Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida Scultura 300 Bahrain Team 2017 Model

Scudo
İkinci elde satabilirsiniz. Yol ayakkabısı kullanacağım derseniz illaki kalabilir tabi.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Mhmm@

Schwalbe'nin tavsiyesine uymakta fayda var.Bu kadar yüksek basınçta kullanırsan bozuk yollarda enerji kaybedersin.
Schwalbenin basınç tablosuna göre 100 psi gösteriyor.
tyre-pressure-chart.jpg

Bu tablo çok iyi ya :)
84 kiloya düştüm bu arada tekrar kilo vermeye başladım

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Mhmm@

Mtb pedalı ve plastik platform kombinasyonu ile rahat edersin diye düşünüyorum.Ben yol pedalından mtb pedalına geçtim.
Ben şunu kullanıyorum: (link)

Platform da şu.Bir tarafı kilitli bir tarafı platform olmuş oluyor
100_7865-500x500.JPG

Yalnız şu zamazingodan da almanı tavsiye ederim.Çizilmeleri önlemek için
(link)

IMG-20180901-WA0021.jpeg

Bu pedallar çok ağır platformla beraber 420 gram ağırlığı gelecek neredeyse. Ağırlık takıntısı göz önüne alındığında ? ? ? ufak çaplı bir kalp krizine sebebiyet verebilir. Bkz. 8,2 kg tartılı resim. Nerdeyse yarısı ağırlığında Candy 1 tavsiye ederim platform takılmıyor ancak mtb ayakkabı rahatlığı olunca markete giderken bile Mtb ayakkabılarını giyiyorum. (Bisiklet üzerindeyken)

@hamlet2006 @trainspotting35 Benim pedallar 340 gr. Ağır olduklarını düşünüyordum ?

@Nail Acun sizin bisikletini de çok güzel kazasız sürüşler dilerim. fotoğraflarınızı hangi makine ile çekiyorsunuz gerçekten başarılı ?

Screenshot_20190510_135752_com.android.gallery3d.jpg
Buldum gayet güzel

@hamlet2006
Bunu mtb de kullanıyorum. Şehir içi normal ayakkabı ile hiçbir problem yaşatmıyor.

Ben galiba önce yol ayakkabısı alıp bir kaç kez daha düştükten sonra mtb pedalına geçeceğim ?

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
İllaki düşeceksiniz diye bir kaide yok ama pedal çıkartma olayı refleks haline gelene kadar kafanızın rahat olması lazım bence. Ben mtb pedalı ile kafa olarak rahatım onun için refleks haline gelmesi çok kolay oldu. Yol ile hep tedirgin kullanıyordum. Büyük ihtimalle şimdi yol pedalına geçsem düşme yaşamam.

• Beğen
Benm kafa hiç rahat değil sürekli tedirginlik o zaman bi müddet daha erteleyim bu işi

Bence kazaya sebebiyet vermemek adına o pedalları @hamlet2006 hocamın önerdiği şekilde platformlu kullanın. O ayak illaki o ayakkabı ile kayar hatta düz yolda giderken kaza yaptım demenizin sebebi de bu olabilir. Hakimiyet artıyor öncelikle kilitli pedalda.

Ben niye düştümün cevabını yazıyım uzun düşünmezler sonucu buldum yardımcı olan arkadaşlarda oldu tabi şimşek çakması ile jeton düştü.

Benim sağ kolum zayıf. ama ben zayıf olduğunu hissetmiyorum bana eski gücündeymiş gibi his veriyor. bilmiyorum neden, ağrı sızı olmadığından belki. Bi de bir şeyleri kaldırırken sıkıntı yok iterken var triceps koptuğu için.

Olay söyle oldu ben daha 57. Km de dayanılmaz sele ağrıları yaşarken seleye küfredip 87 kadasta ayağa kalktım ve olan oldu denge birden kayboldu bu kaybolan dengenin toplanması için ani refleksle gidonun sağ tarafını itmem gerekiyordu bunu yapamadığım için yere yapıştım olay böyle oldu hakim bey ?
@trainspotting35

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Kilitli pedal olaydı toplamak daha kolay olurdu.

• Muhteşem
ben yol pedalında kalmanızı ve yol ayakkabısı kullanmanızı tavsiye ederim. bende r-540 pedal olduğu için mecburen yol ayakkabısı aldım. burada yazılanları okudum ve internette oldukça araştırma yaptım. herkes alışana kadar bir kaç kez düşüleceğini söylüyordu.

her sürüşüm yoğun trafikte oluyor. çok dikkatli bir sürücü olmama rağmen ani duruşlar yapmam gerekebiliyor. bugüne kadar hiç düşmedim çok şükür. normalde düşmem gereken durumlar oldu ama o refleks ile ayağınızı zorlayınca ayağınız pedaldan kurtarıyor bi şekilde. sırf bunu ön görerek pedal gerginliğini en düşüğe getirdim. böylelikle kolay çıkıyor ayaktan. sürerken de herhangi bir boşluk, oynama vs. olmuyor.

bir de şuna dikkat etmenizi tavsiye ederim,

pedaldan çıkaracağınız ayağınızı bükerken (örn. sağ) uyguladığınız kuvvet sonucu bisiklet diğer tarafa (sola doğru) eğiliyor ve pedaldan çıkarmadığınız (sol) ayağınızın üstüne doğru düşmeye başlıyorsunuz. :D bana çok oldu bu. ama diğer (sol) ayağımı da pedal gerginliği düşük olduğu için hemen açabildim her seferinde. pedalı çıkarırken dengenizi iyi sağlamaya özen gösterin.

@Nail Acun

biz de scultracıyız güle güle binin :D

• Muhteşem
ben de çok seviyorum. çünkü başka bisikletim yok :D canım bisikletim, canım scultura kadrom benim :D

• Hahaha
Geri