Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Likya Granfondo Fethiye

@ulaş kaya nasıl gitmeyi planlıyorsunuz.. özel araçlamı yoksa otobüslemi hangi otobüs firması alıyorlarmı bisikleti

Scudo
@dryakup23 biz araçla gideceğiz otobüs bize sıkıntılı direk yok.Otobüs firmaları bisikleti alıyor bileti alırken durumu belirtirseniz iyi olur ama bazı oteller bisikleti koyacak depo bile veremiyorlar.

Son anda karar değiştirerek Antalyadan 3 kişi kayıt olduk. Umarım güzel bir yarış olur hepimiz için kaza bela yaşamadan bitiririz.

• Beğen
Tepkiler: amasseia ve Veto8
merhaba bende kayıt oldum sayılır sayılır diyorum çünkü site error veriyor bizzat arayıp bilgilerimi verdim bizde Nazilliden katılacağız geç kalmışız ama kesin kayıtlar salı gününe kadar evraklarını tamamlayamayanlardan dolayı uzatıldı işten güçten vakit bulamadık umarım güzel olur

@ulaş kaya nasıl gitmeyi planlıyorsunuz.. özel araçlamı yoksa otobüslemi hangi otobüs firması alıyorlarmı bisikleti
bende araç yok Kamil koçla gideceğim biz yakınız kamil koç bisiklet taşıyor bizzat yazıhaneye gidip bilet alırken konuşun ben bisikleti izmirden aldığımda öyle yaptım taşıdılar birde taşeron firmalar oluyormuş kamil koçla anlaşmalı kamil koç sanıp binenlerden bisiklet için ayrı para alıyorlarmış dikkat edin kamil koç yolcu beraberinde giden valiz gibi alıyor bisikleti yanlız bir seferde bir bisiklet taşıyabiliyorlar biraz bagajın durumuna bağlı bu durumlarda var

Site eror verdi bende de ama kayıdı almış.İletişim numarası var aradık ilgilendiler.

Biz de iki arkadaş kayıt olduk bakalım. Hava durumu yağmurlu diyor ama daha değişir hava. Yağmurlu olursa sıkıntı. Akra GF yağmurluydu çok kaza olmuştu.

• Beğen
Tepkiler: ulaş kaya
Kayıtlar dün akşam açıklandı. Uzunda 100 kişi civarı :D Bence çekişmeli güzel yarış olacak.

Benim için güzel bir tecrübe oldu . Yol bisikletine başlayalı İki ay olmuş biri için tabi , kısa parkurda en sonda gelen Merida scultura bahrain Team renk ben oluyorum .. ??? Fethiye ve rota da çok güzeldi pek tanışamadık ama artık çeşmede görüşürüz

arkadaşlar fethiyede yarışacak tüm herkese şimdiden kazasız belasız sürüşler diliyorum sağ salim bitirin ve tecrübelerinizi lütfen bizlerle paylaşın

Kısa parkur genel 7. Yaş da 5. Oldum. Benim için iyi bir sıralama ancak ilk yarıştaki hatamı yine yapıp son viraja geç girdim. Güzel bir yarış oldu, polisler yanlış yola soktu bir ara düz gitmemiz gereken yerde sola işaret yaptılar. Seneye daha profesyonel olur umarım.

Yarışa bende katılım gösterenlerdenim,katılan bisikletseverleri tebrik ederim.İlk defa yapılmasına rağmen bazı aksaklıklarda olmasına rağmen gerçekten katıldığım diğer yarışlardan bir farkı yoktu.Emeği geçenlere sonsuz teşekkür ederim.Yollar güvelik görevlileri tarafından kapatılsa da bazı uyanıklar yollara girdi.Bu maalesef ülkemizin sorunu.Fethiye 'de kültürel olarak harika bir yer .Seneye olursa gidecekler hiç düşünmesin .Keyfini çıkarın hayatın.

Uzun parkurda yarıştım.

Önce eksiler : Cumartesi cip dağıtımı tam bir kaos oldu. Hem belirtilenden daha geç hem de ben şuyum diyene ne sağlık raporu ne lisans nede kimlik olmadan verildi. Bazı arkadaşlar cipleri almak için sabah 10 dan 18'e kadar bekledi. Daha cip dağıtırken bitirme (anı) madalyası verildi. İyi niyetli kibar görevliler bu olumsuzlukların sabah yoğun yağan yağmur dan dolayı yüzme organizasyonlarının ileri saate alınmasından kaynaklandığını ifade etti. Ciplerin dağıtılacağı yer fethiye şehir merkezinden 15 km ilerideki Ölüdeniz Kum Burnu olması ulaşım erişim sıkıntısı doğurdu. Bazı cip ler hazır olmadığı için ertesi sabah yarışma yerinde cip dağıtımına devam edildi. Yarışma sonrası kürsü gören arkadaşlara verilen madalyalar 3 ayrı renkte ama neden verildiği ne için kazanıldığına dair üzerinde hiçbir şey yazmıyordu. Yani başlangıçta ve bitişte şaşkınlık telaş hakimdi.

Artılar : Kayıt esnasında yaşanan olumsuzluklar yarışın da kaotik karmaşa içerisinde geçeceğini düşündürdü. Yarış sabahı çok sayıda emniyet görevlisi, hakem, motorize ekip olması şaşırttı. Başlangıçtan sona kadar yolda her yer kesilmiş sıkça polis, hakem, motorize ekip yol güveliğini çok iyi sağladı. Birkaç yerde bozulan yol için acele yapılan tamirat başta bilgilendirildi. Yarış sonunda gıda ve su takviyesi bitti/ geldi şeklinde ama mevcuttu. Kaza olmadın bittiğini düşünüyorum.

Sonuç olarak bir sonrakinde çok daha iyi olacaklarına dair görüntü sergilediler.

@tzeybek yarışmanın ilk 3 ünü biliyormusunuz ...35-45 bandındaki grup için sordum

@dryakup23
35-39 Master Erkekler de 1-Gökhan Uzuntaş 2-Ercüment Boran 3-Can Şahin (Veloksk)
Yarışta 3 arkadaşımızın 2 si uzun parkur kendi klasmanlarında 3., 1 bayan arkadaşımız genel ve kendi klasmanında 3 olarak kürsü gördüler.
Bizi gururlandırdılar. Parkurun eğlenceli olduğunu aktardılar...

(link)

(link)

Son düzenleme:
Merhaba ben kısa parkurun sonuncularındandım , gıda yardımı yerinde kimse yoktu , bir su bile alamadım , anayolda ilerlerken yanımdan araç geçti , çok yakından hemde hızlıydı , hafta sonu tabi adamların keyfini kaçırdık , yollarını kapayarak. Peki biz nerede yarışalım o zaman ?!!! Bu yüzden Tour de France'da La Vuelta'da Giro d'italy'da Türk takımı ve sporcusu yok neyse bisiklete yeni başlayan biri olarak fazla bilmişlik yapmıyalım burada bizden daha iyi bilenler malumdur.
Araçlar için sölediklerime insanlık hali acil hastası varsa yetişecek onu ayrı tutarım tabi ki neyse .....
ZORLAR ismiyle müsemma yerde rüzgarla da mücadele ediyorduk , polis olmasına rağmen !!! , bisiklet yarışı olduğunu bildikleri halde !!!, tali yolda sevgili motorlular korna sesleriyle sabırsızlık saygısızlık göstermekten çekinmediler bunlarda benim bazı izlenimlerim...

Geri