bilaltuna
Aktif Üye
- Tepki
- 135
- İsim
- Bilal
- Başlangıç
- 2020—21
- Bisiklet
- Lapierre
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Fittness bike olarak geçiyor.Arkadaşlar selam bu speeder tam olarak ne bisikleti olarak geçiyor ? Hem yolda hem hafif olarak arazide kullanabilirmiyim ? Gravelin alternatifi olabilir mi ?
Malum türkiyede gravelin fiyatlarını çok şişirdiler , Bende hem yol hem arazi karışık hibrit bisiklet bakmaya karar verdim bi türlü işin içinden çıkamadım. Bi bisiklet beğendim Bisan Trx 8600 amartisörsüz onunda kadro ölçüsü kalmamış . Ne yapacağımı bilmiyorum çaresizimFittness bike olarak geçiyor.
Speederlar; Merida markasının endurance yol bisikleti Ride modelinin flat barlı (düz gidonlu) türevi denebilir.
Güzel lastiklerle hem yolda hem arazide sürebilirsin.
Gravelin alternatifi olabilir.
Speeder bulduysan yapıştır geç derim, pişman olmazsınız. Meridalar iyidir. Benim Crosswayım vardı, taş gibiydi.Malum türkiyede gravelin fiyatlarını çok şişirdiler , Bende hem yol hem arazi karışık hibrit bisiklet bakmaya karar verdim bi türlü işin içinden çıkamadım. Bi bisiklet beğendim Bisan Trx 8600 amartisörsüz onunda kadro ölçüsü kalmamış . Ne yapacağımı bilmiyorum çaresizim
Ben kullanıp memnun kalmadım. Benim gibi olanlarda var forumda. Flat barlı yol geometrılı falan tam olarak ne yola ne araziye pek uymayan bi bısıkler gibiydi. Kadrosu hafif güzel ama Fıtness bisikleti sevemedim ben satıp gravel aldımSpeeder bulduysan yapıştır geç derim, pişman olmazsınız. Meridalar iyidir. Benim Crosswayım vardı, taş gibiydi.
Crosswayler öyleymiş forumda epeyce bilgi sahibi oldum.açıkcası merida speeder kadrosuna hayran kaldım . Başka bisiklet bakamaz oldum. O nasıl güzel bi kadrodur ya. Ama işte herzaman beğendiğin bisikleti alamiyorsun. Acaba bu speederler arazide maşa yamulması jant yamulması gibi şeylerle karşılaşırmıyım.tek düşündüğün nokta bu konu sonuçta arazi için üretilmemiş.Speeder bulduysan yapıştır geç derim, pişman olmazsınız. Meridalar iyidir. Benim Crosswayım vardı, taş gibiydi.
Yasamazsın. Ama büyük kadro alma drop bar çevirmek istersen ilerde zorluk olur o. Ben yaksalık 500-1000 km arası arazi karışık kullandım speeder 100 karbon maşayı. Kadrosunu bende severek almıştım. Aglayarakta sattım. Kadro bi tık küçük olsa çevirip gravel niyetine kullanacaktım flar bar olmuyor bence o bisiklete ben sevmedimCrosswayler öyleymiş forumda epeyce bilgi sahibi oldum.açıkcası merida speeder kadrosuna hayran kaldım . Başka bisiklet bakamaz oldum. O nasıl güzel bi kadrodur ya. Ama işte herzaman beğendiğin bisikleti alamiyorsun. Acaba bu speederler arazide maşa yamulması jant yamulması gibi şeylerle karşılaşırmıyım.tek düşündüğün nokta bu konu sonuçta arazi için üretilmemiş.
Yardımlarınız için teşekkür ederimYasamazsın. Ama büyük kadro alma drop bar çevirmek istersen ilerde zorluk olur o. Ben yaksalık 500-1000 km arası arazi karışık kullandım speeder 100 karbon maşayı. Kadrosunu bende severek almıştım. Aglayarakta sattım. Kadro bi tık küçük olsa çevirip gravel niyetine kullanacaktım flar bar olmuyor bence o bisiklete ben sevmedim
Crosswayler öyleymiş forumda epeyce bilgi sahibi oldum.açıkcası merida speeder kadrosuna hayran kaldım . Başka bisiklet bakamaz oldum. O nasıl güzel bi kadrodur ya. Ama işte herzaman beğendiğin bisikleti alamiyorsun. Acaba bu speederler arazide maşa yamulması jant yamulması gibi şeylerle karşılaşırmıyım.tek düşündüğün nokta bu konu sonuçta arazi için üretilmemiş.