Napcaz?Hayır.
Bilinçli olarak devlet dedim. Bazı hükümetler öyle otokratikleşirler ki erkler, organlar, denetleme mekanizmaları ama her şey partileşir. Bir çeşit parti devletine dönüşür.
Napcaz?Hayır.
Bilinçli olarak devlet dedim. Bazı hükümetler öyle otokratikleşirler ki erkler, organlar, denetleme mekanizmaları ama her şey partileşir. Bir çeşit parti devletine dönüşür.
Napcaz?
Dünya çultançüleymana kalmadı demiş aksarayda bir turist"Bu da geçer ya Hu" çekebilirsiniz.
Bu muhalefetle bu ülkede hiç bişey olmaz. Önce muhalefeti düzeltmek lazım. 10 gündür sakız gibi uçak konuşuyor muhalefet. Gitsin bakalım ormanı yanan köylünün yanına, çemresin kolları paçaları alsın kazmayı küreği eline, uykusuz kalsın gecelerce köylüyle beraber. Ben de bilirim klimalı salonlarda, takım elbise ile kameraya boş konuşmayı.
Yanlışınız var, ÇAYKUR değil(link)
Vay be! İç piyasa ile kendi kendilerine kazanç sağlamışlar. Birde 2020 çayını mı attılar milletin üstüne :haha Bizim millet aracına aldığı lastik 6 ay eski diye almıyor o bayatlar diyerekten. O çayı havada mı kaptılar :hahaYanlışınız var, ÇAYKUR değil
Çaykur surekli zarar ettiriliyor ve özel çay firmaları kontrol ediyor artık çay pazarini. Cumhurbaskanı tarafından dagitilan çayın ureticisi OR-ÇAY. Bilal Erdogan'in şirketleri ile yakın ilişkide olan bir firma. Teferruatini merak edenler arayıp bulabilir neler döndüğünü
''
Or-Çay AK Parti’ye 160 bin çay sattı
Cumhurbaşkanı’nın dağıttığı çay özel olarak AK Parti için üretildi. AK Parti 2018 ve 2020’de 80’er ton aldığı çayın kilosu için Or-Çay’a 21 TL ödedi.
200’er gramlık paketler halinde dağıtılan çayın bir adedi 4,20 TL denk geliyor.
Yani Cumhurbaşkanınca fırlatılan çay aslında AK Parti’nindi.
Günün sonunda kazanan Or-Çay oldu.
Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dağıttığı çayı ve çay piyasasını konuştuk.
Erdoğan’ın attığı çayı siz mi ürettiniz?
Evet. AK Parti’ye has 200 gramlık bir ambalajda özel olarak üretiyoruz. 2018 ve 2020’de iki parti halinde sattık. Bu 2020 çayı.
Bir paketi ne kadar?
Kilosu 21 TL. Bir paketi 4.20 TL’ye gelir.
2020’de kaç ton aldılar?
Yanılmıyorsam, 80 küsur ton. 2018’de de aşağı yukarı aynı.''
Bedava oldumu iş değişir. Bedava sirke baldan tatlıdır.Vay be! İç piyasa ile kendi kendilerine kazanç sağlamışlar. Birde 2020 çayını mı attılar milletin üstüne :haha Bizim millet aracına aldığı lastik 6 ay eski diye almıyor o bayatlar diyerekten. O çayı havada mı kaptılar :haha
DEMEKKİ #HELPTURKEY işe yaramışReyiz gavurlardan yardım isteyip ülkemizi rezil ettiği ile kalmamış bir de teşekkür etmiş üstüne.
Siyasî partileri kastediyonReyiz, gönüllüler sahada diye rahatsızım diyor duymadın mı?
Ne yapsınlar devletin imkanları ile helikopteri ile köy gezip oyuncak mı dağıtsınlar.Siyasî partileri kastediyon
Bilgi: 2021 çayı, şu an hasat aşamasındadır. Tabii ki yeni sezonun işlenen çayı da tüketilebilir ama genelde Mayıs-Kasım arası sürekli yaş çay işleyen işletmelerin sezon sonunda ellerinde büyük tonajlarda kuru çay stoğu bulunur. Bu stok bir sonraki sene eritilmeye çalışılır. Bu çay iyi koşullarda saklanırsa iki yıl ömre sahiptir. Marketlerde gördüğünüz hiçbir paketli çay o yılın çayı değildir.
Sana ne?Sana o kadar mantıklı soru soruldu kendimi yoramam diye sızlanıp cevap veremedin de konu çay oldu mu hemen cevap yetiştirmişsin..
Sana ne?
Sıkıntı yok. Allah büyüktür. Derdi veren, çaresini de verir. Yaralar tamir olunur. Şükrederiz. Hamd ederiz. Bize ihtiyaç olursa biz de el atarız. Tarafımız belli olsun.
(Hani bu ormanları yakan pkk'lıların gizli desteğiyle iktidar olduğunuzda, siyasi duruşumuzdan ötürü bizi yargılayacaksınız ya, o bakımdan. Beni kaçırmayın bak, burada olacağım.)
Bu kavmin genel olarak çayla arası gayet iyi,su sızmıyor Zaten reyizzzleri bunu iyi bildiği için kafalarına kafalarına gömüyor çayı! Eeeee herkes hakettiğini yaşar,bir diğer deyişle böyle başa böyle tarak!Sana o kadar mantıklı soru soruldu kendimi yoramam diye sızlanıp cevap veremedin de konu çay oldu mu hemen cevap yetiştirmişsin..
Ya üstadım sizde herşeyi abartılı buluyonuzAl bir keyif çayı iç ben bu sana ne ifadesini abartılı buldum.