2 lira olsun, saati dün akşam monte ettim eve giderken ışığı olmadığı için anlık takip edemedim bi ara rüzgarında arkamda olduğu an bisiklet yolunda şöyle bir hızlandım ve eve geldiğimde max hızı 86.4 gösteriyordu, dedim herhalde uçtu saat. sabah işe giderken sürekli takip ettim anlık olarak çok dalgalanıyor 0,4 farklarla oynama yapıyor. bazen sabit giderken 18,4 gösterirken birden 20'yi görüyor sonra 17'ye düşüyor, bu gibi dalgalanmalar yapıyor. pazar günü mıknatıs aralığını iyice düşürerek deneyeceğim bakalım ne olacak.

@Erol KOLAS
Teşekkürler bilgilendirdiğin için.Yorumların devamını bekliyoruz.

@Erol KOLAS

mıknatısı doğru ayarlayamadın sanırım, daha güzel bi açıda takmayı denersen doğru sonuç alırsın. ben de deneme yaparken uzak tutunca çok garip sonuçlar veriyodu. bu arada o alınan 2 tl her zaman alınmıyor, şansına sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: Erol KOLAS
postacıya sormak nasip olmadı ama büyük ihtimal İstanbul'la ya da Ankara'ya yani uçakla nereye kadar geldiyse ordan bana ulaşım ücretidir tahminimce. açı ya da uzaklık yarın deneyip farkı göreceğim.

@Anıl Kuşaksız

Bir önceki sayfada dediğim gibi.Ebay'den gözlüğümü aldığımda 1.5 lira ardiye ve 50 kuruşta pul parası vermiştim ekstradan.Bu arada Amerika'dan, USPS ile gelmişti gözlük.Ne hikmettir ki 4 günde Chicago'dan İstanbul'a gelen posta,İstanbul'dan İzmir'e 7 günde gelmişti. :eek:

• Beğen
Tepkiler: Erol KOLAS
Her anı ölçebiliyormu peki. Bendeki tipsiz markasız birşey ama 0.1-0.2-0.3 hassaslığında değerler değişiyor... Rakım ölçebilen bulsam başka alacam bunun dışında

Bu ucuz çin malı saatlerle bildiğiniz bir mesafeyi giden oldu mu,nedir doğruluğu km'de?

zaten hızı ve haliyle zamanı doğru ölçtüğü için mesafeyi de doğru ölçüyor

Doğru ölçtüğünü nereden biliyorsunuz?
Mesela karayollarının levhaları olur yolun kenarında küçük ve beyaz.Bunlarda yolun kodu ve altında km'si yazar.Km'de bir bu levhalardan vardır çoğunlukla.Bunun arasını gidin bakalım 1km'yi ne kadar doğru ölçecek.

o kadar uğraşmadım ancak arkadaşlarımla yanyana giderken kaçla gidiyosun diye sorunca birçok farklı bisiklette aynı sonuç çıkıyo(farklı km saatleri ile)

• Beğen
Tepkiler: ErdincAydin78
ebay'dan aldığım saat, merdivenlerden inerken cebimden düşmesi sonucu bozuldu. Normalde saat çalışıyor ama yerine taktığımda hızı göstermiyor. Bir kaç basamak sekmişti düştüğünde, aman diyim saatlerinize dikkat edin, epey hassasmışlar.

Geri