cevap hakkı doğuracak laf etmek istemiyorum ama haksızlığında bir ayarı olmalı yahu...sündü de sündü...temcit pilavı...hakaret ha!..yazık, el vicdan be kardeşim...asla kabul etmiyorum!...olayı 2 kezde özelden açıkladığım halde!..sürekli algı peşindesiniz...uğurlar ola kardeşim...anlaşılmıştır..
Arkadaş;
"Arkadaslar neden bukadar kafanizi yoruyorsunuz, bisikletinizi kirilana kadar sürün kirilinca yenisini alin. Bukadar basit bu is. Burada bazilari gibi kenidini herseyin mühendisi sanip herseyi bilen kisi olamak icin ugras görsterenlerede inanmayin. Onlar kendince herseyi bilenler ama aslinda sadece savallica hic bir seyi bilmeyenler. "
Ben;
"cidden yaa, bu bize "savalli" diye lütfeden arkadaş..yeni farkettim estudiante ...türkçeyle ilgili biraz sorunumuz var diycem yine kötü olucam...Murat C."
Arkadaş;
"Yazdiklarimi neden üzerinize alindiniz diye sormuyorum cünkü üzerinize alinmaniz beni ilgilendirmez. Benim öne cikma mücadelesi gibi bir iyetim de yok bazi celik/karbon mühendisleri gibi. Eger bazi seylerden biktiysaniz ozaman bu tür konularla fazla ilgilenmeyin olsun bitsin. Inanin ozaman kendinizi orta okulda degilde üniversitede hisederseniz.
Bisikletlere gelince güzel olup olmamasi yada bisikletlerin üzerinden konunun devam etmesi önemli degil ben sadece bisikletlerimin 25-30 senelik karbon oldugunu ve öyle yorgunluk falan olmadigini söylemek istedim.
Saygilarimla size iyi geceler. "
Ben;
"Murat C. bu ne şiddet bu celal hocam, etme bir daha vallahi ne karbon lafını alırım nede aluminyum ağzıma..senin kafan rahat olsun...dünya malı...boşveeer....hem bizde niye tartışıyozki böyle abuk konuları..millette gelip okumak zorunda hissediyor haliyle... savalli beng...( şaka giresunlu arkadaş)..."
Arkadaş;
"siz neden üzerinize alindiniz yazdiklarimi? Allah allah ya ne hikmetse herkes üzerine aliniyor. Ayrica istediginizi diye bilirsiniz, merak etmeyin kötü falanda olmasiniz. Ha bu arada siz yorulmayin benim gercekten türkceyle ilgili biraz sorunum var ama yinede elimden geldigince kendimi ifade etmeye calisiyorum ve anlayanlarda nedemek istedigimi cok iyi anliyorlar. Örnek vermeme gerek yok herhalde.
Ha o sordugunuz standi da isvicreden aldim, siz benim türkceme nekadar hakaret etseniz de ben isterseniz size bir tane o standdan hediye edebilirim, elimde yaklasik 15 tane var benim icindehicsorun degil."
Ben;
"Murat C. 15 standı olanın 15 te kalite bisikleti vardır...ne güzel...giresuna selamlar"
Arkadaş;
"Yok her 15 standi olanin 15 kaliteli bisikleti olacak diye bir sey yok. Benim kötü bir niyetim yada arkadasin öne cikmak istegi gibi bir gayem yok, size teklifimde saka falan degildi. Ben size birtane vereyim dediysem bu tamamen bisiklet kullanicilarin arasindaki biribirine yapilan iyliklerdir. Bosunada Giresuna selam yollamayin, giresunda dogup büyüyüp okula gitseydim türkcemle ilgili sorunumda olmazdi sayin Muglali arkadasim.
Muglaya selamlar."
Ben;
"Murat C. infonuzda yazan yeri memleketiniz ya da adresiniz olarak algılamam da mı yanlış..hediye kalsın..polemik dursun....bu kadar negatif elektriği 200 km yapsam atamam zahir..size iyi akşamlar..her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız"
Arkadaş;
"Yok yanlis degil tabiki, ben sahsen giresunluyum ama orada yasamiyorum. Ben sizinle nekadar iyi niyetli konusmaya calisiyorum siz ise hala polemik diyorsunuz. Size bir tavsiye 1 aylik üyeliginiz sürecinde yazmadiginiz konu yok bence her konuya yazmayin. Kesin bildiginiz ve tercübeli oldugunuz konulara yazin ki sizi burada millet parmak göstersin. Her konuya yazarsaniz fazla fenomen olamasiniz benim gibi türkceyi fazla bilmeyen kislerlerede dalga gecemesiniz. Kendinizi tanri sanmayin. Bundan sonrada size yazmam bay herseyi bilen üstat muglali hakan aydili bey.
Lutfen banada birdaha yazmyin, dalganizida gidin onunla gecin."
HEPSİ BU...HAKARET NEREDE? KİM KİME ETMİŞ? OLAYIN TAMAMI BUDUR, EMOJİLER HARİÇ..KONU "KARBONUN ÖMRÜ" DÜR DİLEYEN ORADANDA BAKABİLİR..ARTIK HAKARETLE İTHAM EDİLDİĞİM HER MESAJA CEVABEN BUNU PAYLAŞACAĞIM...