Scudo Sports

Merlin Cycles

@gökhan gündüz

Evet bundle olarak almayı düşünüyorum. Pedalın diğer tarafı ile normal ayakkabı ile kullanabilirmiyiz ?

Birde benim pedalların üstünde 2 tane vida deliği var. Pedal almasam bir şekilde uyarmı acaba. (speeder t3 ün pedalı)

Scudo
@Recep M.

ben basıyorum diğer tarafına normal ayakkabıyla arada :D ama ayağım kayıyor, riskli.
dediğin normal pedalın üzerindeki vidalar ise o vidalar genelde kayış bağlamak için. bütün kitli ayakkabıların kendi kali ve uyumlu pedalı var.

@gökhan gündüz

Geçen hafta bundle olarak aldım 75 euro limiti tamamlamak için birde uvex gözlük aldım.
Bugün yarın gelir kargo heralde. Bakalım alışana kadar kütük gibi kaç defa düşücez yere :D

@Baran Halilbeyoğlu

On numara beş yıldız :alkis::alkis:

sanırsam taksik imkanı yok değilmi ? slx grup set 570 tl türkiyede 1100 tl :)

@Melih Çolak

kargo artı gümrük 746 tl ye geliyor hımm mantıklı.

@Yavuz SOYLU

evet mantıklı tabi peşin parası olana :) taksit olsaydı kaçırmazdım :)

@Melih Çolak

Kredi kartıyla satın alıp sonrasında bankanızla konuşarak çok düşük bir ücret karşılığı taksit yaptırabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@ebubekir sözbir

Evet Çok Karlı İş...Kargonun Yurt Dışından Gelmesini Geçin,Ptt'ye Geçtiği Zaman En Erken 8 10 Gün En Geç 30 Gün'de Elinize Geçsin Parça Zarar Görmeden..Ayrıca Parça Başı 15 20 Lira Kar İçin En Fazla 40'ı Geçmez ki O Parçada Satılana Kadar Epey Vakit Alıyor(Belki Hidrolik yada Grup Set Satanlar Bir Kaç Basamak Daha Kazanıyordur)..Birde Şöyle Sorun var En Ucuz 265 Liraya Satılan Türkiye'de ki Parçayı 180'e Sattığında Adam Halen Fiyat Kırıyor.Sonra Ona Diyorum ki Kardeşim Ben Şu Siteden alıyorum Git Oradan Al..Cevap Ben Güvenmem,Yada Bekliyemem..:ÇD Ha Belki Şöyle Kazanabilirsin Ard Arda 4 5 Sipariş Yapıp İki Üç Set Yada Yedek Parça Oluşturursun Öyle Gitmesini Beklersin Piyasada Belki O Zaman Cebine Para Girer:d..Ben Hobi Amaçlı:D ve Bisikletin Masraflarını Karşılasın Diye Yapıyorum,Birde Kendi Bisikletime Olacak Parçaları Alıyorum ki Satılmaz İse Kendi Bisikletime Takayım:D
Şuan Hayatımda Belki 2 3 Sene Sonra Alabileceğim Parçaları Bu Vesile ile Alma Şansım Oldu Ve Gözüm Doydu:D Özellikle Xt Mekanizmalar Harika...Şuna Üzülüyor insan 3 Günlük Dünya İçin 140 Liralık Parçayı 260'a 300'e Almak Ne Demek?...Hadi Çevreye zarar veren bir şey olsa tamamda...

bu merlin yok mu bu merlin bir slx set alacağım kesin bi jant seti alacağım kesin. ama bu işer kaç ay da olur bilmiyorum.. bisikleti satıp direk yol mu alsam yoksa 1000 lira civarı para koyup bisikleti mi güzelleştirsem karar veremedim bu merlin yüzünden yoksa satıp direk 105 setli btwin almak en mantıklısı idi :)

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@Yavuz SOYLU

(link) Param Olduğunda Tekrar Böyle Güzel Bir Kadro Gelse Benim İçin Yeterli:D 1 Senede Toplarım:D...Geriye Kalan Setler,Parçalar Kolay Her Yerde Satılıyor.

@can akıncılar

bmc için çok fiyatlı bir ürün değil açıkçası. olabilir. sadece yolda sürerken (düz yolda) 32km/h hızla(!) giderken yanımdan selamlar diyip geçen yol bisikleti sürücülerine imreniyorum.

• Beğen
Tepkiler: can akıncılar
(link) Hocam Cube'de Güzel...Çin'den Çakmasını Alacağıma Orjınalini Alırım Kendi Memleketinden Daha İyi... Türkiye'de Düz Kadro Yaşı Bilinmeyen Kadrolar 500 1000 Lira Bunlar Daha Uygun Gözüküyor:D

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
işte benim planımı anlatıyorsunuz. ben üstündeki donanımı yükseltip bütün alacaklarım bittikten sonra ebay üstünden (sizin verdiğiniz isteyi ilkkez gördüm) kadro alıp kullanmayı düşünüyordum :)çıkan parçalarıda tek tek satıp bu uğurda kullanmayı planlıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: can akıncılar
Bende çok alışveriş yaptım merlinden ve çevremdeki çoğu bisikletçi arkadaşlarımda bisiklet ile ilgili ihtiyaçlarını yurtdışından alıyo.Ülkemizdeki fiyatlar keşke daha uygun olsada kendi ülkemizden esnafımızdan alsak :( ekonomiye katkı versek.

@Recep M.

Selamlar ben de aynısını bundle olarak aldım bu hafta elime geçer. Yorumlarını yazabilir misin memnun musun?

çok fena indirimler var., biz de iki kişi a530 spd pedal siparişi vermiştik (kargo dahil 90tl) türkiyede en ucuz 120tl ye bulmuştuk. gümrüktekiler noluyor filan demezler umarım

Merlincycles dan ilk alışverişim ve yaşadıklarım

Order Number: XXXXXXXXXX
Order Date/Time: Monday 8th December 2014 3:24pm
Status: Despatched Monday 8th December 2014 4:15pm
Source Currency: TRY
Website Currency: GBP
Payment Method: Visa/Visa Debit, Monday 8th December 2014 3:25pm
Shipping Method: Royal Mail Int. Signed For (XXXXXXXXXXX)
Checked: Monday 8th December 2014 4:13pm by Checking 1 Computer

Yerel saatle 3.24 de siparişe verdim, 4.15 de gönderim yapılmış görünüyor.Herşey normal gibi tek bir şey dışında Shipping method kısmında verilen 13 haneli no ile ulaşılan linkte böyle bir kargo yok diyor.Muhtemelen saat ilerledikçe güncelleme ile kayıtlar düşmeye başlar diye düşünüyorum, bakalım

• Beğen
Tepkiler: İ.Deniz
Geri