Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida Diyorum Vol.2

Scudo
taiwan bu işte aldı yürüdü...

Ertuğrul abi jhayırlı uğurlu olsun.. mükemmel toplamışsın her zamanki gibi. Nazar değmesin :)

• Beğen
Tepkiler: gabalı
@Goflet
Evet taiwan bu işte bir numara Merida,Giant zaten orjinal taiwan markaları
Diğer markalarında büyük çoğunluğu taiwanda hatta giant ve merida fabrikalarında yapılıyor.

İşte yine bir Merida farkı :) Komponent seçimleri çok iyi.FSA aynakola bayıldım.Ağırlık da gayet iyi olmuş.Keyifli sürüşler dilerim

Cok guzel gule gule kullanin. FSA aynakol icin seffaf koruma yapistirmasi alirsaniz iyi olur.

@yusuf bekar

Tekerler, DtSwiss'in gecen yil uretmeye basladiklari ilk gercek tubeless jant setleridir..
Model adi Tricon.

Tek kelimeyle süper bir alet benim olmasını istemezdim çaldırırım dye korkudan binemezdimki bir yere gitsem dışarı bırakamam yanımda götüremem yok istemem :D

Hayılı uğurlr olsun Allah kaza bela vermesin

• Beğen
Tepkiler: gabalı
Bisiklet harika olmuş. İdris Aca kardeşim de bu bisikleti elden geçirse son noktayı koymuş olursun. Kazasız belasız kullanın. Hırsızlara dikkat.

En son mağazada gördüğümde bisikletin tek eksiği vardı, yurtdışından aynakolu bekliyordu.Beklediğine değmiş toplamda on numara olmuş.Güle güle kullanın...

binmeye kıyılamayacak kadar güzel iyi günlerde pedallamanız dileğiyle.

Renk uyumu şeçilen parçalar süper özellikle jantlara bayıldım tr gördüğüm en baba merida burda diyebilirim darısı benim başıma....

Geri