Scudo Sports

Maalesef dolar:4,13 euro:5,12 arkadaşlar...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Türkiye de birgün kara perşembeyi yaşacak kara enflasyon olacak yakında :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mariokaldato
Içecekler sakat raşit dostum,gazlı içecekleri unut,birde yiyeceklerin içindekiler kısmını oku okumadan alma ,bütün marketler benim nezdimde alayı sabıkalı

Bu gidişle eski kadro bisiklet toplayıp öyle böyle bir şekil bu sporu yapacaz eski bisikletler hala taş gibi mountain cat bisan castello beldeyama vs bu bisikletlerin hala gideri var

@Berat01

15 yıllık yanlış ekonomik politika atom bombası gibi zati patladı
Dolar 4 lira, 2019 'da 5 lira .....

@Berat01

Kendi bisikletlerimizi üretmenin zamanı geldi artık

@Rip elimizde orjinal tohum mu kaldı ? gen tarlaları yapılıyor misal ama hep hikaye.Tohumlar israilden geliyor !
Gelen tohumlar genetiği bozuk.Bir elma yiyorsun 1905 yılında yediğin elmanın 4 te 1 i kadar vitamin var.yani o zaman ki bir elma
şimdiki 4 elmaya bedel.Ellerinde tarım ben izin vermiyorlar derken bunu kastetmiştim.Ülkemiz her türlü yasal yolla ele geçiriliyor.Yasal
zeminler hazırlanıyor.Şimdi şeker fabrikaları satılıyor.Sizce ne olacak bundan sonra ?

Tohumlar yastık altında derken bundan bahsetmiştim aslında. Durumun farkındayım ve bunu legalize eden maalesef direkt olarak mevcut iktidardır. Bu ekonomiden de önemli bir husus. Hala tohum takas etkinlikleri, yerel tohumları korumak için çeşitli organizasyonlar mevcut. Yani istenirse hala çıkış yolu var. Ama necip halkımız günde üç öğün yol, köprü, tünel ve kanal yediği için kimsenin itirazı yok maalesef. Şeker fabrikaları dediğiniz gibi satılıyor doğrudur. Artık çaya şeker de atamayacağız diyecektim ki bugün bir haber okudum. Caykur geçen yıl 260 küsür milyon lira zarar etmiş. Siz buna ne diyorsunuz, hadi bakalım.

@mühendis
İç savaş..
Ufukta başka bir şey görünmüyor..Şeriatın gelme ihtimali de var ama ben ''iç savaş olur'' diyorum..
Tabi ki hemen olacak bir şey değil bu..5 sene içinde de olabilir,30 sene sonra da..
Kimle kim savaşacak,sonuçta ne olacak,bunu tahmin etmek zor..
İç savaş deme nedenim de,tabi ki ekonomi ve insanlar arasındaki kutuplaşma..Silahlanmanın teşvik edilmesi,işsizliğin artması,gelir eşitsizliğinin artması ve tüm bunların insanların psikolojisini etkilemesi da diğer etkenler..
O kadar kötü ki durumlar,bu konuda nerdeyse herkes susuyor..Muhalefet bile..!

Bırakın gazetecilerin bölünmesini,ülkedeki sanatçılar/sporcular bile muhalif ve yandaş olarak ayrıldılar..

@ahlaksız Diyor ya birileri Savunma Bakanlığından çok Milli Eğitim Bakanlığına bütçe ayrıldı diye ! Önce eğitim dediler :)
Eğitimi mahvettiler.Millet her sene nasıl bir sınav sistemi olacak diye bekliyor.İnsanları özel okullara yönlendirdiler gizli bir akıl
arkada devrede sürekli.Milletin motorunu yaktılar.Önce eğitim sonra gevrek bir millet itaatkar bir millet ,sömürgeci bir yönetim anlayışı
daha neler neler...Allah sonumuzu hayırlı eylesin.Milletimize zeval vermesin.7 uyuyanlar bile uyanmış bir ara ,biz hiç uyanamayacağız
diye korkuyorum :) İnsanımızda şöyle bir bilinç oluştu ; Bana ne , bir şey olmaz , sana ne... neden böyle olduk biz ? Hani müslümandık ?
Hani ne oldu bize ? Biz esir olduk esir kimse farkında değil ! Elimizi , kolumuzu , gözlerimizi ,her şeyimizi bağladılar.Dolar 4 lira olmuş ne olmuş ?
Bu dolar 10 lira olsun bu millet gene de uykusundan uyanmaz ! Öyle uç noktada yaşayan insanlarımız var ki adam bir laf söylüyor sen kafayı yersin.
Örnek Allahın vasıfları var diyen , Peygamber hata yaptı o yapmaz diyen seçilen insanlar var bu ülkede ! O yüzden durum hiç iyi değil !

dolarları 3.20 den bozduran vatandaşın yüz galinin çok merak ediyorum ne oldu,ne yazıkki günü kurtarmak için çalışıyoruz bence dolar 4 tl euro 5 tl bizim ülke için hala iyi bir değer bence bir gün euro 10 tl diye görürürüz bu gidişle

@Rip çayı dışardan almayı bırakırsan zarar etmez! Lipton ne ya ? vs diğer kaçak çay vs. Ben Rize de onca çay fabrikası gördüm kimse zarar ediyorum demiyor !sen çayını
dışarıya satabiliyormusun ona bak ! Şekeri sadece çaya atılan bir nesne olarak görmeyelim değil mi ? Şekerden neler yapılıyor google yazarsak görebiliriz! Benim anlamadığım bir şey var bu ülkede her şey mi zarar ettiriyor bu devlete de her şeyi satmaya kalkıyorlar ? Demek ki ya işletmeyi bilmiyorlar yada işlerine böyle geliyor veyahut gizli akıl devrede !

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri