Buğrahan Özbilenler
Aktif Üye
- Tepki
- 12
Merhaba arkadaşları ben Beylikdüzün'de oturuyorum haziran ayında aklıma bir fikir geldi geceleri bisiklete bineyim bari boş oturacağıma akşamları en azından bir sporla meşgul olayım dedim neyse balkonda altı senedir yatan çürümekte olan Bianchi Wind ime baktım çok eskimişti dedim neyse belki beni idare eder gittim tamir ettirdim binmeye başladım akşamları 8 - 10 arası bindim ama bu bisiklet tabiri caizse eşek ölüsüydü çok ağır ve sıkıntılı her gün farklı arızalar veriyor benim canımı sıkıyordu artı olağanüstü bir bel ağrısına sebep oluyordu. dün artık canıma tak etti karşıdan gelen kamyona az kalsın giydiriyordum hem ön hem arka fren ikiside çalışmadı böyle saçma bir sebepten eşek cennetini boylıyacaktım neyseki ucuz atlattım.
1 - Benim bütçem 800 TL civarı buna uygun bir bisiklet önerisi kullanım amacım sadece şehir içinde gezi.
2 - Boyum 1.75 Kilom 110 (115 den indim ) nasıl bir bisiklet almalıyım ne marka almalıyım Biraz Araştırdım Salcano NG650 iyi diyorlar valla bilemeyeceğim işi uzmanlarına bırakıyorum.
2 - Hangi aksesuarları almalıyım yanıma ne tür aletler almalıyım ne yemeleyim ne kadar kullanmalıyım ve saire.
Şimdiden Teşekkür Ederim
1 - Benim bütçem 800 TL civarı buna uygun bir bisiklet önerisi kullanım amacım sadece şehir içinde gezi.
2 - Boyum 1.75 Kilom 110 (115 den indim ) nasıl bir bisiklet almalıyım ne marka almalıyım Biraz Araştırdım Salcano NG650 iyi diyorlar valla bilemeyeceğim işi uzmanlarına bırakıyorum.
2 - Hangi aksesuarları almalıyım yanıma ne tür aletler almalıyım ne yemeleyim ne kadar kullanmalıyım ve saire.
Şimdiden Teşekkür Ederim