Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Matara ve tutucu önerisi

Zefal wiiz dışında alternatifi yok galiba bu işin.

Zefal wiiz iyidir Mustafa. Gayet kaliteli bir plastiği var . Ayrıca şöyle bir ek bilgi vereyim. Alt çapı 74 mm'ye olan termosları da ( evet suluk değil termos ) kullanabilirsin. Bu yaklaşık 1 lt 'ye tekabül eder. Gerçi senin kadron buna pek izin verecek gibi gözükmesede ince uzun bir suluk yada termos bulabilirsen yanında daha da fazla su taşıyabilirsin.

Turcu olduğum için bende sedona 410 var. Kadroya 4 tane zefal wiiz taktım. 4 tane 1 litrelik termosu kadroda rahatça taşıyabiliyorum.

Scudo
@Tolga Özdemir teşekkür ederim. Alırsam ondan alacağım. Zaten alternatifi yok gibi. Yanıma her koşulda çanta alıyorum ve sürüşe gittiğim yerde çeşmeler var şansıma. Benim asıl derdim su içmek için durup durup çantamdan su çıkarmamak.

Selamlar, şu an Elite 500 ml matara kullanıyorum. Buzdolabından koyduğum su yarım saat sonra ılınmış oluyor. Soğuk sıvı saklama performansı yüksek matara öneriniz olur mu?
Bir de mataranın sıvı akışını sağlayan valf'i üzerinde koruyucu bir kapak var. Valf'in üzerinin toz, kir, çamur gibi pislikten korunmasını sağlıyor diye düşünüyorum. Şu an mesele mataralara bakıyorum, genelinde böyle bir koruyucu kapak bulunmuyor. Kapağın olması daha hijyenik değil mi, yoksa ben yanlış mı düşünüyorum?

(link)

Merhabalar, ben de buraya öneri olarak Decathlon'un fastflow matarasını koyuyorum. Başlangıçta yine Decathlon'un softlow matarasını kullanıyordum ancak yeni fastflow mataranın suyu tazyikli bir şekilde akıtması beni bayağı memnun etti. Bu sayede sürüş esnasında matarayı arşa kadar çıkarıp içme çilesi de sona ermiş oldu

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
(link)

Merhabalar, ben de buraya öneri olarak Decathlon'un fastflow matarasını koyuyorum. Başlangıçta yine Decathlon'un softlow matarasını kullanıyordum ancak yeni fastflow mataranın suyu tazyikli bir şekilde akıtması beni bayağı memnun etti. Bu sayede sürüş esnasında matarayı arşa kadar çıkarıp içme çilesi de sona ermiş oldu

Güzel matara ve ağızlık kısmı güzel düşünülmüş ancak termal özelliği yok , sıcak havada içindeki sıvı çok çabuk ısınıp içilmez hale gelecektir. Termal özelliği iyi olan matara önemli bence.

Güzel matara ve ağızlık kısmı güzel düşünülmüş ancak termal özelliği yok , sıcak havada içindeki sıvı çok çabuk ısınıp içilmez hale gelecektir. Termal özelliği iyi olan matara önemli bence.

Kesinlikle haklısınız. Ben de ilk olarak 15 Temmuz Ankara Kahramankazan Bisiklet yarışında kullandım. Gerçekten de 35 derece havada yarım saat içerisinde buz gibi su hafiften buharlaşmaya başlamıştı. İyi yanıysa grup sürüşlerinde matarayı çok fazla diklemeye gerek duymadan risksiz bir şekilde rahatlıkla su içebiliyorsunuz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
peki önerebileciğiniz tecrübe ettiğiniz bir marka var mı?

peki önerebileciğiniz tecrübe ettiğiniz bir marka var mı?

Arefe günü Elite Iceberg 500ml kapaklı termal özellikli 2 matara sipariş ettim , bayramdan sonra gelmesini bekliyorum. Deneyip yorumlarım aktarırım.

