Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Maşada 9 mm QR veya 15 mm Sokma mil. Sizin tercihiniz hangisi?

@Sinyor Sokma milli bisikletin mi var?

Scudo
@Sinyor Sokma milli bisikletin mi var?
Hayır . Ama jant dizmek istiyorum bu göbekler ile. ilerde full süspansiyon kadrolarında da kullanmak isterim.Aldigim ürünlerin evrensel olmasına özen gösteriyorum.

@Sinyor Göbek konusunu bu kadar abartma. Alacağın full süspansiyon sokma mil bisikletin göbekleri çok sağlam olacak zaten. Enerjini zamanını anlamlı şeylere vermeni öneririm. QR için tasarlanmış göbek QR olarak, sokma mil göbek sokma milde kullanılmalı. Çevirme yapmak iyi değildir.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@Sinyor Göbek konusunu bu kadar abartma. Alacağın full süspansiyon sokma mil bisikletin göbekleri çok sağlam olacak zaten. Enerjini zamanını anlamlı şeylere vermeni öneririm. QR için tasarlanmış göbek QR olarak, sokma mil göbek sokma milde kullanılmalı. Çevirme yapmak iyi değildir.
Empati kurduğun için Teşekkür ederim. Birden bir şimşek çakıyor ve Bazen boş işlerde oyalanıyorum. Heyecanıma yenik düşüyorum belki de.

• Hahaha
Tepkiler: Can Çelik
Sokma mil dezavantajı var mı?

Son düzenleme:
Sokma mil dezavantajı var mı?
sokma mil tercih ederim neden
qr 9mm milden oluşuyor ve sürüş sırasında tekerin alttan aldığı darbelerde esneme yapıyor belki abartırsanız kırma şansınız var (2 defa kırdım)
qr 9 maşayı esnetip jantın üstündeki milde sıkıştırıyor buda bazen jantın rahat dönmesini engelliyor
qr mm olsada tam oturmama şansı var eksenden kaçık bir şekilde dönen bir jantınız varsa buda özellikle disk fren kullananlar için sürtme problemi ortaya çıkarıyor
qr gevşeme problemi var özellikle güçlü disk fren kullanıyorsanız bir süre sonra mandalı boşa çıkacak kadar gevşetiyor

bunları göz önüne alarak sokma mili tercih ederim eğer kadronuz uyumlu değilse jant göbeğine ekstra bir parça takarak qr dönüştürme şansınız var gelecek içi bisikleti yükseltirken jantlarınızı hala kullanabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Sinyor
  • Beğen
Arka teker için konuşuyorum. Sokma mil göbek için kadroda arka çatalda sadece yuvarlak bir delik olması gerekmiyor mu? Şu videoda daki biskilet kadrosu qr göbeğe uygun gibi duruyor. Nasıl sokma mil takılıyor? Qr kadroya sokma mil takabilir miyiz?

Dönüştürücü aparatla yapmak mümkün.

• Beğen
Dönüştürücü aparatla yapmak mümkün.
Bütün QR kadrolar buna uygun değil maalesef. Bazı kadroların tek tarafında kulak oluyor. Bir de tabi sizdeki kadroya uygun üretilmiş adaptörleri bulmanız gerekiyor.

• Beğen
sokma mil tercih ederim neden
qr 9mm milden oluşuyor ve sürüş sırasında tekerin alttan aldığı darbelerde esneme yapıyor belki abartırsanız kırma şansınız var (2 defa kırdım)
qr 9 maşayı esnetip jantın üstündeki milde sıkıştırıyor buda bazen jantın rahat dönmesini engelliyor
qr mm olsada tam oturmama şansı var eksenden kaçık bir şekilde dönen bir jantınız varsa buda özellikle disk fren kullananlar için sürtme problemi ortaya çıkarıyor
qr gevşeme problemi var özellikle güçlü disk fren kullanıyorsanız bir süre sonra mandalı boşa çıkacak kadar gevşetiyor

bunları göz önüne alarak sokma mili tercih ederim eğer kadronuz uyumlu değilse jant göbeğine ekstra bir parça takarak qr dönüştürme şansınız var gelecek içi bisikleti yükseltirken jantlarınızı hala kullanabilirsiniz
Merhaba
Heves edip rengi ve sesi için hassns pro 7 göbek aldım daha yeni geldi. xc dağ bisikletim var arka göbek somunlu, qr mil değil. Bu göbeği ona takmak istiyorum. Sizce iyi birşey mi yani sorun yaşarmıyım daha bu göbeği takmak için bi boru almam gerekiyormu içi çok boş görünüyor da onun için sordum. Öneriniz nedir? Teşekkür ederim..

O gobegin hem qr hem sokma mil aparatinin gobekle birlikte gelmesi gerek.bisikletinizin sokma mil olmadigini dusjnuyorum onun icin qr olarak kullanacaksiniz. Ayrica eski jantinizin tel sayisi ile ayni tel sayisinda gobegi almissinizidr umarim. Muhtemelen mevcut telleriniz uzun gelecek yeni teller almaniz gerekebilir.

Geri