Bu linke bi bak, aradigin adaptörler burada var.315633 dosyayı görüntülemerhabalar. Bu göbeği qr dan sokma mile çevirebilir miyiz?
Hayır . Ama jant dizmek istiyorum bu göbekler ile. ilerde full süspansiyon kadrolarında da kullanmak isterim.Aldigim ürünlerin evrensel olmasına özen gösteriyorum.@Sinyor Sokma milli bisikletin mi var?
Empati kurduğun için Teşekkür ederim. Birden bir şimşek çakıyor ve Bazen boş işlerde oyalanıyorum. Heyecanıma yenik düşüyorum belki de.@Sinyor Göbek konusunu bu kadar abartma. Alacağın full süspansiyon sokma mil bisikletin göbekleri çok sağlam olacak zaten. Enerjini zamanını anlamlı şeylere vermeni öneririm. QR için tasarlanmış göbek QR olarak, sokma mil göbek sokma milde kullanılmalı. Çevirme yapmak iyi değildir.
sokma mil tercih ederim nedenSokma mil dezavantajı var mı?
Kısaca özetlemek gerekirse = Sokma mil bisiklet için gelmiş geçmiş en iyi icattır. Dezavantajsızdır.Sokma mil dezavantajı var mı?
Bütün QR kadrolar buna uygun değil maalesef. Bazı kadroların tek tarafında kulak oluyor. Bir de tabi sizdeki kadroya uygun üretilmiş adaptörleri bulmanız gerekiyor.Dönüştürücü aparatla yapmak mümkün.
Merhabasokma mil tercih ederim neden
qr 9mm milden oluşuyor ve sürüş sırasında tekerin alttan aldığı darbelerde esneme yapıyor belki abartırsanız kırma şansınız var (2 defa kırdım)
qr 9 maşayı esnetip jantın üstündeki milde sıkıştırıyor buda bazen jantın rahat dönmesini engelliyor
qr mm olsada tam oturmama şansı var eksenden kaçık bir şekilde dönen bir jantınız varsa buda özellikle disk fren kullananlar için sürtme problemi ortaya çıkarıyor
qr gevşeme problemi var özellikle güçlü disk fren kullanıyorsanız bir süre sonra mandalı boşa çıkacak kadar gevşetiyor
bunları göz önüne alarak sokma mili tercih ederim eğer kadronuz uyumlu değilse jant göbeğine ekstra bir parça takarak qr dönüştürme şansınız var gelecek içi bisikleti yükseltirken jantlarınızı hala kullanabilirsiniz