Bende verebilirim ancak paypaldan adres bilgilerimi vs.değiştirmem gerekiyor üşeniyorum bir de 20günde anca gelir sanırım.Daha önce hong kong'dan alışveriş yaptım ebay üzerinden yaklaşık 20günde gelmişti.
Ürünü yaklaşık bir aydır kullanıyorum, ilk başlarda sorunsuzdu ama şimdi yüksek hızlarda (40+) anlık olarak sapma yapıyor. Örneğin 58 ile giderken bir anda 29 gösteriyor.
Neden olabilir acaba?
ben eski bisikletimden söktüm yeni bisikletimde 1100 km kadar yaptım yani toplamda 2000 kmdir kullanıyorum dediğin gibi bi sorun yaşamadım. mıknatısla sensör birbirinden uzak duruyo olabilir mi ?
Bu adreste adamlar 3,05dolara satıyorve bedeva kargo demişler,TL cinsinden 5tl gibi bişey yapıyor, anlamak mümkün değil.5TL ye hong kong dan km saati gelmesi hakikaten şaşırtıcı
korkulcak bir yanı yok,türkiyedeki bir online alışverişten kat kat güvenli çünkü oluşabilecek en ufak sorunda bile paypal her zaman müşterinin arkasında oluyor. çok şanssızsan ürün kargoda filan kaybolursa anında yenisini yollarlar ama beklemek zorunda kalırsın.
Ben her ihtiyacımı bu ebaydan alsaymışım,çok para biriktirmiş olurdum Bu ebayı ilk defa şuan öğrendim.Türkiyedeki online mağazalardan çok sık alış-veriş yapardım, ama bu Ebayı bilmiyordum.Şimdi halen daha Ebayın sitesinde geziniyorum.KM saati 5tl ye çok ucuz ,hemde kargo dahil .Belki daha sonra sipariş veririm..