Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida (Crossway-Speeder) Kullanıcıları Kulübü

@Motorcraft 500 den sonrası 900 hatta xt versiyonunun da kadrolari ayni donanimlari farkli. Eğer ileride donanımlarını kendim değiştiririm derseniz 500 almanız daha mantıklı olabilir. Ama yok ben uğraşmam öyle derseniz 600 olanını almanızı tavsiye ederim.

Scudo
@Motorcraft bende cw600 almayı düşünüyorum ama bir türlü bulamadım.2016 modeller bitmiş 2017 modeller de daha gelmiyormuş. Siz bulabildiniz mi

Merhaba 2016 model Merida CW300 ile aranıza katıldım. 1,85 boyum var fakat 52 kadro aldım ayakta durduğumda kadroda boşluk kalmıyor gibi sanırım bacak boyum kısa :) kadroyu küçük mü aldım acaba ?
1 aydır haftasonu kullanıyorum (ortalama 25-30 km) Bahara kadar bisiklete alışıp tura çıkmak istiyorum.
Bu arada eksikleri tamamlamaya çalışıyorum 2 lastikte aynı gün patlayınca internetten lastik siparişi verdim.
(link)

Dosyalar

• IMG_3664.JPG
    IMG_3664.JPG
    96,1 KB · Okunma: 43
  • Beğen
Tepkiler: Doğancan Çetin
@Onur Ağar Bu çamurlukları yağmurda denediniz mi ? Cidden işe yarıyorlar mı diye merak ediyorum çünkü yağmur çamur demeden okula bisikletimle gidiyorum ve yağmurlu günlerde sırtım çamur olmasın diye 5-10 km hızla gidiyorum ama lastikleri tam kaplayan çamurluklar gibi işe yaramıyorsada boşuna bisiklette ağırlık yapmayı pek istemem

@Onur Ağar Teşekkür ederim. Son olarak hangi marka veya ürünün linki var mı ?

@oguz169 Benim kullanmış olduğum Crossway 20'de de aynı maşa var ve haklısınız maşa hiç güzel değil ayrıca ne yazıkki 3000 küsür TL civarlarına kadar hep srsuntour nex serisi maşalar kullanılıyor. Sizin yerinizde olsam direk 800TL civarlarına rockshox paragon gold havalı maşa takardım böylece hem tam 600gr hafiflemiş olur hemde gerçekten düzgün çalışan bir maşanız olur ki elinizdeki bisiklete bu masraf değer.

lastik konusunda öneriniz ne olur arkadaşlar madem kolay patlıyor şimdiden bakalım schwalbe marathon plus 700x35c mi ?

@Murat O
schwalbe marathon tour plus 700 40c aldim ben. 8000 kmde sadece arkadakini yeniledim. şiddetle tavsiye ederim. kenda varken gun aşırı patliyordu.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

700x35c ile 700x40c arasında kalınlık farkı mı var ? seçimi neye göre yapmalıyım ?

@Murat O
evet ben tur yapıyorum hiz pesinde değilim yol tutuşu biraz daha iyi olsun demiştim. o yüzden almıştım. ama çok çok bi fark yok esasen.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Murat O
Merhaba arkadaslar acil yardiminiza ihtiyacim var .Ben de bir crwt100 siparis ettim. 185 cm boyundayim ve 110 kiloyum.Sizce kadro olarak 55 mi yoksa 58 mi almalıyım. Ben 58 sipariş ettim yarin kargoya verilecek .Iyi aksamlar

@Salimk

(link) sayfasından iç bacak boyunuzu girerek uygun kadroyu bulabilirsiniz.

quera ilginiz icin teşekkür ederim. Dün gece bi arastirma yaptim ve tabloyu buldum ve siparisimi degistirerek 55 lik aldim.

• Beğen
Tepkiler: Onur Ağar ve uyto
@Salimk

hayırlısı olsun güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: Salimk
@Murat O Bende schwalbe maraton plus tour modelini kullanıyorum ve nice camlardan geçtim bana mısın demedi lakin teki 950 gr tutuyor. Bu, lastiklerin 2'side değiştiğinde nereden baksanız bisiklette 1 kg ağırlık artışına sebep olabiliyor. Bunu da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: Murat O
@Genç89

teşekkür ederim cevap için evet ağırlığı arttırdığını okudum fakat önce de dediğim gibi öyle performans amaçlı kullanmayacağım bisikleti. genel olarak işe gel / git amaçlı. o yüzden ağırlık beni çok etkilemeyecektir ama 2 güe bir lastik patlaması çok rahatsız eder :D

• Beğen
Tepkiler: Genç89
Geri