@Kaan T.
Hayir oraya olmaz o is belki ön ksma bi logo koyarim ilerde. Bu ara vakit bulamiyorum saga sola gitmek icin
@Kerem Özbayrak Eski televizyon antenlerinden eritip yaptik kanka kusura kalma biraz yogundum anca fark ettim . gozluksuz okuyunca kafada basmyor baş agrisindan
@yaboga
Ah tesekkur ederim efendim. Konuma yorum yazdigniz icin florasan krmizi rengi kullanmamin sebebine gelince orjinal mercedeslerin gorunumleri cok berbat . hatta sanki sihhi tesisatci Remzi abi elinde kalan borulardan yapmis sanirsin. Tabi ki bu onlarin farki hissettirmek icin ozellikle yaptiklari bi tasarim. Ama bu sonucta bana ait bsey ve ben azda olsa el yapimi oldugu belli olsun ve o gri rengin soguk ukalaligini bozssun ve şirin gorunsun diye yaptim. Hem araclar aynadan baknca hemen fark ediyor seni bu cirildak renkten oturu.Bu orjinali bildigin sihhi ttesisatci Hasan abi yapmis gbi
@mariokaldato Keşke hiç bitmeseydi bu bisiklet, hep deneme olarak kalsaydı olay, ben bitmemiş halini daha çok seviyordum. Bu ne böyle, bitmiş hali sana benzemiş, yamalı bohça gibi
@yaboga piyasada bi suru orjnal civcivli renkli bisiklet var. Cayir cayir fosfor komple bisikletler var onlara laf yok, garibaniz ya baslangic seviyesiyiz ya yuklenin bana aferim size " alayınız ZALIMSIZZZZZZ lennnnnn " : D
@mariokaldato Senden de bekliyoruz duyarlılık adına bu 3-4 bisikletten bazılarını ihtiyacı olan arkadaşlarla paylaşmanı lafla peynir gemisi yürümüyor biliyorsun
@mariokaldato selamlar, sizin "merso"nuz gerçek anlamda çok güzel oldu.
Hiç yarışmacı bir kişilik değilimdir, ama bunu bir kez yapmak istiyorum. Bir yol bisikleti toplayacağım (imal etmeyi başaramayacağımı bildiğimden) ve adını "mariokaldato" koyacağım. Başta 'aston martin, ferrari, lamborghini' gibi fetiş markalardan birini düşünmüştüm ama aslında hiçbirini beğenmiyorum. Elbette iyi arabalardır ama bence özenli bir zevksizlikle üretiliyor gibiler. Neyse bunu geçelim, dünya kadar insan beğeniyor zaten; ben beğenmiyorum diye kahrolmaz bu markalar.
Hedef kelimesini de sevmiyorum ama hedefim, sizin bütçenizden (550 tl) daha az bir maliyetle bu tasarıyı gerçekkeştirmek.
Yol konusundan da emin değilim, aslında bir "pinokyo" kadrosu bulup katlanır'da da kendimi denemek isterim.
Önerileriniz ve yardımlarınız beni mutlu eder.
@Cemil Dada merhaba dostum. Sicak mesajin icin tesekkur ederim sana . konu maliyet yada marka fetisi degildi aslinda ben bu kadro seti buldugumda ( kadroset taniminada hastayim ; Pek havali haha ) amacim bir hobi edinmektende ote cocuklugumda tadi damagimda kalan bisiklet temali hatiralarima yolculuk etme arzusuydu. Evet ayni orta ikiye giderken ilk aldigim beldesan cobra metalik yesil bisikletim sanki geri döndü bana. Onu almak icin butun yaz borekcide calismstim. Neyse iste hayat boyle sizin fikrinize ve hayalinize elimden geldgince yardimci olmaya calisayim insallah dostum. Sevgi ve saygi
@I am the Uptown C.
Ya bmw ye ne gerek var al bitane uygun yollu bislet . spreyle boya, yapistir bide bemewe sitikir olsun bitsin
Bu arada @Anonim makina fenaymis
(link)