AYCAN GÜRBÜZ
Üye
- Tepki
- 5
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Arkadaşlar aşşağı yukarı 2 aydır aradıgım dağ bisikleti modelini Salcano ng 650 ile başladığım kararsızlıklar Kron xc 1000 sedona 840 sedona 920 Ghost 2919 bunların arasında eleye eleye merida bıg nıne de karar kıldım Aldığım bisiklet Merida bıg nıne 100 modeli olup 29 janttır Bisikletimi İnternetten performans bisikletten sipariş ettim perşembe günü saat 16.00 civarında verdiğim siparişi cuma günü 11.00 gibi elime ulaştı gerçekten çok hızlı bir kargo gönderimi bulunmaktadır paketlemede gayet iyi idi Daha sonrasında Kocaelide yaşadığım için 2 adet sevisten Merkez bekirpaşa tarafındaki Nabi Dİzdar abiye bisikleti kurdurdum Genel olarak bazı servislerde ücret taleb edildiğini duymama ragmen öyle birşeyle karşılaşmadım. Kurulumda ise genel olarak gidon sele pedal montaj edildi bukadar herhangıbır vites veya hıdrolık fren ayarı yapılmadı yapılması gereklımıydı tam olarakta bılmıyorum ama viteslerde herhangıbır problem bulunmayıp hidrolık frende sankı biraz sürtmeden dolayı ses gelıyor gibi sanırım Nabi abi hidrolık frenden pek anlamıyor veyahutta gerek duyulmadı tam bi fikrim yok Görüntü olara bisiklet bekledıgımden daha güzel bi göruntuye sahıptı boyum 1.75 olmasına ragmen 17lık kadro büyük gibi geldi gözüme artık ılerleyen vakıtlerde surdukçe bilgi veririm resimleride ekleyebılırsem ekleyecem herkese iyi pedallar