Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Magene 200 hız / kadans ve kalp nabız sensörü

@_Madmexx _ banttan ayırıyorum kullanmadığım zaman. Evet 1000 saat çok fazla ama benim süre de çok kısa gözüktü gözüme.

Scudo
@tahrefa selam, belki pilden olabilir, Duracell kullanıyorum 4 ay oldu benimki, bitmedi henüz.

@_Madmexx _ teşekkürler cevabınız için, ben de duracel kullanıyorum. Bugün yeni pil taktım, tarihi not aldım bakalım ne kadar gidecek

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Nabız bandını ayırdıktan sonra kapağını açıp kalorifer peteği üzerinde bekletin biraz ister istemez içerisi nemleniyor herhangi bir kısa devre pilin ömrünü azaltabilir diye düşünüyorum.

@tahrefa tabii ne kadar kullandığınız da önemli. Ben 4 ayda toplam 35 saat kullanmışım. Stravadan topladım. Kendi kullanımınızla karşılaştırabilirsiniz.

@trainspotting35 kabuk bağlamaya çalışan bir yaramı kanattiniz, evde kalorifer maalesef kalorifer yok ama dediğiniz mantıklı, en olmadı manuel silmek lazım
@_Madmexx _ ben de kendi süremi tahmini 50 saattir diye yazdım ama bu sefer düzgün hesaplarım stravadan. Alet bozulmasın da ben ondan tırstım

@trainspotting35 hocam evde soba da yok klima ile ısınmaya çalışıyoruz, ya da ısındığımızı düşünüyoruz. Neyse aleti klimanın altına tutarım belki faydası olur :)

selamlar. yaklaşık 6 aydır kullandığım magene h64 nabız sensörü 2 haftadır düzensiz çalışmaya başladı. nabız ölçerken bazen takılıyor hep aynı nabızı gosteriyor ve ölçüm yapmıyor veya hep 0 gösteriyor.
pilini 2 defa değiştirdim,
iyice kurutmaya çalıştım (pirinç içinde bile beklettim),
Bluetooth ve ant+ ile de de denedim fakat sonuç aynı.
sizce problem ne olabilir? düzeltilebilir mi? yoksa yeni bir tane sipariş etmeyi düşünüyorum çok aktif kullanıyorum çünkü.

Dosyalar

• Screenshot_20210626-203424__01.jpg
    Screenshot_20210626-203424__01.jpg
    40,9 KB · Okunma: 11
  • Screenshot_20210626-203436__01.jpg
    Screenshot_20210626-203436__01.jpg
    41,8 KB · Okunma: 12
  • Screenshot_20210626-203400__01.jpg
    Screenshot_20210626-203400__01.jpg
    43,2 KB · Okunma: 10
Göğüs bandı ne alemde? Deforme olduysa sensör de etkileniyor olabilir.

Göğüs bandında sorun yoksa, bağlantı noktaları da temizse, başka bir önerim yok maalesef.

• Beğen
Tepkiler: oguz169
Bluetooth kulaklık mı kullanmaya başladınız. Kablolu.

@trainspotting35 evet ama zaten önceden de kullanıyordum. kulaklık kullanmadan da denedim problem devam ediyor.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Şöyle bir video gordum. Forumda hız kadans sensoru ile ilgili genel bir konu yok galıba. Kadansı ve hızı aynı anda ölçen telefondan veri takibi yapabileceğimız uygun fiyatlı ürünler hangılerı. Yurtiçi alma imkanı olursa daha güzel olur

Mesela şunlar videodaki ile aynı mı?
(link)

(link)

(link)

Şöyle bir video gordum. Forumda hız kadans sensoru ile ilgili genel bir konu yok galıba. Kadansı ve hızı aynı anda ölçen telefondan veri takibi yapabileceğimız uygun fiyatlı ürünler hangılerı. Yurtiçi alma imkanı olursa daha güzel olur

(link)

(link)

(link)

kullanan bilen yokmu ?

selamlar. yaklaşık 6 aydır kullandığım magene h64 nabız sensörü 2 haftadır düzensiz çalışmaya başladı. nabız ölçerken bazen takılıyor hep aynı nabızı gosteriyor ve ölçüm yapmıyor veya hep 0 gösteriyor.
sizce problem ne olabilir? düzeltilebilir mi? yoksa yeni bir tane sipariş etmeyi düşünüyorum çok aktif kullanıyorum çünkü.
Benzer durumu bu hafta yaşadım. Pilden diye umuyorum.

selamlar. bugün aliexpress den aldığım yedek kemerler geldi. sorun kemerdeymiş, şuan düzgün çalışıyor. 😎

(link)

(link)

(link)

Ben tek alet ile ölçüm yapan hız ve kadans sensoru kullandım. Hatta tam da Coospo'nunkini kullandım. Aslında biraz zorunda kaldım. Çünkü Suunto Spartan saat ile esleştirip kullanacaktım ve Suunto kadans ve hızı ancak tek sensörden alabiliyor. Ayrı ayrı hız ve kadans (magene gibi) sensoru taktığınızda ancak birini okuyabiliyor.

Trainer üzerinde kullandım ve son derece sorunsuz, akıcı çalıştı. Hiç bir sorun çıkmadan kullandım.

Trainerdan indirince çıkardım. Dışarda zaten gps ile hız alıyordum. Bir de coospo bc200 sipariş ettim bir tane sensörle birlikte. Kadans icin zaten magene vardı bir tane. Bc200 gelsin hız ve kadansı verimli bir biçimde ayrı sensörlerle ölçersem bunu 2. Ele koymayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Geri