Scudo Sports

Merida Scultura 300 Bahrain Team 2017 Model

Scudo
Güneşi görünce durmam diyorsun yani :)

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Umit bisiklet city bike takas

• Hahaha
@mariokaldato
Beni bilirsin yalan yakışmaz üstadım
Üste istersen param çıkışmaz dardayım
Dile getirsen vallahi wiliere tavdayım
Ümit bisikleti iztemezük hünkărım

@Smh
Aynen güneşi görünce biraz gezinti yaptım.Ağır ağır takıldım öğle vakti yemek yemeden çıkınca kan şekerim düştü şehir hastanesinden döndüm geri, ama manzara çok güzeldi boş mideyle bile o fotoğrafları çekmek istedim. Bu Erciyes bana bir de fotoğraf makinesi masrafı çıkaracak anlaşılan :))

@Mhmm@

Fotoğraf makinesi alırsan bu sefer hiç durmazsın sen :D
Benim de bir arkadaş var senin gibi güneş bulutların aradan çıkmasın hemen yola düşüyor. Yolu filanda güzel aslında oranında kanal boyundan şehir hastanesine giderken geçenlerde bana köpek saldırdı orayı sildim o yüzden kafamdan :) Gerçi dünde bisikleti sattım istesem de gidemem :) yeni bir şeyler bakıyorum şimdi.

Evet bahsettiğimiz parkur çok güzel trafik yok denecek kadar az, asfalt iyi sayılır, ufak tefek kusurları görmezden gelirsek. Ben de köpek gördüm karşıya geçsin diye yavaşladım, zaten dermanımda yoktu, sürüye denk gelseydim av olurdum keratalara ??????
Fotoğraf makinesi değil de gerçekten action cam düşünüyorum hayırlısı.

@Smh
İnşallah içine sinen güzel bir bisiklet bulursun.

Şehrin her yerinde ufak tefek kusurlar olduğu için malesef onlara takılmıyorum artık valla. Süreye denk gelince zaten birbirinden cesaret alıyorlar tadına bakarlardı valla kurtuluşun yok :D

Geçen sene de merkezden pastırmacılar parkına oradan Ankara yolundan devam edip kuzey çevreyolundan dönelim dedik, 4 kere köpek saldırısına uğradık köyden filan indiler ta ruhumu teslim ediyordum :D Aklında olsun. İnşallah bulurum da baktıkça kafam iyice karışıyor. Dediğin yere de bir uğrayacam bisikleti sattığım kişiler de Kayseri'de en iyi yer erciyes bisiklet filan diyorlardı.

• Hahaha
@Smh
Erciyeste Ayhan abiye bir sor 54 kadro scott speedster 20 vardı elinde bana büyük geldi alamadım belki sana olur fiyat söylemeyim çok oynak piyasa, istersen numarasını atarım özelden.

@Mhmm@

Arasam da gidip bakmam gerecek yine ben hafta sonu bir uğrayım oraya en iyisi diğer alternatiflere de bakmış olurum. Olmadı hoşuma gidenler içinde ayrı ayrı fiyat alırım. Piyasa oynak da aynı bisiklet hala duruyorsa zam geldiyse bile pazarlık opsiyonu daha fazla olur benim için sonuçta elinde olana geldi zam stok çekmicek :) sen baktığın zaman ki fiyatı yinede bana özelden bir yaz :)

• Beğen
güzel olmuş güle güle kullanın. far ve saat ile birlikte çok şık duruyor. benim scultura da yatıyor öyle :D havalar ısınsa da binsek. istanbul fena soğuk ve yağışlı.

@makaram
Eyvallah hocam sağol. Bisiklet yatmaya gelmez, burası Kayseri, soğuğu hiç yabana atılmaz ama yerde kar buz olmadığı zaman çıkmak istiyorum.

ben yıllarca sivasta yaşadım. havası kayseri gibidir. istanbulda nem yüksek olduğu için hafif bir rüzgarda bile yüzüne soğuk su serpilmiş gibi oluyor ve hemen hasta ediyor. sivasta 5 derecede kazak+gömlek giyip dışarı çıkabilirsin ama burada 10 derecede montsuz çıkamazsın. bisikletin yatması beni de üzüyor ama yapacak birşey yok maalesef. mart ayını iple çekiyorum. hava 10 dereceyi geçince atacağım kendimi bisikletle dışarı

• Muhteşem
@makaram

Hocam stravayı yükleyin, izleyin bakalım, İstanbul'da ne kadar bisiklet süren cengaver var. Siz de onlardan biri olabilirsiniz. :)

buradaki cengaverler ile pek boy ölçüşemem heralde :D menisküsüm de iyileşmedi henüz onu da bekliyorum bir taraftan

@Mhmm@
Hocam hayırlı olsun. Aero drop barı nereden aldınız acaba? çok yakışmış bisiklete.

• Beğen
@murat serbet
Sağol arkadaşım, 3T Aeronova Team Handlebar (Gidon) Merlincycles.com dan aldım. (link) 17 gün sürdü teslimat
Integra LTD Stem (Gidon boğazı) Erdoğanlar Bisikletten (son üründü)

• Beğen
Tepkiler: murat serbet
Muazzam görünüyor gerçekten. Kıskandıracak kadar güzel. Güle güle kullanın.
Makine ateş ediyor. Ama aklıma bu kadar masraf yerine toplam bütçe ile en başında daha üst düzey kadrolu bir makineyi almış olmak daha mı doğru olurdu sorusu geliyor. Sonra da her mecrada her fırsatta fotoğraflarını paylaşmanızdan onu ne kadar sevdiğinizi de görüyorum ve bu sorunun cevabını alıyorum. :)

Geri