Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Market Önünden, Canavar Olma Yoluna: Benim Gaziantep'li Yol Arkadaşım

@SOZUAK
Muratoğlu'nda 165 Lira. Ama sizin dediğiniz daha makul.:harika:

Scudo
Forumda bir arkadas 2. El kilitliyi 85 e satiyordu ona da bir bak almadiysan. 2. El mtb malz. Kisminda.

@Kaan T.
O lütfen bisiklete performans geliştirmesi yapmayın. O bir klasik. Onu restore etmeye bakın. Böylece hem yürüyen bir bisikletiniz olur, hemde klasik bir bisikletiniz (daha) olur.

@Kaan T. Kaldirim muhendisligi hangi fakulte. Bende de var tourmalet mi daha mi eski sizdeki

şaka maka 9 sayfa yorum olmuş, 166. yorumda benden geldi.

@Code İliminati konfirmed::: 166 Yorum var.Kayıt tarihiniz Mayıs ve Mayıs 5 harfli.Asıl adınızda iki tane U harfi var ve U 0 a benzer yani::: 166+500=666 İlümğnatiğ. (Şaka Amaçlıdır)

O bisiklete cok yatirma para once tecrube et. Sonrs asil toplayacagin bisiklete sifir alirsin.

@SOZUAK
O merak etmeyin. Para güvende. Ama 0 parça alacağım o kesin.

Sen bilirsin, para senin de 800 TL den 100 TL ye dustun o nedenle dedim.

@TuzluNişasta52
tespitin dibi :D

@SOZUAK Barış Bey, 800 Lira bana ilk başta abartılı geldiği için 200 Liraya düştüm. O yüzden...:eek:ops::(

@TuzluNişasta52
Tam bir atölye değil aslında. Bir bisikletçi dükkanı. Yaşar Usta ile beraber bisiklet projelerimizi yürütüyoruz orada.

@Code :eek::eek::eek::eek:

@SOZUAK Bende bir Peugeot Monaco var. 1987 model sanırsam. ETH Zürich'te Kaldırım Mühendisliği fakültesi var. İsviçreye gidince das Kaldırım Mühendisi Herr Kaan T. Derseniz tanırlar.
DSC_0031.JPG

@BisikletliCocuk açık konuşmak gerekirse şu anda boşa uğraşmaktasin. Bu kadar insan sana bir şey anlatmaya çalışıyorlar.
Market bisikletiyle devam edemezsin. Edersen de sokak bisikletçisi olarak kalırsın bisikletinin orijinal olup olmamasının hiç bir şekilde değeri yok. Bu bisiklete yatırım yapmak çok gereksiz bir şey. Ve özel olarak daha iyi bir market bisikleti yaptırmaları amacını anlamadım.

• Beğen
Tepkiler: SOZUAK
Bu arada eğer bisiklet restore eden ağabeylerim varsa eğer sizlere bir sorum var. Bir çok insan Bisan Atlasları ve Bisan Eldoraldoları efsane bisikletler olarak görüyorlar. bu doğru mu? Ona göre babaannemin sitesindeki bisiklet garajındaki çürümeye terk edilmiş bir Bisan Atlas'ı kurtarma çalışmasına gireceğiz Yaşar Usta ile (tabii sahibinden almayı becerebilirsem).

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Senin yasinda serserilik yapan hicbir ise ilgi duymayip becerisi olmayan agzinda sigara ve kufurlu konusma ile gezen tonlarca adam var. Sen oyle degilsin gibi gorunuyor. O nedenle soylenenlere biraz kulak ver fazla masraf yapma. Kimse senin kotu olmani istemiyor. 2. El malzeme kullanmak, markasiz bisiklete binmek ayip degil. Ben hala da 2. El alip kullaniyorum takili o tip cok parcam da var. Yillarca markasiz bisiklete de bindim.

@saberthturk Benim tam 4 günüm git kendine bir hardtail kadrosu al diye diye geçti.Daha ben ne söyliyeyim?

Merak ediyorum ortaya nasıl bir çöp çıkacak?

Geri