Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida (Crossway-Speeder) Kullanıcıları Kulübü

@BAHADIR AKTAŞ

Bir video da vardı bununla ilgili cesaret edememiştim. Yaparım herlade deneyim bir ara. Hem elimiz alışsın di mi :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Aktaş
Scudo
@Orkun Dönmez

ben 16.12sts kullanıyorum gayet memnunum.
(link)
decatlonda ucuzuluk varken almıştım.
şuan sanıyorum 160-180 tl civarı.

@Hüseyin Gündoğdu
t5'i bikeandoutdoor getirmemişti.
onlarda yoktu.nette olanlarda sanıyorumki 2013 model.

@kivilcimb
Turkiye stoklarinda kalmamis 1 ay sonra gelir diyorlar sansima :)

@Orkun Dönmez

gelsende o fiyat bidaha zor.
ben stokta 5 tane kaldı diye indirim yaptıklarında almıştım.
bu saatten sonra başka yerlerdende bakabilirsiniz örneğin ;

(link)
(link)

he bu arada ben kadans ve ışık özelliği için almıştım.
öyle bir derdiniz yok ise 12.12 yada daha alt serilere bakabilirsiniz.

@kivilcimb

hocam 16.12 ile 16.12 stes arasındaki fark nedir yada 12.12 ile 12.12 arasında

@Orkun Terzioğlu

hocam kadro zincir koruyucu takmışsınız ya bende aldım aynısından yalnız zor sardı baktım teli sıkıştırıyor sonra telin arasından geçirdim sizde öyle mi kullandınız benimkinin boyutu biraz küçük mü denk gelmiş?

@kivilcimb

Hocam 16.12 yazdım bu da çıktı karşıma bu da 16.12 değil midir?

mesela şu ikisi var:

(link)
(link)

bunların ikisi farklı modeller galiba ikisinde de kadans var mı?

sts yazanda kadans varsa sts cad yazana neden kadanslı yazmışlar cad olayı +olarak ne katar?

bir de internet üzerinden giyo göstergeli pompa aldım:

şu pompadan (link)

ancak hava vurmayı başaramadım bizim siboplar ince sibop değil mi?

Contayı değiştirdim ters taktım ancak yine vuramadım, havca vurmak için siboptan parça çıkarmak mı gerekiyor bununla ilgili video veya görsel anlatım bulamadım da yardımcı olur musunuz?

Bu arada aramıza yeni gelen arkadaşlar HOŞGELDİNİZ paylaşımlarınızı-fikirlerinizi-sorularınızı bekliyor konumuz.

@kivilcimb
Konustum hocam bikeandoutdoor besiktasla kalmamis, kadikoydeki var dedi yarin gidip almayi dusunuyorum. Kadansla isik ozelligi olmasi cezbetti aslinda :)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sigmada sts kablosuz , cad ise kadans sensorü demektir.
her modelin hem düzünü her sts'si görebilirsiniz.
16.12de kadans ölçme özelliği hepsinde var.fakat kadans sensoru pakette yok ayrı satılıyor.
12.12de ise kadansla alakalı hiçbişey yoktur.ayrıca ışıkta yoktur.
fakat verdiğiniz linkte ucuz olanda sadece sayaç , pahalı olanda sayaç + kadans sensörüde vardır.

bu arada pompalar hakkımda hiçbir bilgim yok ;)

BENDE KABLOSUZ SİGMA ALMIŞTIM. kullanıyorum ama çok olmazsa olma bir araç değildir bence. ancak h.sonu turlarında falan merakımızı tatmin etmek şu kadar yol yaptık diyebilmek açısından işe yarar. onun dışında pompa konusunda pek bir bilgim yok bisikleti aldığım gün aldığım küçük bir pompam var 2 3 defa ancak kullandım. kolay taşınabilir bir pompa iş görrür. İzmirden herkese selamlar.
Bu arada Kıvılcım beyin gidonu çok güzel çok beğendim biraz bilgi geçerse memnun olurum.

• Beğen
Tepkiler: Safa Arslaner
@Engin Öz

merhabalar.
Gidon "aerobar" diye geciyor.
klasik bullhorn değil yani.
bütün dünyada 44cmden daha uzununu bulamadım.
ayrıca 31.8 boyuna görede bulmak biraz dert.

Kullanım alanı genelde tt ve fixiler için.
bende biraz kalabalık durdu malum vites ve fren ekipmanı olduğundan.

rahatlık olarak en güzeli çünkü çok alternatifi var tutuş açılarının.
üzerlerine uzun sünger elcikte aldım fakat hala çin'de daha gelemediler :)

yaklaşık maliyeti ne olmuştur. benımde orjinal gidonumun üzeri epey doldu. müzik aparatı ışık zil derken pek yer kalmadı. hem kullanım açısından hem de görünüm açısından sizinkine benzer bir şekılde gidon almayı planlıyorum. hertürlü yardıma açığım:)

@Engin Öz

valla ben ebaydan aldım.
sanıyorum 35 dolardı.
ve en ucuzuydu :) rakamlar 200 dolara kadar çıkıyor.

eğerki gidon boynunuda değiştirir 25.4 çaplı bir gidon boynu alırsanız seçenekler acaip artıyor.
öyleki 10 dolara bile gidon bulma şansınız var.
ama gidon boynum dursun diyorsanız 31.8 ölçüsüne uygun gidon seçeneği 100 adet falan çıkıyor ebayda.
birde ufak bir tüyo verim ; 25.4 ölcüsü için arama yaparken "bullhorn" 31.8 ölçüsünde gidon aramak için "aerobar" kelimesini kullanın ;)

Sigma bc 16.12 sts cad aldim ama kurulumunu yaparken saglam yapamam falan duser, yarin en iyisi aldigim yere goturup taktiriyim :D

@Orkun Dönmez

ne kadara ve nereden aldınız hocam.

@Safa Arslaner

Bikeandoutdoordan aldim o da son kalaniydi. 85 euro etiketi vardi, indirimle falan 220 lira civarina aldim heralde hocam tam hatirlayamadim

tamam hocam biraz kullandıktan sonra şikayetleriniz olursa bilgilendirirseniz sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: ilkeroskiii
Sanirim bu km saati kapanmiyor. Bisikletten cikardiktan sonra saat moduna gecti bayadir oyle duruyor. Kapatabilende yok galiba forumlarda gormedim.

Benim 8.12 de kapanmiyor..

Peki pili bittigi zaman sifirlaniyor mu acaba degerler?

GT-I9100G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri