cumhursonmez42
PERFORMANS YOL GRUBU
- Tepki
- 89
- İsim
- cumhur sönmez
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
129782 dosyayı görüntüle Ne yapalım şimdi buradaki profları komple flaglayalım mı? Ben ilk başta Strava da kendimle yarışırım, sonra tanıdık arkadaşlarımla yarışırım. Tanımadığım ve bükemediğim bileği öperim. Bu segmentte grup sürüşü yapsaydım kesin ilk 5 teydim. Büyük haksızlık yapıldı bana.
Zaten o u dönüşü olan nokta kapatıldı maziye gömüldü segment...eski tadı yok
(link)
Bu, tershane lojmanlarının önündeki (artık kapalı olan) göbekten dönülerek yapılan segment. 3 sene önceki "segment savaşları"nın konusu olan sahildeki son ışıklarda dönüleniydi:eski tadı yok
(link)
Benim araba o kadar hız yapmıyor.konu segmentin disinda genel olarak , anadolu yakasi sahil suruslerde , duz yolda ve kisa mesafade , 75 kms hizlari goruyoruz
edit : segmentlerdeki hiz oranlari olarak , yoksa ben bu hizlara cikamiyorum , yanlis anlama olmasin.
Zaman zaman bilgilendirici yazılarını okurdum. 23 Temmuz’da aramızdan ayrılmış. Sizin mesajınızla öğrendim. Çok üzüldüm.Segmente 815 kişi girmiş; güzel bir gelişme.
Bu vesileyle konuyu açan sevgili Bahadır Gürel'i de rahmetle anıyoruz...
Ekip halinde ön grup TT bike ile geliyorBu süreler solo mu yapılıyor, yoksa ekip halinde drafting yaparak mı?
İyi valla. %0 diyor ama mesafede 35 kilometre. Öyle küçümsenecek bir mesafe değil. Lakin; Bu hızlarda kaza yapmak baya bir can yakıcı oluyor. Çok dikkatli olmak lazım. Öyle, az deniz manzarası seyredeyim falan dersen taklaya geliverirsin.
Şevket o Tt bikelerı da sen ağırlıklı çekiyorsun bizzat şahidim gel artık salı perşembe de şu yeni Kom u alalımEkip halinde ön grup TT bike ile geliyor