Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merlin Cycles

Merlin’de sepet ve ödeme ekranında farklılık oluyor doğru. Sitede gezinirken gösterdiği para birimini euro ya da sterlin yapıp, ona göre sepet oluşturun isterseniz. TL üzerinden sepet yapıp, checkout aşamasında bir kargo, bir kur farkı dönüşümü filan derken sürpriz şeyler çıkıyor.

Scudo
Ooo siparişim yola koyulmuş hadi hayırlısı 😍

1669708551635.png

Benim conti ultrasport 3 22 sinde yola çıkmış tahmini kaç güne gelirkiIMG_20221229_132728.jpg

Benim conti ultrasport 3 22 sinde yola çıkmış tahmini kaç güne gelirki298978 dosyayı görüntüle
28 Kasım'da verdiğim ayakkabı ve pedal siparişim 18 Aralık'ta geldi. Kara cuma indirimleri sebebiyle yoğunluk yaşamış olabilirler ama 3 hafta civarı gibi bir süre alıyor gördüğüm kadarıyla genelde.

• Beğen
Tepkiler: Wéndigo23
577 lira olarak gözüken ödeme için Merlin 725 tl çekmeye çalışıyor. Aradaki fark neredeyse gümrük vergisi kadar. Gümrük vergisini şimdi mi alacak?

TL fiyatlar doğru değil. Fiyatı euroya çevirirsen gerçek fiyatları görürsün.

577 lira olarak gözüken ödeme için Merlin 725 tl çekmeye çalışıyor. Aradaki fark neredeyse gümrük vergisi kadar. Gümrük vergisini şimdi mi alacak?

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Merlinin kur hesaplaması çok düşük kalıyor hocam üst kısımdan euro yapıp öyle bakın fiyatlara bir de piyasalar açık iken alışveriş yapın kur farkı daha az olur

• Beğen
Tepkiler: Wéndigo23
Merhaba arkadaşlar ben Merlin de bir bisiklet gördüm 44 bin TL bunu alsam bana geliş fiyatı ne olur vergi vs vs.

sepete eklediğin takdirde "bu ürün Türkiye'ye gönderilmemektedir" uyarısıyla karşılaşacaksın yoksa ben de 18 bine satılan elektrikli bir çakıl bisikleti için aynı soruyu soracaktım.

sepete eklediğin takdirde "bu ürün Türkiye'ye gönderilmemektedir" uyarısıyla karşılaşacaksın yoksa ben de 18 bine satılan elektrikli bir çakıl bisikleti için aynı soruyu soracaktım.
Gönderilsede bu sefer karşınıza 150 euro sınırı çıkacak. 150 euroyu aşınca gümrükten çıkartmak için hem çok uğraş hemde çok masraf çıktığını defalarca yazdı forumdaşlar ilgili konularda.

150 Euro üstü ürünlerin neredeyse tamamı gümrükteyken alıcı tarafından reddedildiği için satıcılar tedbirlerini baştan alıp göndermemeyi tercih ediyor. AliExpress gibi yerlerde bu nedenle 150 € üstü ürünlerin Türkiye'ye gönderilmediği yazarken, Amazon gibi yerler de göndermeden satışı iptal ediyor.

Zaten başlıkta kendinizin de belirttiği gibi Merlin den bisiklet alma. [Diyor ulular ulusu hükümetimiz]

Yurt dışından bisiklet almak için en doğru yol gidip alıp gelmektir. İmkanınız yok ise eğer giden birine yapışın :D

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Anladım teşekkürler o zaman tekrar 2 ci el bakayım 0 fiyatlar çok uçmuş. 6 bine aldığım alet 26 bin olmuş şaka gibi.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Yurt dışından bisiklet almak için en doğru yol gidip alıp gelmektir. İmkanınız yok ise eğer giden birine yapışın :D
Hocam yurtdisindan yanımızda getirirken sıkıntı olmuyorsa Gürcistan Bulgaristan vs alsak nasıl olur? Tecrübenizi var mi

Hocam yurtdisindan yanımızda getirirken sıkıntı olmuyorsa Gürcistan Bulgaristan vs alsak nasıl olur? Tecrübenizi var mi
Bulgaristan ve Gürcistan dan bisiklet getirme mevzusunu bilemiyorum.Gürcistan gümrük gidip gördüğüm için yazıyorum çok salaş.Millet neler geçiriyor neler.

Geri