Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida bisiklet hakkında tercih, soru ve cevaplar.

Scudo
Mrb. Arkadaşlar

1.000 TL' ye sıfır 2013 Model Merida MATTS 70 almayı düşünüyorum.

Bu bisiklet için bu rakam verilirmi veya başka tavsiyeleriniz varsa sevinirim.

Teşekkürler

ÖLÇÜ 18"
KADRO Matts Speed-D
RENK Mat Füme (Beyaz/Mavi)
MAŞA SR XCT MLO 100
VİTES / ÖN Sram X5 31.8
VİTES / ARKA Sram X5
VİTES KOLU Sram X5 -3 / -9 Trigger
FREN KOLU attached
FREN Tektro HDC-300 160/160 mm
AYNAKOL SR XCM 44-32-22 CG
BB-SET Cartridge Bearing
ZİNCİR KMC Z99 9s
GÖBEK Alloy Disc QR
JANTLAR Matts Comp D
RUBLE SunRace CS-M9 11-32
LASTİK Merida Race 2.1
GİDON Merida Comp OS, 640 / 25 mm Rise
GİDON BOĞAZI Merida Comp 1 OS, 10°
FURŞ TAKIMI Ahead OS
SELE BORUSU Merida Speed, 27.2 mm
SELE Merida Pro Stripe
PEDAL XC Alloy

2013 model matts 20-v kullanıyorum. Daha alt modeli olmasına rağmen gayet memnunum. Gerçi aynı kadroyu kullanıyor fakat komponent farkı var. Matts 70'de mekanik disk fren kullanılıyor diye hatırlıyorum. Şayet öyle ise hidrolik ile değiştirmenizi öneririm. Mekanik diskler için pek olumlu şey söylemiyorlar.

Bilgi için teşekkürler.

Şimdi siz söyleyince baktım. Tektro HDC-300 hidrolic gibi gözüküyor. Fiyat konusunda bir düşünceniz varmıdır.

Bu yaz eşime small kadro olarak almıştık. Genel olarak memnunuz. 1000 TL çok iyi fiyat, bence alınır. (Biz dolar ucuzken bile 1250'ye almıştık :) ) Mahsuru yoksa nerede 1000 TL'ye bulduğunuzu sorabilir miyim?

Yardımcı olmak isterdim ama son 1 tane var. Onuda ben alıyorum. :)

Teşekkür ederim.

Arkadaşım.

Madem ; o fiyata bulmuşsun al ve kullan. Hiç tereddüt etme. iyi ve güzel bir bisiklettir kendisi. Şüphen olmasın...

bence de al . ben de daha fazla paraya MATTS 4O alacağım.keşke kaynağını söyleyebilseydin ben de almak isterdim.

Arkadas merhaba,
Yaklasik 3 hafta once Kucukyali Tandem Bisiklet`ten merida crossway 100 aldim. Eve getirdim ve bir tur atayim dedim. Yola ciktigim anda bisikletin aynakolu dustu. Cok muhim degil buyuk ihtimalle fabrika vidasini fazla sikmaktan kirilmis olsa gerek. Ben de kadikoyde oturuyorum o yuzden geri goturemedim ve kadikoy servisi gozuken velespit bisiklete goturdum. Bir sekilde hallettiler ancak onlardan almadigim icin benden para alicaklarini soylediler ve 2 liralik vida icin 10 lira istediler. Bu dogru bir olay midir? Sadece aldigim yerde mi servisi gecerlidir aksi halde gidip o 10 liranin pesine dusucem.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Merida Türkiye sayfasına girerseniz sağ üst köşede Bayi ve servis olmak üzere 2 liste var.Servislerden istediğinize gösterebilirsiniz bisikletinizi.3 hafta önce aldıysanız ücretsiz bakım kuponu olması gerek nasıl ücret aldılar anlayamadım.

Abi garanti belgesini falan da istemediler yanimda goturmustum halbuki, bizden almadigin icin ucret almak durumundayiz dediler ve 10 lira istediler ben de vermek zorunda kaldim

Velespit'i kapısından içeri girmeyeceğim dükkanlar listesine sokuyorum böylelikle. Vida sıkma için para istemek nedir yahu?

Ben satın aldığım bisikletçinin farklı şubesinde yaptırmıştım aylık bakımı. Nereden aldığımı sormamışlardı bile. Merida Türkiye distribütörü Aslı Bisiklet ile iletişime geçmelisiniz.

• Beğen
Tepkiler: phoenix48
Ora ile konusacagim tesekkur ederim. Vida sikmak degil aslinda vida kirilmis yenisini takti. Ancak ben aldigim ilk gun daha binmeden kirildigi icin bunu servisin karsilamasi gerektigini dusunuyorum.

sizin kırdıgınızı iddia edeceklerdir ispatlarsanız belki yardımcı olurlar.

Çok iyi seçim, MTB bakarken benim bile gözüm kaldı. Şu sıralar özellikle mavi siyah modelini görüyorum çok kişide

Güle güle kullan!

Süper seçim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri