Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Magene Gemini 210 Hız ve Kadans Sensörü

2 ayrı Magene sensor kullanıp birini kadans diğerini hız olarak ayarlayınca, sensörlerden aynı anda bilgi alamama sorunu devam eden arkadaş var mı ?

Bu sorun haricinde gayet sıkıntısız başarılı ürünler gibi duruyor. BTWIN sensörleri iade etmeyi düşünüyorum magene nin sorunsuz olduğuna emin olursam.

Scudo
@Çetin ŞAHİNÖZ iki ayrı magene sensörüm var. birini hız birini kadans için ayarlı olarak kullanıyorum. herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. uzun süredir de bu şekilde kullanıyorum. tabi genel bir yorum almak lazım.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
2 ayrı Magene sensor kullanıp birini kadans diğerini hız olarak ayarlayınca, sensörlerden aynı anda bilgi alamama sorunu devam eden arkadaş var mı ?

Bu sorun haricinde gayet sıkıntısız başarılı ürünler gibi duruyor. BTWIN sensörleri iade etmeyi düşünüyorum magene nin sorunsuz olduğuna emin olursam.
Merhabalar
Bende 2 adet magene gemini 210 sensör siparişi verdim hız ve kadans olarak kullanacağım eli kulağında bugün yarın gelir tecrübe edince buradan paylaşırım

Aklıma zihni sinir bir proje geldi, Magene sensörler btwin yazılımı ile çalışır mı acaba ? ( 1 yıllık üyelik olan değil sınırlı video ve ücretsiz olan Google playdeki)

@fisnesuyu ben akıllı telefon ile kullanıyorum. Bluetooth protokolü üzeinden.
yol bilgisayarı ile ANT+ protokolü üzerinden kullanma fırsatım olmadı.
Dediğiniz gibi kimlik çakışmasından dolayı problem oluyor olabilir.

Kendi uygulaması ile firmware güncellemesi yapmama rağmen problem devam ediyor.

@kdogan bluetootha aynı anda 2 cihaz bağlayabileceğinizi sanmıyorum istisnai bir durum yoksa Bluetooth telefonlarda ancak 1 cihaza bağlanabiliyor (En azından benimki öyle iki cihaz bağlanmış gibi gözükse de arada geçiş yapmak gerekiyor manuel olarak.) sizin sorununuzun sebebide bu olmalı.

Biraz önce trainer üzerinde test ettim gayet istikrarlı çalışıyorlar cadance speed hrm bütün sensorlerim magene

• Beğen
Tepkiler: utksn
Her iki kullanılan cihaz da (sensörler ve/veya telefon yada Bisiklet bilgsayarı) üst versiyon bluetooth destekliyor ise birden çok cihaz bağlanabilir aynı anda. Yanlış bilgi vermek istemem ama sanırım 4.2 ve sonrası bluetooth bu desteği veriyor.

@fisnesuyu Evet aynen belki de 4.0 dan sonra başlıyordu bu özellik emin olamadım. Telefonun özelliklerinde gösterir zaten Bluetooth un hangi versiyon destekli olduğunu.

Hey gidi günler heyy Bluetooth diye bişey çıkmış o d ne ola ki diye konuştuğumuz günleri hatırlıyorum.

Merhabalar bende Magene S3+ sensör almayı düşünüyorum. Android telefon (yada mümkünse samsung watch) üzerinde kullanmak istiyorum acaba hangi uygulamalar ile uyumlu ve sorunsuz kullanabilirim?

Buraya yazmayı uygun buldum. Zwiftte saçmalarsa magene s3 (gemini 210) sensörlerinize yazılım güncellemesi yapın. Önerilen o yani. Biraz saçma bi şekilde yapılsa da iosta uygulama çince (ingilizce için magene utility programını indir diyor, ama çince olan programın adı zaten magene utility), hanımın samsungata ingilizce ama ona da ben eşleyemedim sensörleri, bulamadı bi türlü.

(link)

benim hız sensörü olarak kullandığım bugün biraz uyuzlandı, sürüşün ortasında hız 0 oldu durdu. yazılımı v0.106ydı, 0.110a güncelledi. yarın dener sonuçları da eklerim.

Merhaba arkadaşlar.

Bende iki tane magene 210 kullanıyorum. Gayet memnunum. Pili taktığınızda led yeşil renk yanıyorsa hız, tekrar pili çıkarıp taktığınızda kırmızı yanar ve kadans sensörü olur. Duracell 2032 pil kullanırsanız iyi olur. Sensörlerin uzeriden yeşil ışık yanıp sönmeye başladığı zaman pil azalmış demektir. Pil

Buraya yazmayı uygun buldum. Zwiftte saçmalarsa magene s3 (gemini 210) sensörlerinize yazılım güncellemesi yapın. Önerilen o yani. Biraz saçma bi şekilde yapılsa da iosta uygulama çince (ingilizce için magene utility programını indir diyor, ama çince olan programın adı zaten magene utility), hanımın samsungata ingilizce ama ona da ben eşleyemedim sensörleri, bulamadı bi türlü.

(link)

benim hız sensörü olarak kullandığım bugün biraz uyuzlandı, sürüşün ortasında hız 0 oldu durdu. yazılımı v0.106ydı, 0.110a güncelledi. yarın dener sonuçları da eklerim.

Geçen hafta kullanılmış bir sensör aldım. Ne Android ne de Ios'da Magene utilty sensörü görmüyor. Pili çıkartıp takmak dışında birsey yaptınız mı sensörü listeleyip firmware update etmek için?

Bu arada Wahoo fitness app'de kadans okuyabiliyorum fakat 4-5 saniye gecikme ile. Sizde de böyle mi?

Geçen hafta kullanılmış bir sensör aldım. Ne Android ne de Ios'da Magene utilty sensörü görmüyor. Pili çıkartıp takmak dışında birsey yaptınız mı sensörü listeleyip firmware update etmek için?

Bu arada Wahoo fitness app'de kadans okuyabiliyorum fakat 4-5 saniye gecikme ile. Sizde de böyle mi?
Uygulamaya girdikten sonra aygıtı aratırken sensörü hareket ettirin, o şekilde gördü benim sensörü. Sonra sorunsuz firmware update yaptım.

• Beğen
Tepkiler: ademefendi
Öncelikle pilin sağlam olduğuna emin olun. Magene Utility uygulamasını çalıştırdığınızda sensörü görmüyorsa telefonunuzun bluetooth bağlantısını kapatıp tekrar açın. Magene Utiliy uygulamasına tekrar girin. Sensörleri haraket ettirdiğinizde uygulama sensörleri bulacaktır. Bu işlemi 1-2 kez tekrarlayın. Uygulama sensörleri hemen bulamayabiliyor. Eğer fireware update var ise uygulamada görülür ve update yapabilirsiniz.

Ne yaptiysam Magene Utility'e tanitip guncelleyemedim fakat bugun 2 saatlik surusun cok buyuk kisminda duzgun data toplayinca hic ellememeye karar verdim :) Yolun en basinda ve bir de ortasinda kendini hiz sensoru sandi. Kaydi durdurup sensoru tekrar tanitinca duzeldi. Bir sure daha gozlemleyecegim.

Son düzenleme:
@ademefendi Sensörünüz S3 ve Hrm sensörünüz HR64 değilse Utility tanımıyor galiba.

27 Ocak'ta Aliexpress'ten 2 tane Magene sensör almıştım. Cumartesi günü PTT kargo ile geldi. Kendi uygulaması üzerinden çalıştırdım ama bunu Strava'ya nasıl tanıtacağız,onu bir türlü halledemedim.

Geri