Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

LCD kilometre saati

Scudo
ya tam anlayamadım sen adama soru sormuşsun işte "ürünü şu tarihte aldım ama hala kargoya verilmedi. acaba ödemeyle ya da başka bişeyle ilgili bi sorun mu var?" diye. mailın screenshotını koyar mısın böyle çok karışık tam anlayamıyorum kim kime soru sormuş :D

ya da sen mi satış yapıyorsun ?

• Beğen
Tepkiler: ErdincAydin78
Arkadaşım bir önceki sayfada aydın beye ben mail yoluyla ebay kullanıcı adımı ve şifremi yollmaıştım,ben ebaya yabancı olduğumdan, aydin bey benim yerime bakıverecekti.İşte Aydın bey de satıcıya mail atmış(sağolsun),sonradan da ebay bana bu mesajı atmış.Durum boyle...

o zaman Aydın bey satıcıya biraz önce mesaj attı, ebay de böle bi mesaj atıldı diye sana mail yolladı. yani satıcı sana cevap vermedi daha anladığım kadarıyla

• Beğen
Off of ortalık ne karışmış :) Yo ben mail falan atmadım diyerek iyice karıştırayım hatta :) Evet bir kopyası Erdinç'e de (kendime de bey denmesinden pek hoşlanmıyorum, kusura bakma) gönderilmiş. Benim tahminim ürün çoktan yola çıktı. Ama shipment det.. amaaan yani gönderim detaylarını girmemişler henüz. Tahminin ayın 20-25'i arası elinde olacak.

arkadaşa gelen mail ile ilgili ben yardıcmı oliym isterseniz:)

ebayden alışveriş yaparken,satıcılar "ebayi devre dışı bırakalım,ben sana yüsde 10 indiirm veriiym." gibi tekliflerle gelebiliyor...

ebay de konu ile ilgili "eger satıcı transauction'ı yani alışverişi ebayin dışına taşımayı teklif ederse kattiyen kabul etmeyin.." diyor...

yani ebayin bi uyarı mesajı bu sadece...

@fletcher

Sevgili Fletcher;

Emin misin? :)

evet abi eminm:)bak ne diyor...

Your registered name is included to show this message originated from eBay. Learn more. (isminin tamamanı yazark bu mesajın gerçekten ebayden geldigini göstermek istedik,daha fazla bilgi edinin.

This member has a question for you. (kullanıcı size bi soru sormuş,ya da msj atmış manasındas yazılmış bu)

Do not respond to the sender if this message requests that you complete the transaction outside of eBay. (satıcı alışverişi ebay dışında tamamlamayı teklif ederse yanıt vermeyiniz..This type of offer is against eBay policy, may be fraudulent, and is not covered by buyer protection programs. Learn More.( bu tazr teklifler ebayin kurallarının dışındadır..ve alıcıyı korumaya yönelik programlarımızın dışında kalır.

ebayden almak istedigm ürünlerde sartıclar sıklıkla bu teklifle geliyo çünkü:):D

Sevgili Fletcher;

Tekrardan soruyorum, emin misin? :) Sakın o metin; Ebay'deki bir satıcıya mesaj gönderen birinin mesaj kopyasının altındaki, Ebay'e ait standart uyarı mesajı olmasın? Bir kontrol et istersen :)

evet standarttır zaten:)yani bu arkadaşa özel bi msj yazmamaışlar:)buna itirazım yok:)(standarrtır ama her mesaj sonunda göremezsiniz bunu....

ben o uzn metinde ne anlatılmak istedigini söylemek istedim..

ebayin bu uyarıyı sıklıkla kullanmasındaki temel standart,aynı kullanıcıya birden çok msj atılması ama...

yani kendince kıllanıyor,ve yine kendince göz korkutmaya çalışıyor:)

yanlışmıym abi:)?

Fletcher;

Metnin amacı şu: Ebay üzerinden gönderilen mesajlara bu metin eklenir, burdaki amaç ta satıcı üyelere ebay dışı ödeme seçenekleri önermesin, kullanıcı da böyle bir öneri alırsa kabul etmesin şeklinde uyarı mahiyetinde bir mesajdır ve Ebay üzerinden yapılan her yazışmaya eklenir.

Metnin ardından da üyenin veya satıcının mesajı gelir. Sen yazmış olduğum mesajı atlamışsın sanırım :)

O metinde denen de şu;

Sizin kayıtlı kullanıcı adınızın da bulunduğu bu mesajın orjini Ebay'e aittir.

Mesajda adı geçen üyenin size bir sorusu vardır.

Ve eğer bu mesaj içeriği para transferlerini Ebay dışarısında gerçekleştirmekle ilgili ise lütfen bu mesaja yanıt vermeyiniz.

Saat geç oldu, uyumak lazım artık :)

• Beğen
haklsın abi:)tamam..
ama amaç aynı işte:9

ebayin kurnazlıgı:)satıcıya güvenin arkadaşlar:)

iyi geceler:)

@Anıl Kuşaksız

Arkadaşım ebaydan aldığın km saatinde gece aydınlatması varmıydı?

Bugün kredi kartımı PAyPAla üç defa tanıtıp sonradan iptal ettim,tanıtırken kredi kartımı online olarak izledim,ve sonuç itibariyle her kredi kartımı PayPala tanıtışıma benden para kesti,bu kesilen paralar iade ediliyor mu?eğer iade edilmiyorsa 10lira giibi param uçmuş olacak!

daha önceki sayfalarda da sormuştun aynı soruyu, açıklamıştık ?

Geri