Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mario Kaldato'yu forumda yolluyorum.

@mariokaldato yeni bisikletinin inceleme yazısını rica etmiştim sizden cumhur bey, eğer yazdıysanız ve ben kaçırmışsam kusura bakmayın. Yazmadıysanız merak ediyorum yol bisikletine geçince neler değişti, yeni bisikletin nasıl, iyi ve kötü yanları nelerdir.
Yazicam hocam araya kış sezonu girdi

Scudo
@mehmetsunu gibi şark kurnazlarının hazırladığı bu tür sahte belgelere itibar etmeyiniz lütfen, gerçek tapu belgelerinde yönetimin ıslak imzasını görmelisiniz, bilginize.

@mehmetsunu gibi şark kurnazlarının hazırladığı bu tür sahte belgelere itibar etmeyiniz lütfen, gerçek tapu belgelerinde yönetimin ıslak imzasını görmelisiniz, bilginize.
Vay tehtidler havada uçuşmuş bakıyorum.
Sorsalar Islak imza mi? Yoksa Islak odun mu? Tabi ki ıslak imza der mario
2020-03-04 17.51.37.png

Vay tehtidler havada uçuşmuş bakıyorum.
Sorsalar Islak imza mi? Yoksa Islak odun mu? Tabi ki ıslak imza der mario
220286 dosyayı görüntüle
Karbon bisiklete pazar torbaları ... gerçekten Gios yetkilileri parası neyse fazlasını verip bisikleti senden geri alacaklar, aynen Ferrari'nin arabasına LPG taktıran vatandaşımıza yaptığı gibi ...

Karbon bisiklete pazar torbaları ... gerçekten Gios yetkilileri parası neyse fazlasını verip bisikleti senden geri alacaklar, aynen Ferrari'nin arabasına LPG taktıran vatandaşımıza yaptığı gibi ...
Hayaller Milano, hayatlar kaldato bro :(
Pazar bana uzak baya, pazara cikicaktim, bi baktim mersonun ön lastik inik. Vakitte yok mecbur karbon yaptik GSJDBSJ Parasiyla değil mi kardeşim? istersem inek baglar cekerim habsjsn :D
2020-03-04 17.13.40.png

Pazar bana uzak baya, pazara cikicaktim, bi baktim mersonun ön lastik inik. Vakitte yok mecbur karbon yaptik GSJDBSJ Parasiyla değil mi kardeşim? istersem inek baglar cekerim habsjsn :D
220294 dosyayı görüntüle
Yalnız bu fotoğrafta arka ışık biraz yamuk gibi çıkmış forumun yol bisikleti fotoğrafı paylaşım standartlarına uymuyor sanki :)

Bence alsınlar gios'u daha fazlasını vereceklerse @mariokaldato hayallerin bisikleti kona sutra ltd'ye ulaşabilir.
(link) Pazarın yükünü daha iyi çeker.

Ne demişti Sakallı Celal?

“Türkiye durmaksızın doğuya giden bir gemidir, bazıları bu geminin güvertesinde batıya doğru koşarak Batı’ya gittiklerini sanırlar.”

Ulan bu bu bu maryo kal kal kaldat dat dato bu aforizmayı bile tersine çevirdi. Artık batıya ait giosun gidonunda bim poşetleriyle doğuya doğru pedal çeviren enteresan psikiyatrik bir vakıadır o. Bu bu bu kal kal kaldat dato varya en sonunda banada balataları sıyırttırdı. Eyy kaldato sen merdivene ters binersin hüllll...
Not: pisiğletinin fotosu yol bisikleti kokpit fotoğrafları topiğine nambır vandan giriş yaptı. Tebrikler.

