Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Likya Granfondo Fethiye

EnesKlf07

Daimi Üye
Tepki
487
İsim
Enes Kalfa
Bisiklet
Scott
1 1.5 ay önce duyurulan bir granfondo. Sanırım ilk kez düzenlenecek. Organizasyondan haberi olan detaylı bilgi sahibi olan arkadaşlar buradan yazabilirse sevinirim.

Siteleri oldukça basit ve parkurun gps kayıdı bile yok.

Kaç kişinin kayıt olduğu da gözükmüyor.

(link)

Scudo
Yarışa şunun şurasında 2 ay kalmış ama hiç bilgi yok sitede. Belki ben bulamadım ama yarış hakkında hicbir detay yok.

• Beğen
Tepkiler: Veto8
2019 un yarış takviminde göremedim? 2020 içinmi acaba hazırlık

@Şeref Tuzcu 0543 340 10 82 bende şimdi böyle bir iletişim numarası buldum.... ilgilenenler için

@dryakup23 hocam görmemişsinizdir, sitede her şey var, tarih, teknik toplantı, parkurlar, muğla valiliği de destekçilerden...

• Beğen
Tepkiler: dryakup23
Ben katılıyorum bu etkinliğe. Evet, keşke daha profesyonel bir organizasyon olsaydı, eleştiriler yerinde. Ama malesef Türkiye'de bu tarz etkinliklerin sayısı sınırlı, destek olmak lazım diye düşünüyorum. Böyle etkinliklere sadece tüketici gözüyle bakarsak, bu sektörün büyümesi kolay olmayacak. Umarım yeterli katılım gerçekleşir ve kazasız belasız, keyifli bir yarış olur.

uzun parkur 170, kısa parkur 150 tl...

@vetohan bence çok profesyonel duruyor, sporfest başlığını tıklarsanız birçok dalda yarışlar planlamışlar, kamu ve özel kuruluşlar da ortaklarından...

IMG_7541.PNG

Böyle bir organizasyonda en azından katılımcı listesini yayınlasalar iyi olabilirdi. Kategorimizde kaç kişi var görürdük en azından. İlk zamanlarında sitede yarış tarihi de yanlış gözüküyordu.

@EnesKlf07

Katılımcı listeleri, kayıt bölümüne girdiğinizde görünüyor. Katılım şimdilik düşük görünüyor malesef.

• Beğen
Tepkiler: Bike Storm 09
@EnesKlf07

Katılımcı listeleri, kayıt bölümüne girdiğinizde görünüyor. Katılım şimdilik düşük görünüyor malesef.

Gerçek rakam mı bilemiyorum bilerek kayıt sona erdikten sonra açıklanacak diyorlar gelsin herkes diye ama gidipte 30 40 kişinin olduğu yarışta o kadar masraf yapmak ?bilemiyorum. Son ana kadar bekleyeceğim şahsen.

@EnesKlf07

Tabi haklısınız. Hiç reklamı yapılmıyor yarışın, keşke biraz daha çaba harcansaydı duyurulması için.

• Beğen
tamam eyvallah her yönüyle güzide yerlerimiz ama bakıyorum yarışmaların çoğu hep akdeniz ege kıyı kesimlerinde veya karadeniz civarlarında ve kapadokya yani maratonlar koşu etkinlikleri bile öyle ... e haliyle bizim gibi iç anadolunun kurak ikliminde yaşayan memır zihniyetli hele de çolugu cocugu olan kişileri de düşününce oralara nasıl gidicen 1 yol uzak benzin dizel almış başını gidiyo 2 eğitim öğretim sezonu açıldı hatunlardan izin alıp kaçmak evil abiler için zor olabilir 3 kalma konaklama masfarları uçuk 4 motivasyon eksikliği vs... yani birsürü negative factor var mesela şunu yapsalar muğla veya yakın iller dışından gelenlere konaklama veya yeme içme konusunda biraz destek olunsa insanlar belki biraz daha ilgi gösterebilir.

Ben açıkçası vazgeçtim katılmaktan. En azından tam katılım listesi açıklanmış olsa zevk almak açısından katılacaktım. Ama siteleri bile düzgün değil soru sorunca en az 3 gün sonra cevap alıyorsun.

İlk zamanlarda yarış gününü bile yanlış yazmışlardı. Böyle bir ciddi organizasyon da bunlara dikkat edilmezse ne destek alabilirler ne katılan olur.

Çeşmeye zaten 1.5 aydan az kaldı. Sezonu onla kapatırım.

• Beğen
Bizde şehrimizden üç arkadaşla kayıt olduk.Sonuçta ilk kez yapılıyor, destek olalım ki arkası gelsin.

Geri