Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Matara ve tutucu önerisi

@Burak Altaç turkiyede zefal markası daha yaygin galiba bende araştırıyorum. umarım yardımcı olurlar

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
Scudo
@undefined Umarım.

İkinci matara takmak istiyorum. Ancak kadroda delik yok. Decathlondaki cirtla sarılan matara tutucuyu alsam ne kadar sağlam. Hiç kullanan deneyimleyen var mıdır.

plastik cirtli kelepcelerde is görür aslinda @z_g_h

• Beğen
Tepkiler: z_g_h
matara önermiyorum, her kullanımdan sonra yıkasanız dahi plastik neticede. Cam mataralar var ama ağır, ayrıca kırılma riski var. 0.50.lik pet şişeler gayet güzel iş görüyor, kullan at.

matara önermiyorum, her kullanımdan sonra yıkasanız dahi plastik neticede. Cam mataralar var ama ağır, ayrıca kırılma riski var. 0.50.lik pet şişeler gayet güzel iş görüyor, kullan at.
Ben de kullan atcıyım, matarayı hiç sevemedim. Eve 1 litrelik petlerden alıyorum. 2 tanesi her zaman buzlukta donuyor. Yola çıkarken bir tane soğuk, bir tane de donuk alıyorum. Bana 50 KM'lik sürüşte yetiyor.

Suluk olarak Zefal'leri tavsiye ederim.
Hem düşük yoğunluklu polietilen'den yapılmadır (yani 80°'ye kadar tepkisiz) hem de Bisphenol A içermez.

Hatta Magnum modelinin kapasitesi 1 litre :) Ben halihazırda Z2O kullanıyorum.
Tek sorunu tepesindeki kapağın düşmeye çok meyilli olması. Bunu da Zefal'e mail atarak çözdüm. Kaybolduğunu söyledim ve 1 hafta sonra bana yedek olarak 5 tane kapak gönderdiler :).
Ama sorarsanız, o 5'i de kayboldu :)

😂😂😂😂😂

merhabalar matara kafesi plastik mi yoksa alüminyum mu iyi olur fikir verebilirmisiniz

merhabalar matara kafesi plastik mi yoksa alüminyum mu iyi olur fikir verebilirmisiniz
aluminyum kafeslerle aluminyum ya da çelik mataraların kullanılması bazen problem oluşturabiliyor. aksi takdirde hangisini isterseniz tercih edebilirsiniz.

Arkadașlar sıcakta uzun bir süre suyumu soğuk tutabilecek bir matara tavsiyesi varsa alabilirim. Birde decathlon'dan olursa benim için satın alması daha kolay olur.

Markasına kanıp fox matara aldım ama pek ișimi görmüyor, kimseye tavsiye etmem. Bu arada decathlon'da iç kısmında çift katlı bir bölüm bulunan ve arasında folyo tarzı birșey olan bir suluk görmüștüm. O tarz mataralar 3-4 saat soğuk tutar mı sizce?

Arkadaşlar matara kafesine stanley ceramivac 0.7Lt modelini koyabilir miyiz?
Özellikler
Ölçüler:
Çap Ø: 7,6 cm x Yükseklik: 27,6 cm
Hacim: 709ml (24oz)
Ağırlık: 421 g

Bence hangisi hoşuna giderse alınabilir çok ciddi bir konu değil.

Bence hangisi hoşuna giderse alınabilir çok ciddi bir konu değil.
Geraint Thomas Giro nun ilk etaplarindan birinde dusen bir suluk nedeniyle düştü ve yarisi birakmK zorunda kaldi. Sonra Teo sampiyon oldu. Bence cok onemli ve hassas bir konu. Ozellikle yaris ve grup surusu yapiyorsaniz. Elite custom race skin suluk kafeslerini ve mataralarini kullaniyorum uzun zamandir. En ufak sikinti olmadi su ana dek.

• Beğen
Tepkiler: .edoardo
Geraint Thomas Giro nun ilk etaplarindan birinde dusen bir suluk nedeniyle düştü ve yarisi birakmK zorunda kaldi. Sonra Teo sampiyon oldu. Bence cok onemli ve hassas bir konu. Ozellikle yaris ve grup surusu yapiyorsaniz. Elite custom race skin suluk kafeslerini ve mataralarini kullaniyorum uzun zamandir. En ufak sikinti olmadi su ana dek.
Ben Decathlonda bulabildiğim en ucuz matara kafesi ve matarayı aldım sorunsuz kullanıyorum 1 sene oldu

Zefal Wizz Yandan Çıkarmalı Matara Kafesi kullanıyorum. Hem sağdan ,hem de soldan alınabilecek şekilde takılabiliyor. Bir miktar yukarı/aşağı ayarı da var.
Matara olarak da Zefal Arctica Pro Termal 700 ML var. Termali çok mükemmel değil,uzun süre soğuk tutmuyor ama sıcaklarda suyun hamam suyu gibi olmasını önlüyor ki bu bana yeterli. Emzik kısmındaki diyaframlı sistemiyse çok işe yarıyor. Emziği açıp aşağı çevirsen bile su akmıyor. Ya emmek, ya da sıkmak lazım. Onda da her seferinde eşit miktarda su veriyor.

