Scudo Sports

Merida'yı protesto ediyorum

@Soner U.
Fikir mi? Fikir duymak istiyorsan şunu dinle : "Gerçeğin düşmanı tabular ve inançlardır"-Niçe..İşte buna fikir denir.Satın aldığı bir ürünle ilgili sorunlarını paylaşan birini hiç tanımadığı halde şımarıklıkla itham etmek ise düpedüz edepsizliktir, haddini bilmezliktir.Bu arada sevgili forum sakinleri kraldan fazla kralcı olmanın gereği yok.Kral öldü sevgili dostlarım-lafın gelişi- yaşasın demokrasi.

Scudo
General Motors ve Toyota otomobillerde sorun var diye piyasadan geri çektiler. İki marka da beş para etmez, şikayetçiyim, protesto ediyorum.

@emir yakup bulut
@emir yakup bulut

bak bakalım meridayı öven tek birşey yazmışmıyım arkadaşım git başkasına sataş bisikletle yapılmaması gereken herşeyi (rampada vites yükseltmek gibi...) yapıp sorun yaşadığında markayı kötülemek şımarıklıktır sana göre olmayabilir ama bana göre öyle buraya bu başlığı açtığına göre fikirlerime saygı duymak zorundasın

@emir yakup bulut
Eski bisikletimle tam 12.000 km hiç patlatmadan kullanmıştım.
@emir yakup bulut
Ama bu bir hız bisikleti değil ki??
@emir yakup bulut
Rampada vites değiştirilmez, ayrıca bahsetiğiniz sorun vites ayarlarıyla da ilgili.
@emir yakup bulut
Bu durumu direkt Merida'ya bildirin madem. aldığınız cevabı da paylaşırsanız seviniriz :)
@emir yakup bulut
Kötü sele yoktur, tayt giymeyen kullanıcı vardır. Ayrıca hiçbir firma kaliteli pedal kullanmak zorunda değil. Pedal olayı tamamen kullanıcı tercihine kalmış bir seçim. Üzerine 20 TL verip daha güzel bir pedal ile satıcıda değiştirebilirdiniz.

Aldığınız bisiklete baktım acera arttırıcı ve lastikler hariç benim 580 liraya aldığım city life 30v den bir farkını göremedim bu bisiklet nasıl 1400 tl oluyor ?

• Beğen
Tepkiler: engin444
@Sadettin Z.
Kadrom salcano city wings ve city sport serilerinde kullanılan kadro ile aynı 'Hydroformed Tubes',
Hafiflik olarak kendi salcano lastikleri ile 12 kilogram zırhlı continental lastiklerini ile 13 kilogram,
Marka değeri ve satış sonrası hizmet konusunda haklısınız, Binlerce kmdir düzenli bakım yaparak ile kullanıyorum çok şükür hiç yolda kalmadım.

fakat kullanıcısını memnun etmedikten sonra ha merida olmuş ha cannondale kadro üstüne büyük punto ile yazılmış o harflerin ne önemi var ?

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
@hogutmen

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    54,7 KB · Okunma: 50
2 tane meridam var hic biseyi yok ilk sizde gordum

Rüzgar arkamdan estiği halde hızım 25kmyi geçmiyor demiş arkadaş ben ağırlığı 20 kg üstünde olan bianchi dağ bisikletiyle yapıyorum o hızı şaşırdım doğrusu :kötü:

@emir yakup bulut Merhaba dostum öncelikle bende Merida Crossway 100 ve Speeder 300 sahibiyim. Öncelikle bisiklet camiasında olan biri olarak şunu bilmen gerekir ki iyi bir bisiklete binmek istiyorsan 1400 tl para yalnızca iyi bir vites setinin fiyatıda değildir. Yakındığın şeylerin hepsi parçalarla alakalı bir durum ve Merida'nın kadro yapısıyla alakası yok yukarıda da söylendiği gibi bazen 1-2 cm yanlış kadro seçimi performans üzerinden büyük bir etki yapabilir. Ancak bu kadar veryansın etmeden şunuda bilmek gerekir bisiklet piyasasında ne kadar kaliteli marka varsa hiçbiri 1400 liraya sana Scwalbe Marathon lastik veya deore slx xt gibi setler koymaz tabiki verdikleri ömür boyu kadro garantisinin altındaki teknolojiyi taktıkları ekipmanlarla absorbe edeceklerdir. Trek Specialized Merida Scott Cube ve bu kategorideki bisikletlerde hiç bir sorun yaşamak istemiyorsan ya yalnızca kadrolarını alıp üzerinde kendin toplarsın ki bu da sana adam gibi bişey istiyorsan en az 3500 tl eder ya da param yok kadro önemli değil dersen gidersin bir yerli kadro sedona carraro kron vs alırsın 2000 liraya yabancı markalarda 4500 liradan itibaren taktıkları ekipmanları alırsın ve hayatına öyle devam edersin. Merida üzerinden ticari kaygı taşımayan normal bir vatandaş olarak üslubunu yanlış buluyor ve piyasayı yeterince takip etmediğini düşünüyorum. Selamlar.

@Ozan k. Konu en kısa ve iyi niyetli şekilde burada bitirilmiş. Daha fazla uzatılması kuyu ve taş mevzusuna gider..

• Beğen
Tepkiler: engin444
Emir Bey, eğer bisikletinizin garanti süresi bitmedi ise bir de Tüketici Hakem Heyetine başvurmanızı tavsiye ederim. Bilirkişi inceler zaten bisikletinizi. Ona göre hakkınızı arabilirsiniz. Yoksa firmadan bir şey beklemeyin derim.

Geri