Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida Crossway 100, 20V ve 900 hakkında

Scudo
Bisiklet cok güzel renklere sahip asil duruyor. Aynakolda yeni seri galiba xcrnin onuda cok begendim. Kadronun üst borusuda hafif egimli yerine düz olsa bana göre daha iyi olurmuş ama oda zevk meselesi tabi. Kazasız sürüşler dilerim:in:

Yorumunuz için çok teşekkür ederim , size de kazasız sürüşler dilerim. Benimde en çok sevdiğim nokta renkleriydi daha sonra sürüşteki akıcılığı oldu :)

Güle güle kullanın ..
2014lerde MLO idi maşa bunda HLO olmuş.
2014lerde 48-38-28 aynakol vardı. BUnda 48-36-26 görünüyor.
Hidrolik disk fren değişmiş mi anlamadım.
Ruble kollar ve aktarıcılar aynı kalmış.

çok teşekkür ederim efendim. 2014 modellerinde fren neydi bilmiyorum ama 2015 te Tektro Vela hydraulic 160 kullanmışlar.. saygılar

iyi günlerde kullanın, ben bu modeli dün yakından inceledim. özellikle fren kolları çok şık olmuş. bende 2014 siyah rengi var. ben parlak siyah rengi seviyorum ama mat renkte çok yakışmış. maşa ve aynakoldaki değişimlerin etkisi nedir açıkcası merak ediyorum. bilen bir arkadaşımız buradan cevaplarsa memnun olurum.

Güle güle kullanın. Bir yılı aşkın süredir mekanik disk frenli 20MD kullanıcısı olarak; fiyatıyla da performansıyla da uygun bir tercih yapmışsınız.

• Beğen
Tepkiler: phardon
Ben CW 40D modelini, geçen sene aldım ama çıkardığı sorunlardan dolayı canımı sıktı.Şimdiki aklım olsa 200 TL daha verip CW 100 alırdım.

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
hayırlı uğurlu olsun... bende uzun bir araştırmadan daha doğrusu tavsiyeler doğrultusunda merida crossway 100 sahibi oldum, umarım pişman olmam

@canayaz0734 bu soruya güncel olarak ben cevap vereyim. 2150 TL'ye 9 taksitle aldım

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle.

@SerkanH
@Bahadır Aktaş kesinlikle bir kelebek olsa daha yakısıklı olurdu :) kazasız belasız kullanın inşallah

@doskida Nası memnunmusun peki? Şahsen ben bu kış aylarında çoğunlukla asvaltta kullandığım için lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum.

Bu bisikleti iki gün önce Niğde-Bor arasında çadır-çanta yüklü olarak ilerlerken gördüğümü düşünüyorum. Turlayan siz misiniz Bahadır Bey?

hayırlı olsun.iyi günlerde kullan.

Merida klubüne ben de 1.5 ay önce katıldım. Şimdiye kadar performansından memnun kaldım. Kullananlara da bisikletleri hayırlı olsun.

Geri