Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida (Crossway-Speeder) Kullanıcıları Kulübü

Scudo
arkadaşlar cw 300 47 kadro kullanan varmı acaba.ben kararsız kaldım.boyum 1.66 bacak boyum 72cm
aslı bisikletin tablosunda baktığımda benim bedenimi 47 daha uygun gibi görünmekle birlikte 51 kadro boy ebatlarında da verilmiş.
kararsız kaldım.47 beden kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

arkadaşlar cw 300 47 kadro kullanan varmı acaba.ben kararsız kaldım.boyum 1.66 bacak boyum 72cm
aslı bisikletin tablosunda baktığımda benim bedenimi 47 daha uygun gibi görünmekle birlikte 51 kadro boy ebatlarında da verilmiş.
Süspansiyonlularda tam tersı daha küçük olabilir ben 46 kadro carraro kullanıyorum 1.72 / 77-79 bacak boyu ile

Merhabalar. Süspansiyonlu carraro 224 46 kadrosu da, sabit masalı Peugeot t11 de 45.5 kadrosu da tam oldu. Ama duruş pozisyonları arasında epey fark var. Carraro da çok dik ve rahatken Peugeot ta daha yatık bir pozisyona sahiptim. Yani kadro geometrileri arasında fark vardı.
Boyum 1.70 iç bacak boyum 78 cm.
Buna göre düşünürsek, sizin için önereceğimiz kadro kesinlikle 47 cm olan olacaktır. 51 kadronun epeyce büyük geleceğini düşünüyorum.
Yine de en doğru kararı bisikletin uzerindeyken verebilirsiniz.

Merhabalar. Süspansiyonlu carraro 224 46 kadrosu da, sabit masalı Peugeot t11 de 45.5 kadrosu da tam oldu. Ama duruş pozisyonları arasında epey fark var. Carraro da çok dik ve rahatken Peugeot ta daha yatık bir pozisyona sahiptim. Yani kadro geometrileri arasında fark vardı.
Boyum 1.70 iç bacak boyum 78 cm.
Buna göre düşünürsek, sizin için önereceğimiz kadro kesinlikle 47 cm olan olacaktır. 51 kadronun epeyce büyük geleceğini düşünüyorum.
Yine de en doğru kararı bisikletin uzerindeyken verebilirsiniz.

aralarındaki kadro ebad farklarına bakıyorum.çok büyük farklar yok.aslında bisikletin üstündeyken bile buna karar vermek zor olacak.
gidon yüksekliği 3cm fark ediyor.
sele ile gidon arasındaki mesafe sadece yarım cm.
burada en büyük belirleyici faktör gidon yüksekliği yani sele ayarını yaptığınızda gidonun yüksektemi yoksa alçaktamı olacağı belirleyici unsur olacak.ama onuda sanırım gideonun duruş açısını değiştirip çözebiliriz diye düşünüyorum.

@ahmetd79 ayaklık orjinal mi siz sonradan mı taktınız?

@ahmetd79 Sağolun inceledim, güzel gözüküyorlar, kullanışlı mı memnun kaldınız mı?

@ahmetd79 Sağolun inceledim, güzel gözüküyorlar, kullanışlı mı memnun kaldınız mı?
Cok hafif kullanisli harika bir ürün. Bisikletdeki en sevdigim aks.
#Aliexpress TRY 79.26 42%OFF | CORKI karbon bisiklet Kickstand Sidestay için Fit/26/27 /29/700c/20 bisiklet rafları Kick bisiklet standları MTB/yol bisikleti hızlı bırakma raf
(link)

• Beğen
Tepkiler: CaptainJava
speeder serisine 35c lastik takan oldumu ? normali 32c

Fiyat nedir hocam..Hayirli olsun
teşekkürler.....liste fiyatı 5750 lira ben peşin 5000 liraya aldım
Yıllar sonra hayallerime tekrar kavuştum.merida crosway 300 ile aranıza katıldım.

Dosyalar

• merida1.jpg
    merida1.jpg
    118,3 KB · Okunma: 52
  • merida2.jpg
    merida2.jpg
    129,4 KB · Okunma: 51
  • merida3.jpg
    merida3.jpg
    112,6 KB · Okunma: 47
  • merida4.jpg
    merida4.jpg
    261,9 KB · Okunma: 45
Herkese iyi aksamlar dilerim.
Crossway 40 ile Speeder 100 arasinda tercih yapmama yardimci olurmusunuz?
Speeder 100 de amortisör yok.

Crossway 40 ile Speeder 100 arasinda tercih yapmama yardimci olurmusunuz?
Speeder 100 de amortisör yok.

Hiç düşünme bile Speeder 100 tercih et.Amortisörsüz olması büyük avantaj.
Crossway 40 'da kullanılan giriş seviyesi süspansiyonlu maşa görevini tam anlamıyla yeterine getiremez.Boşuna ağırlık,pedala ilettiğin gücün bir kısmını emer yani verimi düşürür.Bozulma riski de cabası.

@burhanozkul Kesinlikle Speeder 100 derim. Çok daha üstün, % 50 daha hafif ilk başta. Tabi nerede kullanacağınız önemli. Dağda bayırda kullanacağım derseniz amortisörlü modeli alın. Ama şehirde kullanacaksanız Speeder 100.

Bazen uzun yol fakat genellikle sahil vs.düz yolda kullanacağım. Bana ön amortisör için çukur vb.yerlerde emici olduğu söylendi. Fakat hızı da engelleyebilecegi söylendi. Birde şunu merak ediyorum amortisör olmaması sürüş esnasinda keyif kaçırıyor mu?

Geri