81₺ kampanyalı fiyata denk gelince almıştım: (link)

Arefe günü Elite Iceberg 500ml kapaklı termal özellikli 2 matara sipariş ettim , bayramdan sonra gelmesini bekliyorum. Deneyip yorumlarım aktarırım.

Hocam ben halihazırda bunu kullanıyorum, hafif, kokusuz o kısmı güzel. Ama bence soğuk tutma kapasitesi yetersiz, inşallah siz memnun kalırsınız.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Hocam ben halihazırda bunu kullanıyorum, hafif, kokusuz o kısmı güzel. Ama bence soğuk tutma kapasitesi yetersiz, inşallah siz memnun kalırsınız.

Aslında bu ve benzeri ‘termalvari’ mataralardan çok birşey beklemiyorum. Gerçekten soğuk kalması için aladdin ürünleri var çelik materyalden yapılma , ancak hem pahalı hem de ağırlar. Ben de kapak özellikli bu modelleri tercih ettim. Bendeki mevcut igloo da aynı ‘termalvari’ özelliğe sahip ama kapağı olmadığından , toz-kir vb ağızlığa yapışıyor malesef.

Bende Zefal'in var. Öyle pahalı bir şey de değil. 4 senedir kullanıyorum gayet memnunum.

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Yeni matara kafesi alacağım rr340 kadroma decathlonun 950ml matarasını takmaya çalışıcam ne yapmamı önerirsiniz

Sanırım bendeki de bu ürün buzlukta iyi sogutulmus suyu koyunca 1 saat kadar güzel soğuk tutuyor ama tabi ilerleyen saatlerde şu normale dönüyor bence yeterli bir ürün termal anlamda inş memnun kalmissinizdir. Tek kötü yanı sürüş anında kapağı açıp içmek biraz zor oluyor. Boyut olarakta diğerlerinden büyükçe. Termalsiz biseyler denemek istiyorum açıkçası 😁 yada bir termal yanına bir normal IMG_20210801_094000.jpg

Camelbak Podium Ice kullanıyorum. Biraz pahalı bir ürün ve sanırım yurt dışından getirtmek gerekiyor, Türkiye'de satan online bir mağaza bulamadım. Buzdolabından koyup, içine 3-5 buz attığım suyu, iki - iki buçuk saat kadar serin muhafaza ediyor. Zaten o zamana kadar iki şişeyi de bitirmiş oluyorum ben, çok su içen biri olarak. Bir yerde kampanyalı denk gelirseniz, kesinlikle öneririm.

Sanırım bendeki de bu ürün buzlukta iyi sogutulmus suyu koyunca 1 saat kadar güzel soğuk tutuyor ama tabi ilerleyen saatlerde şu normale dönüyor bence yeterli bir ürün termal anlamda inş memnun kalmissinizdir. Tek kötü yanı sürüş anında kapağı açıp içmek biraz zor oluyor. Boyut olarakta diğerlerinden büyükçe. Termalsiz biseyler denemek istiyorum açıkçası 😁 yada bir termal yanına bir normal 270904 dosyayı görüntüle
Benim ice bergler dün geldi. Buzluğa yarısını su doldurup koydum ama çıkamadım aşırı sıcak hava ve nem çok az. İnşallah bu akşamüstü çıkmayı planlıyorum. Kapaklı olması önemli, toz-kir-sıçrayan pis su gelmemesi önemli.

BF12662B-EA17-400D-8908-B4BF273D8985.jpeg

Sanırım bendeki de bu ürün buzlukta iyi sogutulmus suyu koyunca 1 saat kadar güzel soğuk tutuyor ama tabi ilerleyen saatlerde şu normale dönüyor bence yeterli bir ürün termal anlamda inş memnun kalmissinizdir. Tek kötü yanı sürüş anında kapağı açıp içmek biraz zor oluyor. Boyut olarakta diğerlerinden büyükçe. Termalsiz biseyler denemek istiyorum açıkçası 😁 yada bir termal yanına bir normal 270904 dosyayı görüntüle
Hocam bu hangi model, iceberg, icefly, nanogel ?

Geri