Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Lütfen Seçim Yapmama Yardım Edin

Tepki
12
Merhaba arkadaşları ben Beylikdüzün'de oturuyorum haziran ayında aklıma bir fikir geldi geceleri bisiklete bineyim bari boş oturacağıma akşamları en azından bir sporla meşgul olayım dedim neyse balkonda altı senedir yatan çürümekte olan Bianchi Wind ime baktım çok eskimişti dedim neyse belki beni idare eder gittim tamir ettirdim binmeye başladım akşamları 8 - 10 arası bindim ama bu bisiklet tabiri caizse eşek ölüsüydü çok ağır ve sıkıntılı her gün farklı arızalar veriyor benim canımı sıkıyordu artı olağanüstü bir bel ağrısına sebep oluyordu. dün artık canıma tak etti karşıdan gelen kamyona az kalsın giydiriyordum hem ön hem arka fren ikiside çalışmadı böyle saçma bir sebepten eşek cennetini boylıyacaktım neyseki ucuz atlattım.

1 - Benim bütçem 800 TL civarı buna uygun bir bisiklet önerisi kullanım amacım sadece şehir içinde gezi.
2 - Boyum 1.75 Kilom 110 (115 den indim :) ) nasıl bir bisiklet almalıyım ne marka almalıyım Biraz Araştırdım Salcano NG650 iyi diyorlar valla bilemeyeceğim işi uzmanlarına bırakıyorum.
2 - Hangi aksesuarları almalıyım yanıma ne tür aletler almalıyım ne yemeleyim ne kadar kullanmalıyım ve saire.

Şimdiden Teşekkür Ederim

Scudo
Selam Buğrahan ,

şuanda kullandığım bisiklet sedona borla gayet memnunum tavsiye ederim, yanılmıyosam artık sedona 711 olarak üretiliyor, onun dışında kron un şehir bisikleti tx 250 tavsiye debirlim, (link) linkide bu, bir çok markanın bir çok modeli var piyasada seçim aşaması cidden zor kolay gele :)

@suatgecer

Öncelikle verdiğiniz cevap için size teşekkür ederim.
Ama v frene biraz antipati besledim dün akşamki olaydan sonra acaba bu v frenleren hepsinde böyle bi problem çıkarmı ?

Gece sürecekseniz evinizin yakınından fazla ayrılmayın....Civarda bisikletli çocukları bekleyen çingeneler var...

:)

@mehmet bülent baloğlu

Aslında haklısınız... :) Ama sıkıldım 1 aydır aynı yerde gez gez bir arkadaş bulup çıkıcam. Metrobüsle Mecidiyeköy ordan Kabataj ordan Büyük Ada. :)

Biraz bütçenin arttırmak lazım kron xc250 hd al sana uygun ha bide kaskla eldiven al ışık ta al tabi diğerleri laga luga

@Cumali Aydın1

1000 TL bütçemi aşar peşine indirim falan yapabilen bi yer biliyormusunuz.

@mehmet bülent baloğlu

Nerelerde var peki az çok biliyorsunuzdur. Benim en büyük korkum kaza ve çingeneler açıkçası. :D

@Buğrahan Özbilenler

Vapur serbest ama otobüs kalabalıksa sıkıntı oluyor boş olduğunda ise ön tekerleği çıkartıp binebilirsin benim dün lastik patladı öyle yapıp bindim otobüse.

@Buğrahan Özbilenler

Migros'la imkb arasındayım sen ?

@Berke Kazankaya

Teşekkür ederim cevabınız için Birde Uygun fiyata yol bilgisayarı önerebilirmisiniz.

O Kilo Ve Boya 29er Gider Küçük Kadro Fazla Yorduğundan Fazla Erirsiniz Doktor Tavsiyesi

(link)

Bu Çok İyi Gider Hem Hidrolik Maşalı Sizi Rahat Taşıyabilir Ve Sağlamdır Ben Görünüş İçinde Alıcam Diyorsanız Paraya Kıyıp Kron Önerebilirim

@bektaz01

Önerileriniz için teşekkür ederim Görünüş benim için herhangibir problem çıkarmıyor zaten selenin üstünde 110 kiloluk bir varlığın oturması yeterince rahatsız edici :) Salcano modeli hoşuma gitti pazar günü dışarı çıkıp etrafı araştırcam uygun fiyata bulabilirsem bir haftaya kadar almayı planlıyorum.Kron içinse bütçemi arttırma imkanım yok Deal extreme den bazı aksesuarlar sipariş edicem inşallah gümrükde bir sorun çıkmaz.

Geri