@Ahmet Kanter merhaba arkadaşım.cumhur abi, namı diğer (MARİO) harika bir insan ve harika bir abidir. Emin ol kendisi ile 10 dk sohbet et senede alışkanlık yapacaktır. Bağımlılık yapıyor 😂eleştiri VS tarzı gibi durumlara kafa takmaz, darılmaz, kızmaz, kimseyi rencide etmez asla. Kısacası kazanılması gereken insanlardan😉

@Ahmet Kanter merhaba arkadaşım.cumhur abi, namı diğer (MARİO) harika bir insan ve harika bir abidir. Emin ol kendisi ile 10 dk sohbet et senede alışkanlık yapacaktır. Bağımlılık yapıyor 😂eleştiri VS tarzı gibi durumlara kafa takmaz, darılmaz, kızmaz, kimseyi rencide etmez asla. Kısacası kazanılması gereken insanlardan😉
Bazı yorumlara "beğen" demek yetmiyor. Yönetimden "alkış" ve "ne alaka" (@hamlet2006 anlarsınız 😊) ifadeleri istiyoruz 😅.

220294 dosyayı görüntüle
Ya bırak Cumhur Abi, ortamlarda söylersin ama bize bari yapma. Sen bu forumu ne sandın :koptum: Pazara market piskeletleriyle gelen dayılara artistik yapacan "Karbonum şekil, önümden çekil" Mantarlar da gözümden kaçmadı hani :)

Bisikleti bu akşam İstanbul AirPort’ta Murat abimden teslim aldım. Bisikleti topladığım da güncel halinin görüntülerini paylaşacağım. :)

Bisikleti bu akşam İstanbul AirPort’ta Murat abimden teslim aldım. Bisikleti topladığım da güncel halinin görüntülerini paylaşacağım. :)
Kadro nedir ? Konuyu kaçırmışım sanırım:)

Yok yaw olamaz.
Hadi canım sende. Yok yaw hakikaten inanmam. Bu konuya te 5 mart 2020 den beri mesaj yazılmıyor mu? :ssrtcbya:
Düşensenize en son mesaj covid-19 un ülkemize girmesinden önceydi
O zamanlar Erdal İnönü-Demirel hükümeti vardı.
Bülent Ersoy erkekti
Magna Carta ilan edilmemişti
Kadeş Antlaşması imzalanmamıştı
Ateş bulunmamıştı
Dinozorlar ortalıkta geziniyordu
O değil de daha da ilginci bıyıklı (@necmeddin) da forumda değildi.Analiz ne demek kimse bilmiyordu yani :krktm: :DBelki @Cemal Ç. forumdaydı o kadar.
Demek son mesaj üzerinden o kadar geçti. İnanılmaz.

Yok yaw olamaz.
Hadi canım sende. Yok yaw hakikaten inanmam. Bu konuya te 5 mart 2020 den beri mesaj yazılmıyor mu? :ssrtcbya:
Bülent Ersoy erkekti
Ateş bulunmamıştı
O değil de daha da ilginci bıyıklı (@necmeddin) da forumda değildi.Analiz ne demek kimse bilmiyordu yani :krktm: :DBelki @Cemal Ç. forumdaydı o kadar.
Vay be zaman çok hızlı geçmiş . Bende Bisan All Ground and Gravel Electric 4 kg's bisiklet aldım incelemesini yazarım bi ara

Vay be zaman çok hızlı geçmiş . Bende Bisan All Ground and Gravel Electric 4 kg's bisiklet aldım incelemesini yazarım bi ara
Hayırlı olsun bekleriz.

Yok yaw olamaz.
Bülent Ersoy erkekti
Ateş bulunmamıştı
Elin ,dilin çalışacağına ayağın çalışsın biraz. Benden bile göbekli oldun. @Cemal Ç. gibi Milli Gururumuz gelmiş, Dervişane dağ taş pedal atıyor. İzmir ayağa kalktı bu sakallı demiratlı derviş kim diye. Sen hala rüyanda köfte sayıyorsun. Cemal at çiftliğinde kımız bile içmiş. Sen gazoz sevdasına düşmüşsün.
Şöyle bir İzmir Dinar yarışı yapsanız fena mı olurdu. Anlaşıldı tek başına Hacı Cemala gözün kesmiyor. Yanına @trainspotting35 Çetin Hocayı al. İkisinin arasında dilek tut . Şöyle 430 km attığın günlere geri dön. Cır cır cır Ağustos böceği gibi her bir başlıkta seni takipten bitap düştüm. Bu garip Necmeddinde nefes alır bu arada değil mi? :)

Geri