Scudo Sports

Magene 200 hız / kadans ve kalp nabız sensörü

Scudo
@özgür duygu
Tek büyük lastik ile. Biraz gevşek duruyor ama 4 çıkıntı iyi tutuyor gibi. Yazmadan önce paylaşılan videoya baksaymışım keşki. :komik:

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Altına süngerden destek koyarsanız eğer o lastikler daha sıkı kavrar.

• Beğen
Tepkiler: specific
@trainspotting35
Verdiğiniz linkte ürün artık satışta değil. Bende 2 Mayıs' ta (link) ürünü sipariş verdim, daha ulaşmadı.

Haziran başını bekleyin derim.

Arkadaşlar magene HRM sensör kullanıyordum fakat 2 gün önce birden bire alet çalışmamaya başladı. Pilini değiştirdim igs50e ye tekrar tanıtmayı denedim ama malesef sonuç yok.
Daha önce başınıza böyle bir durum geldi mi? Acaba sorun alette mi yoksa kemerde mi? Fikri olan var mı?

Son düzenleme:
@bitinya_s benim de basima geldi. Yeni kemer aldim fayda etmedi. Sonra biraktim. Tekrar bir takayim. Farkli bisey tespit edersdm buraya yazarim.

Kalp sensoru cok da gerekli mi emin degilim. Siz nefes hizinizdan hangi zone da oldugunuzu tahmin ediyorsuz az cok. Bence.

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
@Fırat İler
Alıştım artık ben ona bakmaya. Tam da zonelara dayalı antrenman yapmaya başlamıştım o yüzden kötü oldu. Pili defalarca çıkarıp taktım ama farklı bir tepki yok. Sanırım alet aradan çıktı.

@bitinya_s

Tecrübeli bir kullanıcı olarak zaten dikkat etmişsinizdir ancak burayı okuyabilecek diğer kullanıcılar için başımdan geçen 2 durumu yazmak isterim:

- Bandı takarken algılayıcının tam ortaya gelmesine dikkat ediyordum. Ancak bir sürüşte nabzımı baştan sona 0 gösterinde farkettim ki tam ortaya geldiğinde "iman tahtası" denilen kemiğin boyutlarından dolayı 2 metal nokta vücuduma temas etmeden boşta kalmış. Vücut orada içbükey bir hal alıyor ve özellikle kayış biraz sıkıysa algılayıcı köprü gibi asılı kalıyor. Artık sol tarafa, kalbin tam üzerine (aslında vücudun dış bükey olduğu bölüme) takıyorum.
- Ben bluetooth üzerinden telefona bağlıyorum. Zaman zaman algılama sorunu oluyordu, artık her sürüş öncesi telefonu kapatıp tekrar açıyorum hiçbir bağlantı sorunu kalmadı. Sanırım BT ile ilgili bir yazılım sorunu.

• Beğen
Aşırı terlemeden kaynaklı oksitlenme 1. Neden. Kemeri sökün ıslak mendille iç,diş temizleyin. 2. Neden kemerin takıldığı metal çit çitlarin içinde plastik bir parça var düğme gibi arkadaşların sensorunde yokken benim sensorumde vardı plastikleri soktum sensor canavar gibi çalışmaya devam etti.

• Beğen
@trainspotting35
Tavsiyelerinizin hepsini uyguladım fakat halen sonuç yok. Sanırım alet aradan çıktı.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Merhabalar bir süredir magene h64 hrm kullaniyorum çok memnunum fakat magene utility App üzerinden firmware update yapmaya çalıştığımda 6 basamaklı bir code istiyor bu güncellemeyi yapabilen var mı

Dosyalar

• Screenshot_2020-04-10-16-04-37-323_cn.mageneutility.jpg
    Screenshot_2020-04-10-16-04-37-323_cn.mageneutility.jpg
    69,3 KB · Okunma: 37
  • Screenshot_2020-04-10-16-04-41-208_cn.mageneutility.jpg
    Screenshot_2020-04-10-16-04-41-208_cn.mageneutility.jpg
    74 KB · Okunma: 36
merhaba, güncel satış linki var mıdır ?

Bu nabız bandını kullanan arkadaşların pil tüketim süresi nedir? İçindeki pil tahmini 3 ay anca dayandı, yaklaşık 50 saat filan kullanmışımdır. Durduğu yerde bir yerlere bağlanmaya çalışıp pili mi bitiriyor olabilir mi çünkü süre olarak bana çok kısa geldi. Kullanım kılavuzunda 1000 saat yazıyor pil ömrüne.

@tahrefa selam, kullanmadığınız zaman banta takılı şekilde mi bırakıyorsunuz? Ben kullanacağım zaman birleştiriyorum. Ama 1000 saat de olmaz sanırım.

Geri