@ahlaksız Diyor ya birileri Savunma Bakanlığından çok Milli Eğitim Bakanlığına bütçe ayrıldı diye ! Önce eğitim dediler

Eğitimi mahvettiler.Millet her sene nasıl bir sınav sistemi olacak diye bekliyor.İnsanları özel okullara yönlendirdiler gizli bir akıl
arkada devrede sürekli.Milletin motorunu yaktılar.Önce eğitim sonra gevrek bir millet itaatkar bir millet ,sömürgeci bir yönetim anlayışı
daha neler neler...Allah sonumuzu hayırlı eylesin.Milletimize zeval vermesin.7 uyuyanlar bile uyanmış bir ara ,biz hiç uyanamayacağız
diye korkuyorum

İnsanımızda şöyle bir bilinç oluştu ; Bana ne , bir şey olmaz , sana ne... neden böyle olduk biz ? Hani müslümandık ?
Hani ne oldu bize ? Biz esir olduk esir kimse farkında değil ! Elimizi , kolumuzu , gözlerimizi ,her şeyimizi bağladılar.Dolar 4 lira olmuş ne olmuş ?
Bu dolar 10 lira olsun bu millet gene de uykusundan uyanmaz ! Öyle uç noktada yaşayan insanlarımız var ki adam bir laf söylüyor sen kafayı yersin.
Örnek Allahın vasıfları var diyen , Peygamber hata yaptı o yapmaz diyen seçilen insanlar var bu ülkede ! O yüzden durum hiç iyi değil !