Scudo Sports

Merlin Cycles

@Erdal YILMAZ

merhaba, ben bu üründen sipariş vericem ama ilk defa yurtdışından alışveriş yaptığım için emin olmak istiyorum. tayt kargo dahil 83 tl ye geliyo. bunun dışında bir masraf olmuyor değil mi?

Scudo
tuna k

Kargo hariç 75 euro altında olduğu için başka bir masraf ödemiyorsunuz. Bu arada ürünü 30-35 derece sıcaklıkta yaklaşık 8 saat kadar bisiklet üzerinde kullandım. Ped kısmı gerçekten iyi ve o sıcağa rağmen herhangi bir rahatsızlık duymadım.

Bu siteden alışveriş güvenli midir ? Teslim süreleri hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı ?

@Atilla Gobel

Site guvenilir, fiyatlari da kampanya zamanlarinda gayet uygun. 75 Euro altinda cok adetli olmadigi surece gumruksuz urun alinabilir, 75-1500 Euro arasi %18 gumruk odeniyor ayrica.

Teslimatta da 2 ayri firma var birisi TNT (PostNL) digeri de Royal Mail. Royal Mail genelde 10 gun icinde teslim ediyor. TNT ise sorunlu ben 2 seferdir 20-25 gun bekliyorum gecikmeli geliyor.

@M.A.GüneşTeşekkür ederim.

@Murat B.
Fsa aynakol kullanıyorum bende fakat yokuşlarda ses yapmaya başlamıştı araştırdım internette değişmesi gerektiğini anladım Trabzonda yol bisikletinden anlayan yok BB30 deyince yüzüme bakan var. Bende karar verdim kendim değiştirmeye fakat gerekli aletler Türkiye de internet üzerinde hatta mağazalarda bile yok. Yurt dışından aldım çoğunu bir kaçını da kendim yapmaya çalıştım ve BB30 göbekleri kendim değiştirdim. Shimano olsa tüm bisikletçilerde parça bulunurdu yada en azından malzemeler Türkiye de bile bulması daha kolay olurdu. Shimano servis açısından daha iyi fakat BB30 dan memnunum değiştirmesi bakımı artık çok kolay çünkü malzemelerim var.

(link)

bu ürün yasak ya hani. gümrükte paketi açıp içinde ne var diye bakarlar mı mutlaka. kargo poşetinin üstünde yazar mı high5 var içinde diye, nasıl işler bu süreç

ben geçtiğimiz yıl içinde 6-7 kez alışveriş yaptım bir tanesi 75 € üzeriydi o da geçti gümrükten ama tabi 75€ altı almakta fayda var.. Maximum 1 haftada geliyor kargo

@M.A.Güneş
Her ikiside devlet postasimi

@harun tınas

TNT aslinda ozel sirket ancak PostNL ile ortak olduklari icin devlet postasi olarak geliyor. Royal Mail de devlet postasi. Ikisi de burda PTT'ye devrediyor.

@tuna k

Baska bir urunun yaninda gelirse genelde gormezden gelebiliyorlar 1-2 tanesini ancak tek basina gelirse gecme ihtimali dusuk. Merlin ve diger firmalar aldiginiz seyi aynen beyan ediyorlar o yuzden evet posetin ustunde ve diger evraklarda aynen yazar high5 oldugu. Benim onceki siparisimde hediye olarak koymuslar birkac tane icinde gecti, faturada da yaziyor.

Ben aldım iki kutu bundan, şişe hediyesi vardı hatta aldiğimda. Gümrükte açılmadı, bir haftada geldi. Siparişte başka şeyler de vardı

@tuna k

Bu ürünü satın alamazsınız Merlin'in ülkere göre ürünleri blokaja alma gibi bir sistemleri var mesela katlanır lastik alabilirken telli lastiği alamazsınız.

issue number istiyo, ne demek bu? master card

@gökhan gündüz

bu sene mi aldınız?

@tuna k

Bos birakabilirsiniz kredi karti baslangic tarihi ve issue number alanlarini. O alanlara dokundugunuz an bos gectiniz diye hata verir siparisi bastan alin bu alanlara hic dokunmayin digerlerini doldurup gecebilirsiniz.

@M.A.Güneş

taksitte vade farkı koyuyorlar mı? arkadaş high5 tablet almış, gümrükten geçmiş. bende taytla beraber alacağım. gümrükte mutlaka açıyorlarmı kutuyu?

@tuna k

Taksit secenegi var mi bilmiyorum kullanmadim, baska bir urunun yaninda gelirse gormezden gelinme ihtimali var dedigim gibi. Kutuyu bazen acmiyorlar ama faturada high5 oldugu kesin belirtilir. Kutuyu acan ya da faturaya bakan kisi gecsin ya da kalsin diyebilir biraz insiyatif giriyor isin icine. Genelde geciriyorlar ufak tefek seyleri. Zaten high5 diger sporcu gidalari gibi bir urun de degil icerik bakimindan. Ama normalde yasak olan bir urun.

@M.A.Güneş

taksit seçeneği yokmuş, direk geçti:D. teşekkürler yardımınız için

kusura bakma kardeşim yeni gördüm. aldığım tarih 2014 mayıs :) bu sene yani.
elektrolitleri şişelerin içine koymuşlar sıkıştırmışlar, paket boyu 3 şişe kadar yani.

paket içeriği tam olarak şöyle:
2 tane yeşil high5 elektrolit + 2 tane 750ml bidon hediyesi
1 camelbak podium şişe (mükemmel birşey)
kendinden yapışkanlı yamalar
schwalbe içlastik 2 tane

Rexton ayakkabıdan alan varmı arkadaşlar ? Ben shimanonun pedalı ile birlikte almayı düşünüyorum.

(link)

@Recep M.

ayakkabıyı biilmiyorum ama alacağın paket linkin altındaki bundle ise o pedal r540 spd sl bende var, giriş seviyesi ihtiyacımı görüyor güzel.

Geri