Çetin ŞAHİNÖZ
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.847
- Bisiklet
- Sedona
Merhabalar2 ayrı Magene sensor kullanıp birini kadans diğerini hız olarak ayarlayınca, sensörlerden aynı anda bilgi alamama sorunu devam eden arkadaş var mı ?
Bu sorun haricinde gayet sıkıntısız başarılı ürünler gibi duruyor. BTWIN sensörleri iade etmeyi düşünüyorum magene nin sorunsuz olduğuna emin olursam.
Buraya yazmayı uygun buldum. Zwiftte saçmalarsa magene s3 (gemini 210) sensörlerinize yazılım güncellemesi yapın. Önerilen o yani. Biraz saçma bi şekilde yapılsa da iosta uygulama çince (ingilizce için magene utility programını indir diyor, ama çince olan programın adı zaten magene utility), hanımın samsungata ingilizce ama ona da ben eşleyemedim sensörleri, bulamadı bi türlü.
(link)
benim hız sensörü olarak kullandığım bugün biraz uyuzlandı, sürüşün ortasında hız 0 oldu durdu. yazılımı v0.106ydı, 0.110a güncelledi. yarın dener sonuçları da eklerim.
Uygulamaya girdikten sonra aygıtı aratırken sensörü hareket ettirin, o şekilde gördü benim sensörü. Sonra sorunsuz firmware update yaptım.Geçen hafta kullanılmış bir sensör aldım. Ne Android ne de Ios'da Magene utilty sensörü görmüyor. Pili çıkartıp takmak dışında birsey yaptınız mı sensörü listeleyip firmware update etmek için?
Bu arada Wahoo fitness app'de kadans okuyabiliyorum fakat 4-5 saniye gecikme ile. Sizde de böyle mi?