Scudo Sports

Merida'larınızın fotoğrafları

Scudo
Arkadaşlar, acemiliğimi mazur görün: 2012 model Merida Crossway 100 HD'ye hangi iç lastiği alayım?

@Orhan A Lastik 40 mm lik ve presta sübaplı ise iç lastik bulmak zaten zor. Ya yetkili servislerinde ya da büyük bisikletçilerde bulursunuz anca (15 -20 TL istiyorlar) mahall arası bisikletçiler genelde o kadar kalın Prestalı iç lastik bulundurmuyor.
Ya da benim yaptığım gibi decathlon dan 6.95 e alırsınız. Decathlonda var..

@x-rayted sonuç olarak Decathlon'dan tam olarak hangi lastiği alayım? Teşekkür ederim.

@x-rayted presta subap nedir nasıl bir şeydir?

@Orhan A Presta genelde yarış bisikletlerinde kullanılan ince sübaptır. Schrader ise otomobil lastiklerinde ve kalın genelde dağ bisikletlerinde kullanılır.
Sizinkini bilmiyorum 2014te presta var merida CW100de.
http://aynakol.org/wp-content/uploads/2014/11/Presta_example.jpg

Eğer lastiğiniz 40 mm ve presta ise decathlondan şunu alınız. 35mm-45 mm lastiklere uyar, prestalı 700C için iç lastik..
(link)

@Orhan A Ancak resminize uzaktan bakınca sanki schrader gibi görünüyor. Daha yakından daha büyük bir resim olsa kesin söyleyebilirdik sanki..

@Orhan A o zaman benim dediğimi almayın :)

Merida crossway 100 HD'de 700x40C lastik var. Bu lastik daha çok cross, asfalt dışı kullanım için midir? Ben asfaltta kullandığım bve jantım 622x17 olduğuna göre ince profilli, 700x28 ya da 30 taksam asfaltta daha iyi performans verir mi bisiklet?

Merida crossway 100 için jantın içini de kontrol etmeme rağmen göremedim 700x ? kaça kadar destekliyor şu anda 700*40c var üzerinde

ayrıca Crossway serisinden herhangi birine kelebek gidon takan var mı boğaz çapı muhabbetinden dolayı çekiniyorum

@osmanung

Yeşil/Siyah uyumu :asik::asik::asik: Güle güle pedallayın tam istediğim gibi ::cool:

Aslında tam olarak aradığım gidonu sökmeden takabileceğim bir bar end ancak kelebek gidon gibi olmasını istiyorum yani gidonum dursun ama barendler L şeklinde olabilir böyle bir şey mümkün mü?

@osmanung
Bisikletine bayildim

Geri