Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Macneil Whitton V2 custom

Bu arada ön freni ve yüksek seleyi yok et ben gelene kadar, bmxcisin oturarak pedal çevirme yok artık hacım:D

Scudo
Gerçekten dibim düşdü Doruk . Çok beğendim iyi günlerde kullan bende Atillaya katılıyorum gyro ön freni çıkar abi seleyi de indir. Tam bir street bmx olsun . Tekrar hayırlı olsun :D ne diyim valla kıskandım:D

Doruk , komple frenleri sökmeden gelme yanıma , ben söktüm , çok manyak görünüyor. Tam bir street makinesi gibi. Seleyi de dibe yapıştırdım. Üfff , deli oldu deli. Hem ne gerek var ki frene falan. Selenin ucunu da kaldırmayı unutma. Yoksa çok kötü görünür bmx. Kadro çatalı da limon sarısı yaptın mı işlem bitmiş demektir. Tabii gidonu da boyatman lazım , yoksa olmaz. He bir de yüksek bir gidon lazım. 9 inçin altında olan gidonlar streete uygun değil. Ona göre ...

Hayırlı olsun dostum hayırlı sürüşler :) Gercekten cok güzel bir makina toplamışsın tam bir street machine.. Fotoğraf ve Videolarını Bekliyoruz artık

Marmaristen Selamlar :in:

@burnout_54

Valla ben böyle çok rahatım abicim siz isterseniz kadroyu bile söküp sürün beni bağlamaz :D

@Aparijo

Ertan abi dEdklerİni dNleyp tAm bi StReeT Machine yaratjm! :D:D:D

Şakası bir yana, freni gyroyu sökene karışmam ama ben böyle iyiyim. Zaten çokta hafif olmasına gerek yok bu haliyle 12.5 kilo geliyo ki içinde tanesi 1 kg lik iç lastik var. Yani istesem zaten 11 yada 10 lara düşebilirim ama gerek yok, parçalarım gayet sağlam ve kullanışlı...
Zaten Türkiyede daha iyisi için değiştirebileceğim bir parçada yok üzerinde.

• Beğen
Tepkiler: Uğur Çakırlar
Öncelikle bisikletin hayırlı uğurlu olsun benim en çok beğendiğim ise bisikletin jantları çok etli duruyor iyi sürüşler genç adam

Atilla , şu an ön fren yok makinede. Bostancı'ya inerken ödüm kopuyor , yavaş iniyorum. Anlayacağın frensiz sokağa çıkamam. Ayrıca gyro'nun pratikliğinden haberdar olmayan arkadaşlar , gyro takın. Street makinesi muhabbeti de sıktı artık.

@Aparijo

Aman Ertan abim sen tak yine ön frenini... Ben oturarak stoppie bile yapabiliyorum.
250gr için sökmenin alemi yok. Ki Ertan abiye katılıyorum gyronun fren gücüne hiçbir etkisi yok. Düzgün ayarlı bir fren ve gyro dan kimseye zarar gelmez.

Abi trafikte sürme ve fren hakkında yorum yapamam, kişiden kişiye,şehirden şehire değişir. ama fren ve hareketler konusunda frensiz sürmenin bikaç artısını gördüm,

3-4 aydır frensiz sürüyorum ve arka freni söktüğükten sonraki ilk sürüşte duruma alıştım

ve hareket yapma anında yavaşlama şansın çok olmadığından hareketi yaptığın yere hızlı giriyosun ve hareketini hızlı yapıyosun, ki bence bu iyi bişey, arka fren varken çoğu zaman cesaret edemeyip hızımı düşürüyodum hareket öncesi.

ikincisi ise bizim parkta keşfettiğim bişey, resimle daha rahat anlatırım;

(link)

parkta hız almak için kırmızı çizgiyi takip ederken, herhangi bi çizgiden gidip eğer köşeyi dönemiycek gibi olursam (yıldızlı yer) frenle hızımı düşürüp yola devam ediyodum,

ama frensiz olduğum zaman ilk hafta defalarca yıldız noktasında çizginin dışına çıkıp çimenli alana geçiyodum, ama alıştıktan sonra rasgele bi çizgiden değil doğru çizgiden gitmeye başladım, parkın içinde kaldım, hızım yüksek kaldı, nerdeyse hiç pedallamama gerek kalmadı:D

Half cab sonrası dönüşlerde frenli dönmek ve pedalla dönmek arasındaki farkı söylemiyorum bile.

Eğer yapabiliyosan (ben yapamıyorum) manuelere etkisi büyük, frenle değil vücudunla, dizlerinle kontol etmeyi öğreniyosun..

eksileri tabi ki var, yavaşlamak için ayağını yere veya arka tekere sürttüğünden ayakkabı tabanlanları daha çabuk eskiyo, abubaca gibi bikaç hareketten mahrum kalıyosun, eğer çok dik ve tehlikeli bi bayır varsa yürüyerek iniyosun vs..

gyro konusu eğer fren kullansaydım ve barspin veya tailwhip tarzı hareketler yapabilseydim ben de kullanırdım.

seleyi orta yükseklikte tutmak barspin yaparken dizini sıkıştırmak için harika ama aşırı yüksek tutmak hareketlerde, özellikle table vs gibi hareketlerde dize çarpıp belli bi açıdan daha fazla yatıramamaya sebep oluyo bence (en azından benim için) ve düşüş anında kıça veya bacaklara çarpıp acıtabiyo.

bu arada limon sarısı renk, 9 inç gidon vs ben de kullanmıyorum:D
(link)

baya uzun yazmışım:D
özet: frensiz kullanmak(bilinçli bi şekilde) apaçilik değildir.:D

öncelikle hayırlı olsun. istanbul gibi biryerde frensiz sürmeye gerek yok frensiz sürünce hareket daha iyi çıkmıyor. demek istediğim fren olsada olmasada yapabiliyosan hareketi yapıyosundur. durmak için arka ayağı lastiğe sürterek çıkan görüntü zaten çok kötü bence. her ay ayakkabı değiştirmeyede gerek yok:) en azından streette arka fren gerekli bence. saygılarımla,psychobmx!

• Beğen
Tepkiler: neodim_bmx
Parçaların uyumu gerçekten çok hoş olmuş... Sadece biraz sticker lardan arınıp belki bir parçasınıda renklendirmek çok daha iyi görünmesini sağlayabilir...

Geri