Bir vatandaş
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.092
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Scott
Benim conti ultrasport 3 22 sinde yola çıkmış tahmini kaç güne gelirki298978 dosyayı görüntüle
28 Kasım'da verdiğim ayakkabı ve pedal siparişim 18 Aralık'ta geldi. Kara cuma indirimleri sebebiyle yoğunluk yaşamış olabilirler ama 3 hafta civarı gibi bir süre alıyor gördüğüm kadarıyla genelde.Benim conti ultrasport 3 22 sinde yola çıkmış tahmini kaç güne gelirki298978 dosyayı görüntüle
577 lira olarak gözüken ödeme için Merlin 725 tl çekmeye çalışıyor. Aradaki fark neredeyse gümrük vergisi kadar. Gümrük vergisini şimdi mi alacak?
Merlinin kur hesaplaması çok düşük kalıyor hocam üst kısımdan euro yapıp öyle bakın fiyatlara bir de piyasalar açık iken alışveriş yapın kur farkı daha az olur577 lira olarak gözüken ödeme için Merlin 725 tl çekmeye çalışıyor. Aradaki fark neredeyse gümrük vergisi kadar. Gümrük vergisini şimdi mi alacak?
damga vergisi fazlaymış ben 1229 tl ödediğim kargoya 233 gümrük vergisi ödedim.299122 dosyayı görüntüle
750 lira ödediğim lastiğe toplam 68 küsür ödeme çıkmış bugünkü olumsuzluklardan sonra iyi geldi 😀
TL fiyatlar doğru değil. Fiyatı euroya çevirirsen gerçek fiyatları görürsün.
Öyleymiş öğrenmiş oldum teşekkürler.Merlinin kur hesaplaması çok düşük kalıyor hocam üst kısımdan euro yapıp öyle bakın fiyatlara bir de piyasalar açık iken alışveriş yapın kur farkı daha az olur
Gönderilsede bu sefer karşınıza 150 euro sınırı çıkacak. 150 euroyu aşınca gümrükten çıkartmak için hem çok uğraş hemde çok masraf çıktığını defalarca yazdı forumdaşlar ilgili konularda.sepete eklediğin takdirde "bu ürün Türkiye'ye gönderilmemektedir" uyarısıyla karşılaşacaksın yoksa ben de 18 bine satılan elektrikli bir çakıl bisikleti için aynı soruyu soracaktım.
Hocam yurtdisindan yanımızda getirirken sıkıntı olmuyorsa Gürcistan Bulgaristan vs alsak nasıl olur? Tecrübenizi var miYurt dışından bisiklet almak için en doğru yol gidip alıp gelmektir. İmkanınız yok ise eğer giden birine yapışın
Bulgaristan ve Gürcistan dan bisiklet getirme mevzusunu bilemiyorum.Gürcistan gümrük gidip gördüğüm için yazıyorum çok salaş.Millet neler geçiriyor neler.Hocam yurtdisindan yanımızda getirirken sıkıntı olmuyorsa Gürcistan Bulgaristan vs alsak nasıl olur? Tecrübenizi var mi