Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida (Crossway-Speeder) Kullanıcıları Kulübü

MERIDA CROSSWAY 40-D Almayı düşünüyorum. Memnun musunuz ?

Scudo
@FReeDoMSpY
Crossway 100 kadrosunun ve maşasinin V frene uygun olup olmadigini bir bisikletciye sor uygunsa donusum kolay olur. Ama neden hd fren istemiyorsun? Agirliktan dolayı mi?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@whale aslinda hd fren seviyorum ama uzun tutlar yapmak istiyorum ve tur esnasinda bi sikinti yasarsam apisip kalmak istemiyorum hocam ilk sebebi bu ikinci sebepse agirlik .

• Beğen
Tepkiler: trabzonlu ozan
@bahatarlaci ben 40d kullanıcısıyım. gayet memnunum yalnız üzerinde olan lastikler iyi değil, değiştirdim rahat ettim ben

Merhaba arkadaşlar sizce hangisi
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

bence eğer amortisör olmasın diyosan, sirrus. Merida cw 20-v amortisörlü, fiyatı 1400-1500 Tl arası bulman lazım. diğerleri 1650 tl ve üstü zaten.

Crossway 100 alacagim boyum 168 bacak boyum 76 cm kadro boyu ne olmali arkadaslar?

Üzerinde gelen lastikler çok çabuk patlıyor.Değiştirmen de yarar olacaktır.

Arkadaşlar speeder 200v bisikletim satılıktır. 47 kadro 1650 tl az kullanılmış yer istanbul

• Beğen
Tepkiler: FReeDoMSpY
Selam arkadaşlar, foruma ilk mesajım ama uzun zamandır okuyorum.
Bundan 3 sene önce Sedona almıştım, modeli hatırlamıyorum, fakat daha ilk sene çalındı :(
Şimdi tekrar bir bisiklet almak istiyorum. Başta Giant Escape ve Orbea Carpe 30 baksamda, aynı fiyatlara daha iyi donanımlı bisikletler olduğunu gördüm.
Bisiklette en önem verdiğim rahatlık ve konfor. Çok hızlı gitmesine gerek yok, günde 50-60 km'den fazla yapmam. Keyif alamayıp bırakmak istemiyorum.
Büyükçekmece civarında oturuyorum, burada tümsekler fazla, birazda Silivri ve Çatalca taraflarına gitmek istiyorum. Hep asfalt yollar olsada, bozuk ve engebeli yerler çoğunlukta.
Bisikletçi bana Sedona 345 ve Merida Crossway 100 önerdi. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Ayrıca ağırlık çok önemli mi, yokuşlarda beni çok zorlar mı?

@FReeDoMSpY
13432289_153528835063878_4456674072674518088_n.jpg
Mayısın son haftasında aldım. Crossway 100. Açıkçası v fren hd fren farkını bile bilmeyen tamamen bilgisizce almıştım.Yeni yeni tanıyor öğreniyorum ama kullanış anlamında zevk almadan yaptığım bir tane sürüş bile olmadı.

Geri