@Ömer Ş.
Vallahi bende uzun bir süreden sonra foruma girdim, girincede şöyle bi ne yapmışım ne etmişim diye baktım ki ne göreyim, videoları kaldırmışım. Neden kaldırdığımı bile hatırlamıyorum. Bunu farkedince kendimede sağlam küfrettim zaten
Bilgisayarıda sattım model yükselteyim diye, beklerken dolar oldu 4.10. Bilgisayarımda vardır bakarım diye düşündüm bilgisayarım yok, harddiskten baksam o harddiski internet kafeye takamam. Anlaşılan şuan ortalık o kadar dağınık ki ben bile kimim, neyim, neredeyim çözemiyorum, yükselince ayağını kaybedip evde ayağını arayan müptezel gibi bir haldeyim
Kiaclubtr içinde Kia Sportage Navigasyon Güncellemesi videosu çekmiştim geçen girdim bir baktım birsürü mesaj var video nerde diye. Onuda kaldırmışım. Evdeki 450 Oyro tabak çanak setini kırdım sinirden ya (Sönmez Reyiz Sound Effect)
Not: Kitabe yazdım yine, özet: Şu sınav vaktini bekliyorum (okulu bıraktım tekrar sınava giriyorum) o gelsin geçsinde arşive bakacağım, dijital ortamımı bir gözden geçireceğim
@Ömer Ş.
Hususi merak edip internet kafeye geldim şuan buradan yazıyorum, harddiski taktım videolardan ilkini buldum diğeri ya yok yada çok derinde biryerde. Uygun bir vakitte ayrı bir kanal açıp atacağım