Scudo Sports

Manisa

Merhabalar.
Akhisarlı arkadaşlardan bir ricam olacak. Eski bir bisikleti restore ediyorum ve mevcut jantlarım 27" fakat ben bu bisiklete 700c jant takmak istiyorum.
Şöyle bir sorun var ki, 700c jantın lastikli hali muhtemelen arkada sorun olmaz fakat öne sığar mı emin olamıyorum ve bu nedenle de spariş vermeden önce bir deneme yapmak istiyorum. Sadece ön maşaya 1 kere takıp görmem yeterli olacak, en fazla 5 dk lık bir iş. 700c jant kullanan bir arkadaş deneme yapmam için izin verirse çok sevinirim. Teşekkürler.

Scudo
700C 622mm yani ölçün anlarsınız. 62.2 cm. Denemenize gerek yok.

Merhaba Ben Turgutlu'da yaşıyorum yol bisikleti antrenmanlarıma belki arkadaşlık edebilecek benim kafamda birilerini arıyorum Manisa'nın her İline itina ile sürerim.

• Beğen
Tepkiler: ALTIOK ve kocak04
Merhaba manisa somada yada civarında bildiğiniz iyi bir rota var mı bu arada manisa somada sobis (sodos bisiklet kulübü) var aktif bir bisiklet gurubu isteyene wp linki atılır

Manisa tur arkadaşı arıyorum. İnstagram mhmtydnnn

Son düzenleme:
Merhabalar Manisadan Bora ben. 43 yaşında yeni bisiklet sahibi oldum 😅 Çocukluğumdan beri kullandığım çok çesit ve hacimde motosiklet tecrübem var, ancak bisiklet konusunda hiç bir tecrübem yok. Kendimi bu hususta geliştirmek ve bisiklet severler ile tanışmak adına aranızdayım.

Bende Manisadayım raslarsak buluşalım. Foruma soru sormak için girdim. Yorumdan başka bişey yazamıyorum.

Merhaba Turgutlu dan katılıyorum dağ bisikleti sürüşlerine katılacak yol arkadaşı arıyorum iyi sürüşler (lapierre zesty tr 5.9)

Geri