Yasin'cim gelişmeleri merakla bekliyoruz.Ailecek seyrediyoruz gibi oldu
Bu kadro ile zaten Türk tarihinde bir ilki gerçekleştirdin.Bunu bir arkadaşımızın, içimizden birinin yapması gurur verici.
İlgiyi görüyorsun.Başarıyı herkes alkışlar.Tabi bu tip kişisel girişimlere destek alkışla kalmamalıdır.
İstanbul'da olsaydım, kadronun birçok yönden testini beraber gerçekleştirip, bunları da kamera ile kaydedip ilgili kurumlara aktarmaya çalışırdık.
Bu girişimini sadece bisiklet camiasına değil her sektöre ve ortama duyurmalısın.Belli mi olur, gün gelir doğru kişilerle karşılaşırsın ve kendini seri üretim yapan bir atölyede meslektaşlarınla ülken insanına kaliteli, hafif, uygun fiyatlı ve yerli üretim karbon kadro üretirken bulursun
Bunlar hayal değildir.Birşeyi istedik mi, yapmak kolaylaşıyor.
Şu an anket için erken fakat bu konuda biraz daha tecrübe kazanıp, seninle aynı tecrübe ve özveriye sahip kişilerle beraber daha fazla üretime geçtikten sonra kadronun üretim süreci de, maliyeti de, ağırlığı da düşecektir.
Ardından forumlarda anket yaparak, şu özelliklerde karbon kadro üretsek kimler alır diye soruyu yönelttiğinde olumlu cevap verenlerin %20-30'u kadronu kesin alacak gözüyle bakabilirsin.
Kadrona bir marka/isim belirle
Piyasada sözü geçen başarılı karbon kadroları incele (muhtemelen yapmışsındır)
Bu alanda çalışmaya gönüllü takım arkadaşlarına ulaş ve ekip çalışması ile hem fikir alışverişi yapın, hem de üretim sürecini kısaltıp zevkli hale getirin.
Yurtdışında bu tip üretim yapan kişiler oluyor, onlarla iletişime geçip yine fikir teatisinde bulunabilirsin.
Duyurma, haber vermenin geri dönüşü ise başarının en somut göstergesi olacaktır.
Şimdi kriterleri vermem için erken ama dediğim gibi, üstteki paragraftakileri gerçekleştirdiğinde custom karbon kadrolar üretebildiğinde ücretini peşin vererek alacakların başında olurum.
Tekrar tebrik ediyorum kardeşim.