Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida (Crossway-Speeder) Kullanıcıları Kulübü

Merhabalar yetkim olmadığı için konu açamıyorum o Yüzden buradan soracağım .. Speeder 100 ile crossway 40 d birde cannondale m quick 5 bu bisikletleri kıyaslama imkanınız varmı? Aylık 170 tl Akbil ücreti veriyorum ve akbile vereceğim bu parayı bisiklete yatırmak istiyorum. Küçük bir kitabevim var istanbulu bilenler için söylüyorum Okmeydanı'ndayım ve cağaloğlundan kitap Alıp geleceğim arkaya bir bagaj koymayı düşünüyorum birde yeterli kondisyon yaptıktan sonra şehir dışına yolculuk yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim ..

Scudo
@Kobebryant.Speeder bisikletlerin donanımları yol bisikleti donanımlarıdır.Crossway ise mtb bisikleti donanımlarına sahip ve ön maşa amortisörlü olduğundan da Speeder'e göre biraz daha ağırdır(1.5-2 kg.gibi).kullanım şeklinize göre belirleyebileceğiniz bir durum.Speeder daha mantıklı gibidir şahsi görüşüm.

Kullanım şeklimi kısaca söylemiştim ama .. Ilk etapta İstanbul içinde hem işe Gidiş gelişlerde hem kitap taşımakta kullanacağım ve bir süre sonra şehir dışına gitmek istiyorum memleketİme ( 1000 km ) ..

@Kobebryant.Alacağın bisiklette bagaj bağlama aparatları var zaten .Bu önemli bir konu çünki hem kitap taşırken hemde uzun turda o bagaj lazım.Konu şuki Merida nın iki bisikletide olur.Biri 10 kg civarı diğeri 12 kg cicarı.Benim seçimim Speeder olurdu.Bende 3 lü aynakollu Speeder T3-D var.Çok memnunum.Şimdiki Speeder larda 2 li aynakol var.Fakat bisiklet çok süratlidir Crossway'e göre.

Bisikletlerin ( bütçemin sınırında hatta aşıyor ) 2 modeli birde cannondale var merida speeder 100 / crossway 40 d cannondale m quick 5 ..

@Kobebryant.Canondale'yi incelemedim fakat aynı donanımlarda çok daha pahalı olduğunu biliyorum.Merida kadro garantisi ömür boyu diyor.

@Kobebryant Cannondale daha düşük ekipmana sahip aynı zamanda ön maşa düz yani crossway 100 deki gibi süspansiyon yok ...

@sonufuk hayırlı olsun fotoları bekliyoruz hocam

Teşekkür ederim ..

@Rock Aynı fikirdeyim.

@sonufuk Çok uygun fiyata çok güzel bir bisiklet aldınız. İyi günlerde güle güle kullanın.

@Orhan A
Orhan bey çok teşekkür ederim... Sabırsızlıkla bekliyorum...

@Safa Arslaner
Teşekkür ederim hocam... İnşallah sıkıntısız gelsin de fotoğraf işi kolay...

@sonufuk.Hayırlı olsun .Sağlıklı,kazasız bol pedallamalar.

Crossway 100 için bir yerden fiyat aldım elinde sadece 55cm kadro varmış bu kadro bana olur mu ? Boyum 1,79 ..

@Kobebryant.Maşalı kadroda 55 büyük olabilir sana .Özelden de yazdım.

@Burçin Çoban
Teşekkürler...

@Kobebryant
Benim de boy 1.78 gibi bacak boyu 80cm. 52 cm kadro çok güzel... 55 biraz büyük olabilir...

@Burçin Çoban gördüm abi cevapladım ..
@sonufuk olmassa gidip deneyeceğim pazarlıklar bi bitsin :) ..
Gidip göreceğim olmazsa 2 yerden fiyat aldım bir tanesi 2015 modeline 1850 dedi ama söz verdi almaya gidersem daha bir Şeyler yapacak elinde sadece 55 kadro var siyah üzerine yeşil beyaz .. Bir diğeri 1800 fiyat verdi onda ise 2014 modeli var .. Arayacak hangi kadro olduğuna bakıp rengi ise beyaz .. 2014 ile 2015 Arasında bir fark varmı bilginiz var mı ? ..

@Kobebryant.Sadece elcikler değişmiş bildiğim kadarı ile.

Geri