Yigit Kurt
Aktif Üye
- Tepki
- 85
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
@mehmetsunu hocam sana bir anımı anlatayım. bundan yaklaşık 3-4 sene önce G.Antep'te patlama olmuştu. 10 vatandaşımız (polislerimiz) ölmüş, 66 kişi de yaralanmıştı ki bu polislerimize yönelik terör saldırısıydı, fakat siviller de hedef alınmıştı. (bu patlamayı ağzıma bile almak istemediğim meşhur açılım paketli terör örgütü yapmıştı) patlamanın olduğu gece bir arkadaşımızın düğün öncesi eğlencesindeydik. o gece haberi duyduğumuzda 9 kişi (hepsi erkek) "demokratik hakkımızı kullanmak üzere" protesto amaçlı İzmir'in Çankaya semtindeki bu örgütün siyasi kanadı olan ilçe teşkilatı önüne giderek protesto (kibarca yazıyorum) tepki göstermek istedik. daha sokağın başına geldiğimizde ne görelim?
sivil güvenlik mensuplarımız bize doğru geliyor. ardından anonslar vs. bir baktık ki 2 ekip otosu (otosu demiyelim minibüsü bariz 25 kişilik) sokağa girdiler bizi savuşturdular
tabi bunları kibarca dile getiriyorum..
kısacasına ve özüne geleyim hocam.. ben artık ülkemde azınlık durumuna düştüğüm için, sinidirildiğim ve susturulduğum için.. ezildiğim için.. ve bize de bu dikte ettirildiği için yapacak hiçbirşeyimiz yok..
o yüzden hocam mevcut bu yapıda, bu sistemde, sen bu güzel yazınla sivriliyosun
sorgulama hakkımız yok bizim.. bize böyle yaşamak programlandı.. karşı çıkarsan tepene binerler.. ülkede klavye paşaları çok ama iş icraata geldi mi kimse yok..
kısacasına ve özüne geleyim hocam.. ben artık ülkemde azınlık durumuna düştüğüm için, sinidirildiğim ve susturulduğum için.. ezildiğim için.. ve bize de bu dikte ettirildiği için yapacak hiçbirşeyimiz yok..
o yüzden hocam mevcut bu yapıda, bu sistemde, sen bu güzel yazınla sivriliyosun