Scudo Sports

Merlin Cycles

Benim 80 Avroluk Sipariş Geldi...Cuma Günü vermiştim Siparişi Valla Jet Hızıyla Geldi.

Scudo
@can akıncılar

Benim sipariş 1 inde verildi, 2 sinde kargoya verildi. 4 ünde yurtdışına sevk edildi yazıyor. Şu an için ürün sistemde gözükmüyor. Du bakali ne olacak :)

@can akıncılar

İnşallah benimkide gumruge takilmadan gelir. Gerci benimki 70 avroluk ama sizde şanslıymışsınız :) Eğer gelirse sıkıntısı gerçekten her seyi bu siteden alacağım. 5 gun fazla beklerim Türkiye'de bile 2 günde geliyor çünkü

Evet dün net e giremedim, o yüzden kargoma ne oldu bilmiyorum, şu an tekrar kontrol ettim durum şu

Your item, posted on 09/12/14 with reference XXXXXXXXXXXX has arrived in ISTANBUL ULUSLARARASI and is being processed for delivery

Belirtilen referans numaralı gönderiniz Istanbul Havaalanına ulaştı ve teslimat için işleniyor

• Beğen
Tepkiler: İ.Deniz
Evet kargoyu şu an ptt den takip edebiliyorum

UNITED KINGDOM (THE) (Yurt Disi)/- - 10/12/2014 09:40:00 Send item abroad (EDI-received)
İSTANBUL(AVR)/BAKIRKÖY İST.ULUSLARARASI PİM 11/12/2014 12:18:22 Torbaya Eklendi
İSTANBUL(AVR)/BAKIRKÖY İST.ULUSLARARASI PİM 11/12/2014 13:57:58 Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi
İSTANBUL(AND)/ÜSKÜDAR 150.YIL AYPİM 11/12/2014 18:57:39 Posta Teslim Bordrosuna Kaydedild

Üsküdar' a geçtiğine göre herhalde gümrükte sorun çıkmamış

@Murat Sönmez

Gercekten abi 3 günde gelmiş helal olsun valla

Bende hala posta merkezimize ulaştı. Yurt dışına sevkiyat icin hazırlanıyor yaziyor ki yarinda 2. Gün bilemedim valla sizinki 3 gunde istanbula gelmis :/

@osmankitay

Abi seninki ne durumda ne yazıyor sitede?

@Deniz İLİKÇİ

İl/İlçe Merkez Adı Tarih Saat İşlem
NETHERLANDS (THE) (Yurt Disi)/- - 04/12/2014 08:33:00 Receive item at office of exchange (Otb)
NETHERLANDS (THE) (Yurt Disi)/- - 04/12/2014 08:33:00 The item was forwarded to the destination country (Otb)
NETHERLANDS (THE) (Yurt Disi)/- - 04/12/2014 23:55:00 Send item abroad (EDI-received)

Hollanda dan kaplumbağaya yüklenmiş. Umarım öyledir. Ona da razıyım.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@osmankitay

Ben unuttuğumu sanıyordum. 1000 TL civarına maşa aldım. Almanya' dan Zonguldak' a 56 günde geldi.. :)

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
Seninki daha kötüymüş. 56 gün dayanmak zor iş. Ben en iyisi susup oturayım.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Hazır konu Merlin'den açılmışken 105 setli prorace bisikletin kadro ölçüleri sınırlı mı ben seçenek göremedim,kadro hakkında bilgisi olan var mı acaba?

(link)

@GökhanRR

Ona hiç takılma. Merlin Türkiye' ye bisiklet ve kadro göndermiyor. Önceden sıkıntılar yaşamışlar. O nedenle göndermiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: GökhanRR
O kötü olmuş ya beyaz rengini çok beğendim fiyatı da uygundu ama neyse,Türkiye de var mıdır diye bakmama gerek yok sanırım?

Benim 3 gün oldu merlinden yaptığım sipariş hala 10 unda kargomuza teslim edildi yurt dışı sevkiyat için hazırlanıyor yazıyor. Sizce ne zaman gelir? Haftaya cumartesine kadar gelmesi lazım :(

@osmankitay

Kaç gün oldu peki abi siparişi vereli? Ayrıca merlinden değil sanırım?

Geri