Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Maksimum nabız ve performans hakkında...

son durum nedir segmentte merak ettim :) varsa strava link alabilrmiyiz

Scudo
129782 dosyayı görüntüle Ne yapalım şimdi buradaki profları komple flaglayalım mı? Ben ilk başta Strava da kendimle yarışırım, sonra tanıdık arkadaşlarımla yarışırım. Tanımadığım ve bükemediğim bileği öperim. Bu segmentte grup sürüşü yapsaydım kesin ilk 5 teydim. Büyük haksızlık yapıldı bana. :):):):)

Acımamışlar........ :DD:D:D

• Hahaha
Tepkiler: Hami Bulut
İleriden köprü altından dönüşe tekrar setment açılabilir

konu segmentin disinda genel olarak , anadolu yakasi sahil suruslerde , duz yolda ve kisa mesafade , 75 kms hizlari goruyoruz :):)
edit : segmentlerdeki hiz oranlari olarak , yoksa ben bu hizlara cikamiyorum , yanlis anlama olmasin.

konu segmentin disinda genel olarak , anadolu yakasi sahil suruslerde , duz yolda ve kisa mesafade , 75 kms hizlari goruyoruz :):)
edit : segmentlerdeki hiz oranlari olarak , yoksa ben bu hizlara cikamiyorum , yanlis anlama olmasin.
Benim araba o kadar hız yapmıyor.

izmirde yaşıyorum yol durumunu bilmiyorum ama o tadı geri getirmek elinizde bizdede urla tamtur segmenti var devamlı el değiştiriyor bu hafta bakalım neler olacak

Segmente 815 kişi girmiş; güzel bir gelişme.

Bu vesileyle konuyu açan sevgili Bahadır Gürel'i de rahmetle anıyoruz...
Zaman zaman bilgilendirici yazılarını okurdum. 23 Temmuz’da aramızdan ayrılmış. Sizin mesajınızla öğrendim. Çok üzüldüm.

Sporcu takviye gıdalarını ithal etmek te zorlaştı...
(link)
@Bahadır Gürel , seni unutmadık...
Yakında tüm konularını bir başlık altında toplayacağız...Senin gibi özel bir kişiyi aramızda görememeğe alışmak çok zor....
Mekanında huzurla kal....

Bahadır Gürel hocamı rahmetle anıp sayfada paylaşmış olduğu bilgileri(özellikle powermetre) arkadaşlarımla paylaşıyorum.

Bostancı-Kaynarca-Bostancı segmentine gelince de Anadolu yakasının triatlon grubu olan TriTayfa ile 35,8 km lik segment 46:54 süreye kadar düşürüldü(ort hız:45,8km/s).
50A260B5-0DFA-4DB8-8B50-7EBC329126DE.jpeg
B9D44399-D82C-43AD-996D-BA15380C0606.jpeg

Geçen sene olduğu gibi bu sene de salı günleri sabah 5:30 da Bostancı sahilde bulunan Nero Cafeden hareketle TriTayfa eşliğinde bu süre daha da aşağıya çekilecektir

Bu süreler solo mu yapılıyor, yoksa ekip halinde drafting yaparak mı?

Dikkatli olmak lazim, kom savaşları Zeus ve Hera tarafindan Olimpos dağından izleniyor.

İyi valla. %0 diyor ama mesafede 35 kilometre. Öyle küçümsenecek bir mesafe değil. Lakin; Bu hızlarda kaza yapmak baya bir can yakıcı oluyor. Çok dikkatli olmak lazım. Öyle, az deniz manzarası seyredeyim falan dersen taklaya geliverirsin.

Daha gecen aklima geldiydi bu savaslar. Hala devam ettigini gormek guzel.

İyi valla. %0 diyor ama mesafede 35 kilometre. Öyle küçümsenecek bir mesafe değil. Lakin; Bu hızlarda kaza yapmak baya bir can yakıcı oluyor. Çok dikkatli olmak lazım. Öyle, az deniz manzarası seyredeyim falan dersen taklaya geliverirsin.

Kimse artık manzaraya bakmıyor :) antrenman için çıkan gruplar en kötü 28-30 km/s hızla ilerliyor bu hatta.

Geri