Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

LCD kilometre saati

Peki arkadaşım unutmuşum sağolasın.Geçenki alışverişimden şöyle bir mail gelmiş,bişey mi soruyorlar?
Dear devasaldost,

Hello,that's all right.
Please waiting for.
If any question please let us know,regards.
g

- jinbostore Click Reply in your email or reply using eBay's messaging system

Waterproof LED Bike Head Light+ Rear Flashlight #9740
Item Id: 200321771584
End time: Sep-14-09 09:04:04 PDT
Seller:
jinbostore (41349)
99.3% Positive Feedback
Member since Nov-11-08 in China

Listing Status: This message was sent while the listing was active.

Scudo
@Harun Bozdogan

Koyu puntolarla belirttiğim yeri bulamadım arkadaşım

ya arkadaşlar ben paypas üye oldum ama ebaydan ürün nasıl satın alacağım onu yapamadım bir türlü bunu nasıl yapıldığını gösteren bir sayfa yokmu burada

iyibey diye bir Türkçe site var orada cevap bulabilirsiniz

@Anıl Kuşaksız

Arkadaşım senin ürün 12 günde karışıklık olmasına rağmen gelebilmiş.:) Benim verdiğim siparişler birinde postalandıydı gelen giden yok.Bugün 15gün bitti.Posta takip no gibi bişey de yok,çaresiz ve sabırla bekleyecem.Acaba bir yerden bilgi edinme şansım var mı?

@Black Winter Day

Sigmanın 1606L modelini tavsiye ederim.1106 modelinde gece aydınlatması bulunmuyor,1606L de aydınlatma mevcut.

@Black Winter Day

Artı ilave olarak 1606L modelinde opsiyonel cadance özelliğide bulunuyor.Saygılar..

Hi halilatalay,

You are the winning buyer for the item below. Thank you for your business!

WARNING:
1.I use eBay shipping address in shipping label only,please check the address
before you pay for item(s),if the address is not right,please change it to
right and buy again.I never answer for any aftereffect cause by wrong address.
2.Please pay for item(s) in 7 days after buy or will report to eBay.

If you choice airmail shipping(Flat Rate Shipping Service),usually cost 20-30days
to world wide,if you choice EMS(Other Shipping Service),usually cost 5-10days,if
you can not wait,please use EMS!

Item title: SENIOR 9 Bike Cycling Jersey,Freeari Logo,XL,J06E
Web address: (link)
Item number: 190327060469
Buyer User ID: halilatalay
Seller User ID: yan_kelly

Your total is:
$36.95 per item
$0.00 insurance (not offered)
$0.00 Sales discounts (-) or charges (+)
$0.00 shipping/handling

-----
$36.95 = Total

Please send me your shipping address and payment. The following payment methods
are accepted: PayPal

If you want to mail your payment, please send it and include a copy of this
page to:

Yan yan
No:17-25,Chang Jiang North Rd.
Wuxi, 214000

Thank you again for your purchase

burada ne yazıyor arkadaşlar yardım

Halil, sorması ayıp kaç kişiye ve yere sordun bunu? :)

Ebay'dan almış olduğunuz Çin malı kilometre saatinin nasıl kullanıldığını basitçe anlatır mısınız? Kullanma kılavuzundan birşey anlaşılmıyor da!

@Hakan Eşme

http://i667.photobucket.com/albums/vv38/kekeshop85/258-6.jpg

Km saatini açıktan sonra 24 saati, km/h olan metrik sistemi ve lastik boyutunu(Bu kullanma kılavuzu senin aldığından farklı lastik ölçüleri içeriyo olabilir) seçiceksin. Sonra saati giriceksin. Sol tuşla değiştiriyosun sağ tuşla onaylıyosun.

Menüleri sağ tuşla değiştiriyosun
ODO : Alınan tüm mesafe
DST : Bugün katettiğin mesafe
MXS : Bugün maksimum hız
AVS : Bugün ortalama hız
TM : Bugün bisiklet üzerinde geçen süre

O gün bisiklet sürmeye başlamadan önce sağ tuşla sol tuşa aynı anda basıp km saatinin günlük verilerini sıfırlıyorsun, ondan sonra hızın altında yazan km/h yazısına bakıyosun, eğer bu yazı yanıp sönüyosa kayıda başlamış demektir, eğer km h yazısı sabit, / işareti yanıp sönüyosa kayıt kapalıdır, sol tuşa basıp kaydı açıcaksın km h yazısı yanıp sönücek.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Eşme
@ErdincAydin78

1$ Olmuş.Yakında bedava verecekler :D Kargoda bedava :D

Allah Allah.1.5 :D Kargolu 2$ Diyor :D :D :D

Nedensiz koptum :D

Ama küçük olmanın dezavantajı :( Kredi kartım yok. Nasıl alabilirim ki ?

Ben de kablosuz olanlardan bugün bir sipariş verdim. Bakalım nasıl çıkacak. Ne kadar sürede elime ulaşacak. E-bay'den ilk kez alışveriş yaptım o yüzden merak ediyorum.

@laciverti

merhabalar,

tchibo'nun bir mağazasında olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım (ikitelli).. ürünle ilgili biraz daha detaylı bilgi verebilir misiniz?bu arada ilk aldığında ve kullandığında memnundun, hala memnun musun? kablosuz olması bir sıkıntı oluşturuyor mu? ve mümkünse resimleri varsa koyablir misiniz?

teşekkürler

@Halil Atalay

Ürünü kazanmışsın. Ebayde kayıtlı adresine gönderirim sadece, yanlışsa düzelt sonra adresten kaynaklanan hatalardan sorumlu değilim diyor. 7 gün içinde ödemeni yap yoksa ebaye seni rapor ederim diyor. Airmail ile 20-30 gün sürer EMS ile 5-10 gün sürer, sabredemiyorsan EMS seç diyor. Paypal ile ödeme kabul ediyorum diyor. :D

(link)
(link)
(link)

Arkadaşlar 31Eylül 2009 da siparişini verdiğim ürün bugün elime ulaştı.29 gün sürdü bu süreç anlayacağınız.Ebay gibi yabancı bir siteden alışveriş yapmamda bana yardımcı olan Aydın abiye,Anıl Kuşaksız arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.Şimdi duracellin 4+2 ince kalem pillerinden almaya gidiyorum.Bisikletime montajı yapınca sizlere resimlerini yollarım.Selamlar..Saygılar..

Erdinç hadi gözün aydın :) Bak bir ay dolmadan geldi, iyiki mail atmamışız :) Güle güle kullan. Bu arada imkanın varsa şarjlı pil al derim. Sony Cycle Energy veya Philips İnfinium

• Beğen
Tepkiler: ErdincAydin78
Geri