@Burak Altaç Kafesin yukarı aşağı konumlandırılabilmesi iyiymiş. Bende ön üçgeni dar bir bisiklet var. Normal kafes kullanmama imkan sağlamayan bir yapıda. Yandan açılır xlc aldım ama kafes çok yukarıda kaldığı için problemimi çözmekten çok uzak kaldı. Mesela bundan önceki kafesim kırıktı ve plastik kelepçe ile tutturmuştum. 600ml lifeline matarayı tamı tamına alıyordu. Xlc kafesin kendisi kadroya anca sığdı. Xlc kafes de zefal gibi sağa ve sola ayarlanabiliyor ama kalitesini beğenmedim. Zefalin kalitesi nasıl?
1623527785014.png
Önceki kafesimde durum şuydu:
1623528025073.png
normalde bu şekilde kullanamazdım ama kafes kırık olduğundan baya esniyordu :D

bir de bu xlc kafes mataraya uymadı bile, o da garip geldi. Altta boşluk kalıyor, matara tam oturmuyor. Her kafes her mataraya uyar sanıyordum.
1623528301690.png
30 40 liraya epic kafesler de var ama hepsi sağdan almaya yönelik. Ben her zaman soldan aldığım için düşünmedim pek. Zefal wiiz dışında alternatifi yok galiba bu işin.

• Beğen
Tepkiler: Veto8
@Burak Altaç Kafesin yukarı aşağı konumlandırılabilmesi iyiymiş. Bende ön üçgeni dar bir bisiklet var. Normal kafes kullanmama imkan sağlamayan bir yapıda. Yandan açılır xlc aldım ama kafes çok yukarıda kaldığı için problemimi çözmekten çok uzak kaldı. Mesela bundan önceki kafesim kırıktı ve plastik kelepçe ile tutturmuştum. 600ml lifeline matarayı tamı tamına alıyordu. Xlc kafesin kendisi kadroya anca sığdı. Xlc kafes de zefal gibi sağa ve sola ayarlanabiliyor ama kalitesini beğenmedim. Zefalin kalitesi nasıl?
266786 dosyayı görüntüle
Önceki kafesimde durum şuydu:
266787 dosyayı görüntüle
normalde bu şekilde kullanamazdım ama kafes kırık olduğundan baya esniyordu :D

bir de bu xlc kafes mataraya uymadı bile, o da garip geldi. Altta boşluk kalıyor, matara tam oturmuyor. Her kafes her mataraya uyar sanıyordum.
266788 dosyayı görüntüle
30 40 liraya epic kafesler de var ama hepsi sağdan almaya yönelik. Ben her zaman soldan aldığım için düşünmedim pek. Zefal wiiz dışında alternatifi yok galiba bu işin.
Ben gayet memnunum Zefal kafesten. Zefal matara öncesinde de 1 litrelik pet şişe takarak kullanıyordum. O kadar esnemesine rağmen sorun yaşatmadı.

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Elite marka matara tutucudan çok memnunum, çok şık ve çok sağlam bir yapısı var. Pompa aparatını da tutacak uzunlukta 2 vida ile beraber geliyor. Elite Loli 600ml mataradan da memnunum ancak kullanıma ilk başladığınızda ağzı zor açılıp kapanıyor. Piyasada Elite Loli'nin çakması çok fazla dolanıyor. Faturalı satış yapan internet sitelerinden almanızı tavsiye ederim. Sahtesi ile orijinali arasında çok büyük kalite farkı var, sahtesi leş gibi plastik kokuyor ve çok ince bir dış kabuğu var.

Elite Termal Nanogel Suluk 500 ml kullanıyorum memnunum, ayrıca 700 ml zefal arctica da var daha uzun mesafelerde takviye için iyi oluyor fakat sıcak veya soğuk muhafazası Elite kadar iyi değil, kafes olarak K- Force karbon görseldeknini gri siyah olanını kullanıyorum kullanışlı ve her iki suluğa uyum sağlıyor

539121F3-B949-4BE6-99A0-19FFD77A8AF5.jpeg
3E213712-3ACA-4305-9EB9-A36646B63645.jpeg
3BE3F528-34ED-4D17-917C-84FD283A278D.jpeg

Dosyalar

• E375BFA3-09AD-45BD-87F0-2A9977E7DA00.jpeg
    E375BFA3-09AD-45BD-87F0-2A9977E7DA00.jpeg
    120,7 KB · Okunma: 4
Tutucusuyla 69 tl ye almıştım bize de sahtesi geldi demek..

Geri