Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida Scultura 300 Bahrain Team 2017 Model

Scudo
MA montinin sitesini kamunun genel kullanımına kapatmışsan ayıp etmişsin be dostum.

• Üzgün
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Abi bi kızgınlıkla konuların kapatılmasını istedim. ben de yazamıyorum şimdi, kapanmasına üzüldüm ama.
@mehmetsunu
@Muhammet Ağrı aynı akrobatik hareketleri senden de görmek isterdik 🤣
Kardeşim ben 33 yaşında bisiklete dönüş yaptım 38 yaşımda yol bisikletine geçtim. Elimi bırakıp sürerken bile çok tedirginim o hareketler bana çok uzak. Süha'nın MTB ile yaptıklarını bi ara paylaşırım ama.

Montiye noldu ya? Haz etmediğim insanlar konuya doluşunca bıraktım takibi ): @Muhammet Ağrı hala keyifle biniyorsan gerisi önemli değil.

• Beğen
@makaram

IMG_20210113_031743.jpg

Evde böyleyiz 😬IMG_20210112_190104.jpgIMG_20210114_153159.jpg
2 cm maşa 1 Cm de sele borusu dan kestik Geçen gün yüksek vites ve kadans ta sağ bacaktaki gerilme bitti.

Bike fitimi buldum süper şuan.

Son düzenleme:
Kazasız belasız gönlünce bin abi. kimseye de kulak asma.

Söylemeden edemicem, keşşşşke benim olsa :D

• Muhteşem
Kazasız belasız gönlünce bin abi. kimseye de kulak asma.

Söylemeden edemicem, keşşşşke benim olsa :D
Eyvallah kardeşim iki bisikletimi de çok seviyorum. İnşallah hepimiz için keyifli sürüşler diliyorum.

Kimsenin dediğine kulak asmıyorum çok daha iyisi sizin olsun.

@Ahmet TOPAL kıymetli dostum başka bir konuda konumuzun açılmasını temenni etmişsiniz. Benim elimde olsa açardım. Çok karmaşık bir durum var. bir kaç cümle ile anlatırım fakan tekrar gerginlik çıkmasını istemiyorum.

Bu konu da kapanmasın 😬

Beyler lüzumsuz bi gerginlik var , büyütülecek bir şey yok kalp kırmaya değmeyecek işler. Sulh olsun ikinizde değerli akıllı mantıklı insanlarsınız

Normalde ciddi şeyler pek yazmam foruma ama bu mesaja katılıyorum . Birbirinizi kırdığınıza değmez.

Geri