Scudo Sports

Manisa

Scudo
Selamlar arkadaşlar hem bisiklette hemde manisa da yeniyim. Şimdilik her ikisine de alışmaya çalışıyorum.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar ben de yakın zamanda bir MTB alarak aranıza katıldım fakat sanırım uzun zamandır Manisadan foruma yazan olmamış. Gerçi facebook grubuna da üye oldum.

merhabalar. sarıgölden selamlar :) etkinlik yapacak insan bulamıyorum burada neden böyle :)

merhabalar:) Manisa-Gördesliyim, Ankara'da pedallıyorum arada Manisa'ya geldikçe de bisiklete binmeyi gezmeyi seviyorum. Bu aralar ve bayramdan sonra bir süre Manisa'dayım. Spil'e çıkmayı ve dağda sürmeyi düşünüyorum, eşlik edecek arkadaşlar var mıdır? :)

Merhabalar arkadaşalar, manisa merkeze tayin oldum. Yol bisikleti kullanan arkadaşlar varmı?

Merhaba bende bisiklete yeni başladım.30 yaşındayım etkinlik, klüp arıyorum bilginize.

@yılmaz058 aynı yurttayız bisiklet aldın mı acaba? :d

@yılmaz058 aynı yurttayız bisiklet aldın mı acaba? :d@MrSensualist manisada grublar var hocam facebooga yaz çıkar

Selam arkadaşlar...
Ben Mehmet
Kısaca kendimi tanıtayım.
24 yaşındayım.Muhasebe ve Vergi Uygulamaları meslek elemanıyım ancak 3 sene marketlerde çalıştım.Kpss'ye hazırlanıyorum.
Ben 17 yaşında Epilepsi(sara) hastası olduğumu öğrendim.Üniversite'den sonra ehliyet almak istedim ancak hastalığımdan ve yoğun meslek hayatımdan dolayı ehliyet almaya ne zaman bulabildim ne de rahatsızlığım ehliyet almak için uygun sağlık koşullarını bana vermedi.Uzun zamandır bisiklet almak için araştırma yaptım , yaptıysam da üstüne çok fazla düşmedim.Kuzenimin " Mosso wildfire hyd 29" unda karar kıldım ve aldım sayılır.Şimdilerde ise Bisiklet lisansı çıkarmak için çalışmalarımı sürdürüyorum.Bu arada ben Salihli.

Selam ben Tolga manisa cbü den amatör bir mtb kullanıcısıyım, yeni başladığım için manisa merkeze yakın yerlerde kısa rotalar yaptım. İzmir Aydın Manisa dolaylarında farklı rotaları deneyimlemek istiyorum ilgilenen arkadaşlar varmı ?

(link) Manisa #9 - Son bir ayda hayatını kaybeden 11 bisikletliyi anmak için 30 Haziran 2018 Cumartesi günü saat 19:30'da Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda kritik çoğunluğu oluşturuyor. (link)

(link)

Merhabalar biz de Manisa'dayız.

Geri